Εφαρμογές

Καλύμματα βιβλίων // Άλμπουμ φωτογραφιών // Μενού // Αθλητικές κάρτες // Επαγγελματικές κάρτες // Κατάλογοι // Διαφημίσεις // Ευχετήριες κάρτες // Παιδικά βιβλία // Πολυτελείς τσάντες // Έγγραφα πωλήσεων // Αφίσες.

Και επίσης τώρα: Συσκευασίες καλλυντικών // Συσκευασίες προϊόντων πολυτελείας // Αντιβακτηριακές συσκευασίες νοσοκομειακών υλικών


FALCON B1

Η Bagel Systems, μια ισπανική εταιρεία κατασκευής εξοπλισμού, εστιάζει στον σχεδιασμό και την κατασκευή εξοπλισμού πλαστικοποίησης προστιθέμενης αξίας για τη βιομηχανία των γραφικών τεχνών και της συσκευασίας.

Ηγέτης στην αγορά, με την ενσωματωμένη τεχνολογία OMRON για τον εξοπλισμό φινιρίσματος, η Bagel Systems προσφέρει τα καλύτερα ποσοστά παραγωγικότητας στην offset και την ψηφιακή εκτύπωση.

Η Bagel Systems έχει πολιτική συνεχούς βελτίωσης και διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει οποιαδήποτε από τις παραπάνω προδιαγραφές χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.

 

FALCON B1

Όταν ξεκίνησε ο σχεδιασμός του FALCON B1, λήφθηκαν υπόψη όλα τα χαρακτηριστικά που πρέπει να ορίζουν ένα βιομηχανικό πλαστικοποιητικό μηχάνημα σήμερα (παραγωγικότητα, αυτοματοποίηση, ανθεκτικότητα, ποιοτική πλαστικοποίηση και ψηφιακή προσαρμογή), και τέθηκαν ακόμα υψηλότεροι στόχοι. Το αποτέλεσμα είναι μια πραγματική ανακάλυψη στο μέλλον του εξοπλισμού πλαστικοποίησης.

 

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Παραγωγικότητα

Επιτρέπει ταχύτητα έως 4.000 φύλλα/ώρα και με ύψος στοίβας 840 mm. Η δυνατότητα φόρτωσης με παλέτα, η γρήγορη φόρτωση του φιλμ και η εκκίνηση με το πάτημα ενός κουμπιού, ελαχιστοποιεί τον χρόνο εκτός λειτουργίας, τα απορρίμματα και μειώνει τον χρόνο των αλλαγών εργασιών σε λιγότερο από 5 λεπτά.

Ποιότητα

Ανεξάρτητα από τη δουλειά, το FALCON B1 μπορεί να ανταπεξέλθει. Το σύστημα θέρμανσης λαδιού και η ηλεκτρονική διαχείριση από την OMRON παρέχει ομοιόμορφη θερμοκρασία σε όλα τα σημεία του κυλίνδρου.

Αυτοματοποίηση

Το FALCON B1 ελέγχεται από Προγραμματιζόμενο Λογικό Ελεγκτή (Plc), η εκκίνηση και το πέρασμα του φιλμ είναι αυτοματοποιημένα. Οι αισθητήρες ακριβείας που διαθέτει ρυθμίζονται για τον έλεγχο της θέσης των φύλλων. Το πρόγραμμα θερμοκρασίας προλαμβάνει τις αυξομειώσεις/ταλαντώσεις ενέργειας, οπότε το FALCON B1 αναπροσαρμόζει αυτόματα την ισχύ του συστήματος θέρμανσής του.

Στιβαρό

Η συμπαγής χαλύβδινη βάση, τα ποιοτικά εξαρτήματα, ο τροφοδότης χωρητικότητας έως 500 kg και η πίεση κυλίνδρου που φτάνει τα 78 Newton/mm καθιστούν το FALCON B1 το ανθεκτικότερο μηχάνημα στον τομέα του.

Ψηφιακή προσαρμογή

Εύκολο σύστημα φόρτωσης χαρτιού για ψηφιακές εργασίες και τροφοδοσία με παλέτα για όφσετ, σύστημα τροφοδοσίας dualmode για καλύτερη διαχείριση μεγάλων παραγωγών μικρού σχήματος, ψηφιακό σύστημα HotStamp® για ειδικά εφέ και το σύστημα de-curling που τελειοποιεί το φινίρισμα και προσφέρει το τέλειο ίσιωμα στο χαρτί.

GRAPHCOM

ΛΥΣΕΙΣ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ ΕΠΕ
Κεντρικά:

Aργοστολίου 11
173 42 Αγ. Δημήτριος
T/F: 210 9823800
E: info@graphcom.gr

GRAPHCOM.RS
Savska 19, ulaz II
Beograd - Serbia
Tel.: (+381) 11-3617977, 3621659
Fax: (+381) 11-2645602
E: office-rs@graphcom.rs

GRAPHCOM.AL
Rruga "Sadik Petrela", Nr. 2
Tirana - Albania
T/F: (+355) 44504690
E: office-al@graphcom.al

GRAPHCOM.BG
T/F: (+30) 210 9823800
E: office-bg@graphcom.bg

    info@graphcom.gr


Copyright © 2014 GRAPHCOM