Εφαρμογές
 • Εταιρικές κάρτες
 • Ημερολόγια
 • Φωτο-άλμπουμ
 • Χάρτινες συσκευασίες
 • Συσκευασίες καλλυντικών
 • Μενού
 • Καρτ-ποστάλ
 • Προσπέκτους & τρίπτυχα
 • Πολυτελείς τσάντες καταστημάτων
 • Εξώφυλλα βιβλίων, περιοδικών
 • Folders κ.α.

MGI JETVARNISH 3DS


Τοπικό βερνίκι, γκοφρέ ανάγλυφο και χρυσοτυπία ψηφιακά


Η τεχνολογική καινοτομία JETVARNISH 3DS & iFOIL S της MGI προσφέρει μοναδικά αποτελέσματα φινιρίσματος/ωραιοποίησης εντύπου & συσκευασίας.

Δώστε νέα διάσταση στα έντυπα και τις συσκευασίες, δημιουργήστε για τους πελάτες σας ελκυστικά προϊόντα που ξεχωρίζουν στο ράφι. Εξερευνήστε νέες υφές, πειραματιστείτε με μεταλλικές αποχρώσεις και αναδείξτε μέσω των αισθήσεων το εκάστοτε brand.

Το JETVARNISH 3DS & iFOIL S προσφέρει πολλαπλές λειτουργίες φινιρίσματος σε ένα και μόνο μηχάνημα: Τοπικό βερνίκι απλό και ανάγλυφο (3D) και χρυσοτυπία επίπεδη ή ανάγλυφη ψηφιακά, μεμονωμένα ή και ταυτόχρονα στην ίδια εργασία. Η επιβερνίκωση γίνεται σε εκτυπώσεις offset ή ψηφιακές, με ή χωρίς πλαστικοποίηση, με τη χρήση ενός και μόνο βερνικιού. Για τη λειτουργία της χρυσοτυπίας ακολουθείται μια 100% ψηφιακή διαδικασία.

Η τεχνολογία JETVARNISH 3DS & iFOIL S προσφέρει τη δυνατότητα μικρών και μεγάλων παραγωγών πολυτελών εντύπων ή συσκευασιών χωρίς περιορισμούς, δοκιμαστικών προωθητικών ενεργειών και προσωποποιημένων προϊόντων με τη χρήση ανάγλυφου βερνικιού και τις μεταλλικές υφές του foil σε μεταβλητά δεδομένα (VDP, VDF).

Υψηλή παραγωγικότητα

Το JETVARNISH 3DS είναι ένα σύστημα ψηφιακής επιβερνίκωσης μονού περάσματος που προσφέρει ταχύτητα και υψηλή παραγωγικότητα. Έως 2077 A3 σελίδες/ώρα μπορούν να παραχθούν (σε 2D/flat mode @ 21μm).

Παραδοσιακό τοπικό βερνίκι ΚΑΙ 3D εφφέ στην ίδια εργασία

Το JETvarnish 3DS προσφέρει τη δυνατότητα εφαρμογής παραδοσιακού τοπικού βερνικιού και μπομπέ ανάγλυφου στην ίδια εργασία ή ξεχωριστά (πάχος βερνικιού από 21 έως 232μm*).

Ψηφιακό πλεονέκτημα

Η 100% ψηφιακή ροή εργασίας του JETvarnish 3DS εξαλείφει την ανάγκη για ακριβές προεκτυπωτικές διαδικασίες, κατασκευή τσίγκων, τελάρων ή κλισέ που αποτελούν μέρος της συμβατικής παραγωγής. Η προετοιμασία για την παραγωγή στο JETvarnish 3DS είναι πολύ σύντομη και οικονομική, γεγονός που μεταφράζεται σε μεγαλύτερο κέρδος.

Τεχνολογία UV Inkjet 

Ο συνδυασμός της πατενταρισμένης τεχνολογίας inkjet της MGI με τις Drop-on-Demand πιεζοηλεκτρικές κεφαλές της KONICA MINOLTA προσφέρει ανώτερη ποιότητα εκτύπωσης, από το πρώτο έως το τελευταίο φύλλο. Οι κεφαλές επιτρέπουν την εγγραφή γραμμών ελάχιστου πάχους από 0.5 mm.

Ενσωματωμένο SOFTWARE SUITE

Το JETVARNISH 3DS HubManager επιτρέπει την παρακολούθηση των εργασιών, τη διαχείριση του job queue, τη δημιουργία job tickets, την ανάκληση εργασιών - ανατυπώσεων. Χάρις στον Spot Varnish Editor πραγματοποιείται επεξεργασία αρχείων on-the-fly. Με τον Product Cost Analyzer πραγματοποιείται ανάλυση κόστους της κάθε εργασίας με ακρίβεια λεπτού πριν την παραγωγή, ώστε να μπορεί ο επαγγελματίας να είναι πιο ακριβής στις προσφορές που δίνει στους πελάτες.AIS SmartScanner© - Επαναστατική τεχνολογία Touchless Sheet Registration για ακρίβεια συμπτώσεων με χρήση Τεχνητής Νοημοσύνης

Το σύστημα AIS της MGI χρησιμοποιεί ένα εξελιγμένο σύστημα πολλαπλών scanner για να βρίσκει αυτόματα τις συμπτώσεις για την εφαρμογή βερνικιού και hot foil σε κάθε φύλλο ξεχωριστά. Είναι πλήρως συμβατό με εργασίες με Μεταβλητά Δεδομένα (Variable Data Finishing). «Διαβάζοντας» την εικόνα του τυπωμένου θέματος και χρησιμοποιώντας ειδικούς αλγόριθμους συγχρονισμού, το αποκλειστικό και πατενταρισμένο σύστημα AIS «τρέχει» δισεκατομμύρια λειτουργίες το δευτερόλεπτο. Χωρίς την παρέμβαση του χειριστή και χωρίς να μειώνεται η ταχύτητα τροφοδοσίας, το σύστημα κάνει τις απαραίτητες ρυθμίσεις και διορθώνει τυχόν ελαττώματα ή παραμορφώσεις του υλικού που προκύπτουν κατά την εκτύπωση (offset ή ψηφιακή) και οποιαδήποτε διαδικασία λαμιναρίσματος. Το AIS:
 

 • Μειώνει έως και κατά 80% τον χρόνο που ξοδεύει ο χειριστής  για να επιτύχει σωστές συμπτώσεις, όπως και τα σκάρτα που προκύπτουν από τη διαδικασία
 • Ομαλοποιεί και επιταχύνει τη ροή εργασίας με την απλή, αυτόματη διαδικασία σκαναρίσματος και ευθυγράμμισης (“scan and register”)
 • Βελτιώνει το ROI της επένδυσης αυξάνοντας τον ωφέλιμο χρόνο λειτουργίας της μηχανής, βελτιώνοντας την ποιότητα του παραγόμενου προϊόντος, επιταχύνοντας την ολοκλήρωση της κάθε εργασίας και αυξάνοντας συνολικά την παραγωγικότητα
 • Εξαλείφει το έξτρα κόστος εργασίας του χειριστή και το κόστος των σκάρτων που συνδέεται με τις συμβατικές μεθόδους παραγωγή
   

Μεταβλητά δεδομένα με βερνίκι & χρυσοτυπία (προαιρετικά)

Το JETvarnish 3DS προσφέρει δυνατότητες πλήρους προσωποποίησης και εξατομίκευσης ανά φύλλο χάρις στο προαιρετικό σύστημα Variable Data Option. Ένας ενσωματωμένος Barcode Reader διαβάζει προτυπωμένα barcodes και διαχειρίζεται σε πραγματικό χρόνο μεταβλητά δεδομένα (κείμενα, γραφικά ή εικόνες) σε βερνίκι ή χρυσοτυπία.

Επιβερνίκωση σε εκτυπώσεις OFFSET και ψηφιακές

Το JETVARNISH 3DS επιτρέπει την εφαρμογή τοπικού βερνικιού απευθείας σε τόνερ από ψηφιακά συστήματα ή offset εκτυπώσεις, με ή χωρίς πλαστικοποίηση, απλοποιώντας τη ροή παραγωγής.

Φιλικό στο περιβάλλον

Η ψηφιακή ροή εργασίας του JETVARNISH 3DS εξαλείφει την ανάγκη κατασκευής τσίγκων, τελάρων ή κλισέ με όλες τις απαραίτητες ποσότητες χημικών, αναλωσίμων και σκάρτων που συνεπάγεται η συμβατική παραγωγή. Η κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας μειώνεται επίσης σημαντικά καθώς παραλείπονται όλα τα στάδια προετοιμασίας. Το σύστημα διαθέτει κλειστό κύκλωμα βερνικιού που εξασφαλίζει 100% ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση του βερνικιού, καθώς και ένα πιο καθαρό περιβάλλον εργασίας χωρίς διαλύτες, πτητικά κατάλοιπα και οσμές. Χάρις στο σύστημα αυτόματου καθαρισμού των κεφαλών, δεν απαιτείται πλύσιμο αυτών μεταξύ εργασιών.

 

 

 


* Προαιρετικά με το Twin Bar option
 

GRAPHCOM

GRAPHCOM ΛΥΣΕΙΣ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ ΕΠΕ
Αργοστολίου 11 & Λογοθετίδη,
173 42 Άγιος Δημήτριος Αττική
ΑΦΜ: 999998032 - ΑΡ.Γ.Ε.ΜΗ: 008507701000
Τηλ./Fax: 210.98 23 800
e-mail: info@graphcom.gr
www.graphcom.gr

GRAPHCOM.RS
Savska 19, ulaz II
Beograd - Serbia
Tel.: (+381) 11-3617977, 3621659
Fax: (+381) 11-2645602
E: office-rs@graphcom.rs

GRAPHCOM.AL
Rruga "Sadik Petrela", Nr. 2
Tirana - Albania
T/F: (+355) 44504690
E: office-al@graphcom.al

GRAPHCOM.BG
T/F: (+30) 210 9823800
E: office-bg@graphcom.bg

    info@graphcom.gr


Copyright © 2014 GRAPHCOM