Εφαρμογές

Καλύμματα βιβλίων // Άλμπουμ φωτογραφιών // Μενού // Αθλητικές κάρτες // Επαγγελματικές κάρτες // Κατάλογοι // Διαφημίσεις // Ευχετήριες κάρτες // Παιδικά βιβλία // Πολυτελείς τσάντες // Έγγραφα πωλήσεων // Αφίσες.

Και επίσης τώρα: Συσκευασίες καλλυντικών // Συσκευασίες προϊόντων πολυτελείας // Αντιβακτηριακές συσκευασίες νοσοκομειακών υλικών


Minilam B3

Η Bagel Systems, μια ισπανική εταιρεία κατασκευής εξοπλισμού, εστιάζει στον σχεδιασμό και την κατασκευή εξοπλισμού πλαστικοποίησης προστιθέμενης αξίας για τη βιομηχανία των γραφικών τεχνών και της συσκευασίας.

Ηγέτης στην αγορά, με την ενσωματωμένη τεχνολογία OMRON για τον εξοπλισμό φινιρίσματος, η Bagel Systems προσφέρει τα καλύτερα ποσοστά παραγωγικότητας στην offset και την ψηφιακή εκτύπωση.

Η Bagel Systems έχει πολιτική συνεχούς βελτίωσης και διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει οποιαδήποτε από τις παραπάνω προδιαγραφές χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.

 

MINILAM B3

Μερικές φορές πρέπει να σχεδιάσετε προϊόντα από το μηδέν, εάν θέλετε να είστε πραγματικά καινοτόμοι. Αυτό ακριβώς κάναμε! Αυτό το μηχάνημα είναι ειδικά σχεδιασμένο για τα πιο απαιτητικά και δυναμικά ψηφιακά περιβάλλοντα στην αγορά. Η Bagel Systems φέρνει ένα νέο – ανώτερο – επίπεδο αντοχής σε ολόκληρο το μηχάνημα καθώς και ανώτερα επίπεδα αυτοματισμού. Το MINILAM B3 κάνει την πλαστικοποίηση εύκολη και αποτελεί τον ιδανικό εξοπλισμό για την αντιμετώπιση των συχνών αλλαγών εργασιών σε ένα περιβάλλον ψηφιακής εκτύπωσης.

Το MINILAM B3 προσφέρει νέες τεχνολογίες, όπως ψηφιακό hot stamping με μεταλλικά και ολογραφικά φόιλ, ολικό και τοπικό βερνίκι. Είναι το γρηγορότερο και ευκολότερο στη χρήση μηχάνημα στην κατηγορία του.


ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Εξαιρετική ποιότητα

Το MINILAM B3 προσφέρει την καλύτερη τεχνολογία πλαστικοποίησης στην αγορά και ασύγκριτη συνέπεια στο τελικό προϊόν. Οι κύλινδροι πλαστικοποίησης που θερμαίνονται με λάδι διασφαλίζουν την καλύτερη κατανομή θερμότητας σε ολόκληρη την επιφάνεια.

Εύχρηστο

Το μηχάνημα ελέγχεται από μια οθόνη αφής. Το MINILAM B3 προσφέρει λειτουργία αυτόματης εκκίνησης, σύστημα γρήγορης φόρτωσης, πρόγραμμα παρακολούθησης προστασίας εξοπλισμού και αυτόματη ρύθμιση θερμοκρασίας. Όλα αυτά εξασφαλίζουν την γρήγορη διαδικασία εκκίνησης και την γρήγορη λειτουργία.

Ευέλικτο

Με ταχύτητα έως 2.500 φύλλα την ώρα, το MINILAM B3 ξεχωρίζει γιατί επιτρέπει ταυτόχρονα την πλαστικοποίηση δύο ρολών φιλμ και τον ανυψωτικό τροφοδότη του που είναι ιδανικός για μικρά τιράζ και σχήματα εκτός προδιαγραφών.

Στιβαρό

Με τη στιβαρή και συμπαγή κατασκευή, η ευθυγράμμιση των κυλίνδρων του MINILAM B3 είναι εγγυημένη για μια ζωή. Η πίεση του κυλίνδρου που φτάνει τα 35,5 Newton/mm αποτελεί απόδειξη της εκπληκτικής του ισχύος.

Ο καλύτερος εξοπλισμός για SoftTouch και Hot Stamp

Οι Bagel και Soft Touch, συνδυάζουν πόρους για την παροχή των βέλτιστων λύσεων στις υπάρχουσες μηχανές ψηφιακών εκτυπώσεων. Επίσης ενσωματώνουμε και αναπτύσσουμε τις τελευταίες τεχνολογίες στο ψηφιακό hot Stamp.

GRAPHCOM

ΛΥΣΕΙΣ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ ΕΠΕ
Κεντρικά:

Aργοστολίου 11
173 42 Αγ. Δημήτριος
T/F: 210 9823800
E: info@graphcom.gr

GRAPHCOM.RS
Savska 19, ulaz II
Beograd - Serbia
Tel.: (+381) 11-3617977, 3621659
Fax: (+381) 11-2645602
E: office-rs@graphcom.rs

GRAPHCOM.AL
Rruga "Sadik Petrela", Nr. 2
Tirana - Albania
T/F: (+355) 44504690
E: office-al@graphcom.al

GRAPHCOM.BG
T/F: (+30) 210 9823800
E: office-bg@graphcom.bg

    info@graphcom.gr


Copyright © 2014 GRAPHCOM