Περιγραφή: Το εργαστήριο θα επικεντρωθεί στο ρόλο του τελάρου ως το βασικό εργαλείο εκτύπωσης μεταξοτυπίας. Πώς κατασκευάζουμε «το τέλειο τελάρο»;
Ποιους αφορά: Επαγγελματίες του κλάδου της μεταξοτυπίας
Τι περιλαμβάνει: Εκπαίδευση στη διαδικασία παραγωγής τελάρου, από το τέντωμα της γάζας μέχρι τη μεταφορά της εικόνας και τη φωτογράφιση του τελάρου
Εκπαιδευτής: Βασίλης Τριανταφυλλίδης | Σύμβουλος Πωλήσεων με εξειδίκευση στον τομέα της μεταξοτυπίας, GRAPHCOM
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ | |
Τέντωμα & κόλλημα γάζας | Όργανα μέτρησης Newton |
Επεξήγηση κωδικοποίησης γάζας | |
Πρακτική επίδειξη μέτρησης | |
Διαφορές μεταξύ λευκής & κίτρινης γάζας (σύγκριση ίδιου αρχείου) | |
Μεταφορά εικόνας στο τελάρο | Τρόποι επάλειψης φωτοευαίσθητης πάστας (εμουλσιόν) |
Αυτόματη επάλειψη & επάλειψη χειρός: σπάτουλες και διαφορές | |
Επίδειξη σε μηχάνημα αυτόματης επάλειψης (G-Coat 404) | |
Μέτρηση πάχους εμουλσιόν, μετρήσεις (όργανο) ΕΟΜ - επίδειξη | |
Μέτρηση επιπεδότητας εμουλσιόν RZ Value – επίδειξη | |
Μέτρηση υγρασίας στην εμουλσιόν (όργανο) – επίδειξη | |
Εικόνα, φιλμ, εικονοθέτες inkjet CtS: σύντομη παρουσίαση | |
Φωτογράφιση τελάρου | Πώς βρίσκουμε το σωστό χρόνο φωτισμού; |
Πώς χρησιμοποιούμε το Exposure calculator της KiWo; |
Το πρόγραμμα υπόκειται σε αλλαγές/τροποποιήσεις, μείνετε συντονισμένοι.
Γλώσσα: Αγγλικά (ελληνική μετάφραση)
Αριθμός συμμετεχόντων γκρουπ: Έως 12 άτομα. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας
Κόστος συμμετοχής: 25€ / άτομο (To κόστος συμμετοχής και ίδιο ποσό από τη Graphcom θα δοθεί στο ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ “Ο ΣΩΤΗΡ”.
Αριθμός λογαριασμού στην Eurobank GR3302602110000690200647121. Δικαιούχος: Σωματείο Αποκατάστασης και Ειδικής Αγωγής ΑμεΑ «Ο ΣΩΤΗΡ».
Η απόδειξη κατάθεσης να σταλεί στα email: info@kentroameasotir.gr και info@graphcom.gr με τα πλήρη στοιχεία της επιχείρησής σας (επωνυμία, ΑΦΜ, ΔΟΥ) για να παραλάβετε την απόδειξη είσπραξης δωρεάς κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.
ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ | |
Παρασκευή 10 Οκτωβρίου | Σάββατο 11 Οκτωβρίου |
16:30 - 19:00 | 13:30 - 16:00 |