Εφαρμογές

Καλύμματα βιβλίων // Άλμπουμ φωτογραφιών // Μενού // Αθλητικές κάρτες // Επαγγελματικές κάρτες // Κατάλογοι // Διαφημίσεις // Ευχετήριες κάρτες // Παιδικά βιβλία // Πολυτελείς τσάντες // Έγγραφα πωλήσεων // Αφίσες.

Και επίσης τώρα: Συσκευασίες καλλυντικών // Συσκευασίες προϊόντων πολυτελείας // Αντιβακτηριακές συσκευασίες νοσοκομειακών υλικών


DIGIFAV B2 PRO

Η Bagel Systems, μια ισπανική εταιρεία κατασκευής εξοπλισμού, εστιάζει στον σχεδιασμό και την κατασκευή εξοπλισμού πλαστικοποίησης προστιθέμενης αξίας για τη βιομηχανία των γραφικών τεχνών και της συσκευασίας.

Ηγέτης στην αγορά, με την ενσωματωμένη τεχνολογία OMRON για τον εξοπλισμό φινιρίσματος, η Bagel Systems προσφέρει τα καλύτερα ποσοστά παραγωγικότητας στην offset και την ψηφιακή εκτύπωση.

Η Bagel Systems έχει πολιτική συνεχούς βελτίωσης και διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει οποιαδήποτε από τις παραπάνω προδιαγραφές χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.

 

DIGIFAV B2 PRO

Το DIGIFAVB2 PRO με τεχνολογία XEHT © είναι γρήγορο και δυνατό, με κινητήρα που πολλαπλασιάζει την απόδοσή του φθάνοντας σε επίπεδα ποιότητας και παραγωγικότητας που δεν έχουν ξαναγίνει με συμβατικά μηχανήματα πλαστικοποίησης.

Ενσωματώνει την τελευταία γενιά αυτόματου συστήματος τροφοδοσίας και ένα ισχυρό επίπεδο σύστημα φύλλων. Ό, τι κι αν θέλετε να πλαστικοποιήσετε, με το DIGIFAVB2 PRO είναι δυνατό.

 

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Εξαιρετική ποιότητα

Με την καλύτερη τεχνολογία πλαστικοποίησης στην αγορά, το DIGIFAVB2 PRO διαθέτει απαράμιλλη συνοχή φινιρίσματος. Το θερμαινόμενο σύστημα κυλίνδρων εξασφαλίζει ομοιόμορφη κατανομή και διατήρηση της θερμοκρασίας σε ολόκληρη την επιφάνεια. Το «έξυπνο» πρόγραμμα θερμοκρασίας και τα ποιοτικά εξαρτήματα προστατεύουν από την υπερθέρμανση.

Στιβαρό

Με τη στιβαρή και συμπαγή κατασκευή, η ευθυγράμμιση των κυλίνδρων του DIGIFAVB2 PRO είναι εγγυημένη για μια ζωή. Ο τροφοδότης χωρητικότητας έως 200 κιλών, η πίεση του κυλίνδρου που φτάνει τα 100,5 Newton/mm και η ικανότητα διαχείρισης των φιλμ έως 75 μικρά είναι αποδείξεις της ανθεκτικής κατασκευής.

Εύχρηστο

Το ρυθμιζόμενο ύψος, η περιστρεφόμενη οθόνη αφής με λειτουργία αυτόματης εκκίνησης, το γρήγορο σύστημα φόρτωσης φιλμ, η αυτόματη ρύθμιση θερμοκρασίας, η παρακολούθηση ασφαλείας πολλαπλών συστημάτων, όλα εξασφαλίζουν γρήγορη εκκίνηση και παραγωγή.

XEHT© Παραγωγικότητα

Το X-treme Efficient Heat Transfer (XEHT©) είναι το πιο προηγμένο και ισχυρό σύστημα θέρμανσης σήμερα. Αναπτύχθηκε σε συνεργασία με το εργαστήριο Ε & Α της Derprosa (TI) και επιτρέπει πολύ πιο ομαλή διαδικασία πλαστικοποίησης, υψηλότερες ταχύτητες και ποιοτικά φινιρίσματα.

Ο καλύτερος εξοπλισμός για τα συστήματα SoftTouch και Hot Stamp

Οι Bagel και Soft Touch, συνδυάζουν πόρους για την παροχή των βέλτιστων λύσεων στις υπάρχουσες μηχανές ψηφιακών εκτυπώσεων. Επίσης ενσωματώνουμε και αναπτύσσουμε τις τελευταίες τεχνολογίες στο ψηφιακό hot Stamp.

GRAPHCOM

ΛΥΣΕΙΣ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ ΕΠΕ
Κεντρικά:

Aργοστολίου 11
173 42 Αγ. Δημήτριος
T/F: 210 9823800
E: info@graphcom.gr

GRAPHCOM.RS
Savska 19, ulaz II
Beograd - Serbia
Tel.: (+381) 11-3617977, 3621659
Fax: (+381) 11-2645602
E: office-rs@graphcom.rs

GRAPHCOM.AL
Rruga "Sadik Petrela", Nr. 2
Tirana - Albania
T/F: (+355) 44504690
E: office-al@graphcom.al

GRAPHCOM.BG
T/F: (+30) 210 9823800
E: office-bg@graphcom.bg

    info@graphcom.gr


Copyright © 2014 GRAPHCOM