Εφαρμογές
 • Χάρτινες συσκευασίες, κουτιά
 • Συσκευασίες καλλυντικών
 • Συσκευασίες από πλαστικό, συνθετικά
 • Εξώφυλλα βιβλίων, folders
 • Εφαρμογές POP/POS
 • Ημερολόγια
 • Φωτο-άλμπουμ
 • Προσπέκτους & τρίπτυχα
 • Πολυτελείς τσάντες καταστημάτων κ.α.

MGI JETvarnish 3D Evolution


Βιομηχανική λύση παραγωγής φινιρίσματος τροφοδοσίας φύλλου, για σχήμα Β1+


Βιομηχανική γραμμή παραγωγής φινιρίσματος τροφοδοσίας φύλλου για την αγορά της συσκευασίας, της μεταποίησης και των εμπορικών εκτυπώσεων.

Δυνατότητα παραγωγής τοπικού βερνικιού UV με ή χωρίς 3D εφφέ, χρυσοτυπίας και εκτύπωσης ολογραμμάτων, 100% ψηφιακά, χωρίς τσίγκους, κλισέ και προεκτυπωτικές διαδικασίες.

Το JETvarnish 3D Evo είναι το πρώτο Β1+ ψηφιακό πιεστήριο φύλλου σπονδυλωτής αρχιτεκτονικής με δυνατότητα αναβάθμισης, μονάδα χρυσοτυπίας και επεκτάσιμο σύστημα κεφαλών inkjet με επιλογές σχήματος φύλλου, από 52x120cm (standard) ως 75x120cm. Το σύστημα διαχειρίζεται χαρτί και συμπαγές χαρτόνι βάρους έως 800 gsm, πλαστικό, PVC και άλλα επιχρισμένα υλικά σε φύλλα.

Σχήμα Β1+ ιδανικό για την αγορά της Συσκευασίας

Η δυνατότητα σχήματος Β1+ έχει επιλεγεί ώστε να ικανοποιεί τις ανάγκες εκτυπωτών και μεταποιητών να παράγουν μικρά, μεσαία ή μεγάλα τιράζ με πλήρη προσωποποίηση, χωρίς ακριβά εργαλεία και προεργασία για εφαρμογές συσκευασίας. Κάθε αντίτυπο που βγαίνει με φινίρισμα από το JETvarnish 3D Evo μπορεί να είναι ένα μοναδικό μείγμα ψηφιακά διακοσμημένων εικόνων, κειμένου, λογοτύπων ή εταιρικού design με τοπικό βερνίκι, 3D ανάγλυφο βερνίκι ή χρυσοτυπία σε ένα πέρασμα.

Λύση μεγάλων παραγωγών

Το JETvarnish 3D Evo είναι μια λύση για μεγάλες παραγωγές, που ενσωματώνει ένα επαναστατικό «έξυπνο» σύστημα ελέγχου συμπτώσεων, αυτόματο καθαρισμό κεφαλών, τροφοδοσία και εξαγωγή παλέτας. Η ταχύτητά του αγγίζει τα 3.000 Β2 φύλλα/ώρα για κάθε έκδοση, ενώ μπορεί να φτάσει και τα 4.200 Β2/ώρα στο πλάτος 75cm (σε landscape φόρτωση).

Χωρίς τελάρα και χημικά

Η 100% ψηφιακή ροή εργασίας του JETvarnish 3D Evo εξαλείφει την ανάγκη για ακριβές προεκτυπωτικές διαδικασίες, κατασκευή τσίγκων ή τελάρων, που αποτελούν μέρος της συμβατικής παραγωγής. Η προετοιμασία για την παραγωγή στο JETvarnish 3D Evo είναι πολύ σύντομη και οικονομική, γεγονός που μεταφράζεται σε μεγαλύτερο κέρδος.

Παραδοσιακό τοπικό βερνίκι  ΚΑΙ 3D εφφέ στην ίδια εργασία

Το JETvarnish 3D Evo προσφέρει τη δυνατότητα εφαρμογής παραδοσιακού τοπικού βερνικιού και μπομπέ ανάγλυφου στην ίδια εργασία ή ξεχωριστά (πάχος βερνικιού από 3 έως 232μm), επιλογή που δεν προσφέρεται από ανταγωνιστικές πλατφόρμες. Έως και 64 διαφορετικά πάχη βερνικιού με 2D, 3D εφφέ και χρυσοτυπία* μπορούν να εφαρμοστούν σε μονό πέρασμα.

In-line χρυσοτυπία ψηφιακά, επίπεδη ή ανάγλυφη

Η προαιρετική μονάδα iFOIL L προσφέρει μοναδική λύση παραγωγής χρυσοτυπίας (hot foil) 100% ψηφιακά, χωρίς κλισέ και φιλμ, σε ένα ή χιλιάδες αντίτυπα. Η χρυσοτυπία εφαρμόζεται in-line με την επιβερνίκωση, σε σχήμα έως 75 x 120cm και σε ψηφιακές ή offset εκτυπώσεις και το αποτέλεσμα μπορεί να περιλαμβάνει μοναδικά εφφέ με hot foil, επίπεδα ή ανάγλυφα, συνδυασμένα με τοπικό UV στην ίδια εργασία.  Χρησιμοποιούνται κοινά foil του εμπορίου (έως και 5 διαφορετικά foil σε ένα πέρασμα) και υπάρχει δυνατότητα επικάλυψης “foil on foil”.

Μεταβλητά δεδομένα με βερνίκι & χρυσοτυπία

Το JETvarnish 3D Evo προσφέρει δυνατότητες πλήρους προσωποποίησης και εξατομίκευσης ανά φύλλο χάρις στο προαιρετικό σύστημα Variable Data Enhancement (VDE). Ένας ενσωματωμένος Barcode Reader διαβάζει προτυπωμένα barcodes και διαχειρίζεται σε πραγματικό χρόνο μεταβλητά δεδομένα (κείμενα, γραφικά ή εικόνες) σε βερνίκι (2D/3D) ή χρυσοτυπία.

AIS SmartScanner© - Επαναστατική τεχνολογία Touchless Sheet Registration για ακρίβεια συμπτώσεων με ενσωμάτωση Τεχνητής Νοημοσύνης

Το AIS σύστημα της MGI είναι μια επαναστατική εξέλιξη στην επίτευξη ακρίβειας συμπτώσεων για τη βιομηχανία των εκτυπώσεων & φινιρίσματος:

 • Μειώνει έως και κατά 80% τον χρόνο που ξοδεύει ο χειριστήςγια να επιτύχει σωστές συμπτώσεις, όπως και τα σκάρτα που προκύπτουν από τη διαδικασία
 • Ομαλοποιεί και επιταχύνει τη ροή εργασίας με την απλή, αυτόματη διαδικασία σκαναρίσματος και ευθυγράμμισης (“scan and register”)
 • Βελτιώνει το ROI της επένδυσης αυξάνοντας τον ωφέλιμο χρόνο λειτουργίας της μηχανής, βελτιώνοντας την ποιότητα του παραγόμενου προϊόντος, επιταχύνοντας την ολοκλήρωση της κάθε εργασίας και αυξάνοντας συνολικά την παραγωγικότητα
 • Εξαλείφει το έξτρα κόστος εργασίας του χειριστή και το κόστος των σκάρτων που συνδέεται με τις συμβατικές μεθόδους παραγωγής

Το AIS χρησιμοποιεί ένα εξελιγμένο σύστημα πολλαπλών scanner για να βρίσκει αυτόματα τις συμπτώσεις για την εφαρμογή βερνικιού και hot foil σε κάθε φύλλο ξεχωριστά. Είναι πλήρως συμβατό με εργασίες με Μεταβλητά Δεδομένα (Variable Data Finishing). «Διαβάζοντας» την εικόνα του τυπωμένου θέματος και χρησιμοποιώντας ειδικούς αλγόριθμους συγχρονισμού, το αποκλειστικό και πατενταρισμένο σύστημα AIS «τρέχει» δισεκατομμύρια λειτουργίες το δευτερόλεπτο. Χωρίς την παρέμβαση του χειριστή και χωρίς να μειώνεται η ταχύτητα τροφοδοσίας, το σύστημα κάνει τις απαραίτητες ρυθμίσεις και διορθώνει τυχόν ελαττώματα ή παραμορφώσεις του υλικού που προκύπτουν κατά την εκτύπωση (offset ή ψηφιακή) και οποιαδήποτε διαδικασία λαμιναρίσματος.

Προϋπολογισμός κόστους παραγωγής

Το JETvarnish 3D Evo διαθέτει ενσωματωμένο εργαλείο υπολογισμού του κόστους παραγωγής. Το μόνο που χρειάζεται να κάνει ο χρήστης είναι να "φορτώσει" το ψηφιακό αρχείο (μάσκα βερνικιού) και το πρόγραμμα θα υπολογίσει την απαιτούμενη κατανάλωση βερνικιού, για 1 ή για 1000 αντίτυπα. Με τον τρόπο αυτό μπορεί ο επαγγελματίας να είναι πιο ακριβής στις προσφορές που δίνει και να εξασφαλίζει υψηλά περιθώρια κέρδους για την επιχείρησή του.

Ελάχιστο τιράζ

Οι εργασίες με τοπικό βερνίκι παράγονται συνήθως σε ελάχιστο τιράζ 1000 αντιτύπων, λόγω του ακριβού κόστους προετοιμασίας και προεκτύπωσης στη συμβατική παραγωγή. Δεν υπήρχε οικονομικός τρόπος να εφαρμοστεί τοπικό βερνίκι σε 50 προσπέκτους ή 250 φυλλάδια κατ’ απαίτηση. Το JETvarnish 3D Evo επιτρέπει την τοπική επιβερνίκωση ακόμα και στα ελάχιστα τιράζ, έως και σε ένα μόνο αντίτυπο.

Νέα σπονδυλωτή και αναβαθμίσιμη αρχιτεκτονική

Το JETvarnish 3D Evolution είναι διαθέσιμο σε δύο διαφορετικά σχήματα: 52x120 cm & 75x120 cm. Ακολουθεί μια σπονδυλωτή και πλήρως αναβαθμίσιμη αρχιτεκτονική που προβλέπει πως όλα τα μοντέλα διαθέτουν πατάρι τροφοδοσίας και εξαγωγής παλέτας στο μέγιστο πλάτος (75cm), καθώς και μονάδα iFOIL Hot Foiling πλάτους επίσης 75cm.

Προσφέροντας δυνατότητες προσαρμογής σε νέες ανάγκες μεγαλύτερης  παραγωγής ή σχήματος, το JETvarnish 3D Evo προστατεύει πλήρως την αρχική επένδυση.

 

 


 


Video:


* Προαιρετικά, με το iFOIL L option

GRAPHCOM

GRAPHCOM ΛΥΣΕΙΣ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ ΕΠΕ
Αργοστολίου 11 & Λογοθετίδη,
173 42 Άγιος Δημήτριος Αττική
ΑΦΜ: 999998032 - ΑΡ.Γ.Ε.ΜΗ: 008507701000
Τηλ./Fax: 210.98 23 800
e-mail: info@graphcom.gr
www.graphcom.gr

GRAPHCOM.RS
Savska 19, ulaz II
Beograd - Serbia
Tel.: (+381) 11-3617977, 3621659
Fax: (+381) 11-2645602
E: office-rs@graphcom.rs

GRAPHCOM.AL
Rruga "Sadik Petrela", Nr. 2
Tirana - Albania
T/F: (+355) 44504690
E: office-al@graphcom.al

GRAPHCOM.BG
T/F: (+30) 210 9823800
E: office-bg@graphcom.bg

    info@graphcom.gr


Copyright © 2014 GRAPHCOM