search icon toggle
mobile menu icon toggle
Τρίτη, 1 Ιουλίου 2025

Graphcom Open House στη Θεσσαλονίκη τον Οκτώβριο 2025

Εικόνα για την κατηγορία Graphcom Open House στη Θεσσαλονίκη τον Οκτώβριο 2025

Printing – Packaging – Sign & Displays – Workflow
10-12 Οκτωβρίου 2025 | ΣΙΝΔΟΣ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Save the dates!

Μετά από επτά χρόνια επιστρέφουμε στη Θεσσαλονίκη για να παρουσιάσουμε νέες λύσεις παραγωγής για τις αγορές των εκτυπώσεων, των επιγραφών και της συσκευασίας.

Με τις προηγούμενες διοργανώσεις μας (1st Balkan Open House – 2011, Graphcom Demo Days’18) να έχουν αφήσει ισχυρό αποτύπωμα, φέτος επιχειρούμε μια διαφορετική προσέγγιση με την ενεργή συμμετοχή των επαγγελματιών και στόχο τη βελτίωση της παραγωγής τους και μια πιο ουσιαστική συνεργασία.

Για το σκοπό αυτό, παράλληλα με το Open House, την ανοιχτή έκθεση μηχανημάτων μας, διοργανώνουμε μια σειρά workshops επάνω σε θέματα ενδιαφέροντος, που έχουν προκύψει βάσει σχετικής έρευνας που έχουμε πραγματοποιήσει.

Στα εργαστήρια αυτά, ειδικοί της GRAPHCOM και των ξένων οίκων που αντιπροσωπεύει η εταιρία, θα αναπτύξουν ειδικά θέματα που αφορούν στο σχεδιασμό, την προεκτύπωση, τη ροή παραγωγής, την τελική εφαρμογή, με τη συμμετοχή των επαγγελματιών τους οποίους θα καθοδηγούν βήμα-βήμα καθ’ όλη τη διαδικασία:

  • Πώς σχεδιάζουμε ένα κουτί – συσκευασία – stand; Πώς χρησιμοποιούμε τα εργαλεία software για να παράξουμε τελικό, ολοκληρωμένο προϊόν βάσει προδιαγραφών; Πώς προχωράμε στην επεξεργασία (finishing) του;
  • Αυτοκόλλητο φιλμ: Ποιες είναι η τελευταίες εξελίξεις στην τεχνολογία του, ποιες οι διαφορές μεταξύ διαφορετικών τύπων βινυλίου, για ποιες εφαρμογές προορίζονται, τι πρέπει να προσέξουμε;

  • Διαχείριση χρώματος στην ψηφιακή εκτύπωση: πώς θα πετύχω το σωστό αποτέλεσμα;

Τα εργαστήρια διοργανώνονται σε ολιγάριθμα γκρουπ, με συμβολική συμμετοχή, μέρος της οποίας θα διατεθεί για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Για τη συμμετοχή απαιτείται προεγγραφή και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, καθώς στόχος μας είναι η ουσιαστική συμμετοχή και κατανόηση του αντικειμένου από τους συμμετέχοντες.

Παράλληλα, στην ανοιχτή έκθεση θα παρουσιαστεί μια ολοκληρωμένη γραμμή παραγωγής εκτύπωσης – επεξεργασίας, με το νέο, υβριδικό σύστημα HP Latex R530 σε πρώτη παρουσίαση στη Β. Ελλάδα και τον νέας γενιάς εκτυπωτή ρολού HP Latex 630W σε print & cut ροή με τα κοπτικά συστήματα της Summa (F series και S Class 3 αντίστοιχα), τον παραγωγικό εκτυπωτή χαρτοκιβωτίων MTEX NS Multi 800 LB, τα συστήματα κόλλας της Baumer hhs, εξοπλισμό συρταροκόλλησης, θερμοδιαμόρφωσης, μεταξοτυπίας κ.α.

Προσεχώς θα ανακοινωθούν οι λεπτομέρειες και το πρόγραμμα της εκδήλωσης και των workshops, γι’ αυτό μείνετε συντονισμένοι. Η πλατφόρμα δήλωσης συμμετοχής στα workshops θα ανοίξει σύντομα. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Αφήστε το σχόλιό σας
*
*