Εφαρμογές

Καλύμματα βιβλίων // Άλμπουμ φωτογραφιών // Μενού // Αθλητικές κάρτες // Επαγγελματικές κάρτες // Κατάλογοι // Διαφημίσεις // Ευχετήριες κάρτες // Παιδικά βιβλία // Πολυτελείς τσάντες // Έγγραφα πωλήσεων // Αφίσες.

Και επίσης τώρα: Συσκευασίες καλλυντικών // Συσκευασίες προϊόντων πολυτελείας // Αντιβακτηριακές συσκευασίες νοσοκομειακών υλικών


iLam Pro

Η Bagel Systems, μια ισπανική εταιρεία κατασκευής εξοπλισμού, εστιάζει στον σχεδιασμό και την κατασκευή εξοπλισμού πλαστικοποίησης προστιθέμενης αξίας για τη βιομηχανία των γραφικών τεχνών και της συσκευασίας.

Ηγέτης στην αγορά, με την ενσωματωμένη τεχνολογία OMRON για τον εξοπλισμό φινιρίσματος, η Bagel Systems προσφέρει τα καλύτερα ποσοστά παραγωγικότητας στην offset και την ψηφιακή εκτύπωση.

Η Bagel Systems έχει πολιτική συνεχούς βελτίωσης και διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει οποιαδήποτε από τις παραπάνω προδιαγραφές χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.

 

iLAM PRO

Το iLAM PRO είναι εύκολο στη χρήση χάρη στον κύλινδρο πλαστικοποίηση που θερμαίνεται με λάδι. Είναι σπονδυλωτό – μεγαλώνει καθώς αυξάνεται η παραγωγή σας – και φέρνει την τεχνολογία Digital HotStamp® για την εκτύπωση μεταλλικών φόιλ και τοπικών βερνικιών. Και τώρα πλαστικοποιεί και τις δύο όψεις με ένα πέρασμα.


ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Σπονδυλωτό

Θέλετε να αναβαθμίσετε το iLAM PRO με μια μονάδα τροφοδοσίας; Κανένα πρόβλημα! Το νέο iLAM PRO έχει σχεδιαστεί με την δυνατότητα εύκολης σύνδεσης τροφοδότη, ώστε να μπορείτε να αλλάξετε την παραγωγή σας καθώς και τον αυτοματισμό.

Εξαιρετική ποιότητα

Το iLAM PRO προσφέρει την καλύτερη τεχνολογία πλαστικοποίησης στην αγορά και ασύγκριτη συνέπεια στο τελικό προϊόν. Οι κύλινδροι πλαστικοποίησης που θερμαίνονται με λάδι διασφαλίζουν την καλύτερη κατανομή θερμότητας σε ολόκληρη την επιφάνεια. Το έξυπνο πρόγραμμα θερμοκρασίας και τα ποιοτικά εξαρτήματα αποτρέπουν την υπερθέρμανση.

Εύχρηστο

Το μηχάνημα ελέγχεται από μια οθόνη αφής. Το iLAM PRO προσφέρει λειτουργία αυτόματης εκκίνησης, σύστημα γρήγορης φόρτωσης, πρόγραμμα παρακολούθησης προστασίας εξοπλισμού και αυτόματη ρύθμιση θερμοκρασίας. Όλα αυτά εξασφαλίζουν την γρήγορη διαδικασία εκκίνησης και την γρήγορη λειτουργία.

Στιβαρό

Με τη στιβαρή και συμπαγή κατασκευή, η ευθυγράμμιση των κυλίνδρων του iLAM PRO είναι εγγυημένη για μια ζωή. Η πίεση του κυλίνδρου που φτάνει τα 35,5 Newton/mm αποτελεί απόδειξη της εκπληκτικής του ισχύος.

Διπλή καινοτομία

Το διαθέτει έναν δεύτερο κινητήρα για να μπορεί να πλαστικοποιεί και στις δύο όψεις με ένα μόνο πέρασμα. Και με το ψηφιακό HotStamp®, μπορεί να αναπαράγει μεταλλικά φόιλ, ολογράμματα, βερνίκια και ακόμη και κρύα πλαστικοποίηση.

GRAPHCOM

ΛΥΣΕΙΣ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ ΕΠΕ
Κεντρικά:

Aργοστολίου 11
173 42 Αγ. Δημήτριος
T/F: 210 9823800
E: info@graphcom.gr

GRAPHCOM.RS
Savska 19, ulaz II
Beograd - Serbia
Tel.: (+381) 11-3617977, 3621659
Fax: (+381) 11-2645602
E: office-rs@graphcom.rs

GRAPHCOM.AL
Rruga "Sadik Petrela", Nr. 2
Tirana - Albania
T/F: (+355) 44504690
E: office-al@graphcom.al

GRAPHCOM.BG
T/F: (+30) 210 9823800
E: office-bg@graphcom.bg

    info@graphcom.gr


Copyright © 2014 GRAPHCOM