Εφαρμογές
 • Εταιρικές κάρτες
 • Ημερολόγια
 • Φωτο-άλμπουμ
 • Χάρτινες συσκευασίες
 • Συσκευασίες καλλυντικών
 • Μενού
 • Καρτ-ποστάλ
 • Προσπέκτους & τρίπτυχα
 • Πολυτελείς τσάντες καταστημάτων
 • Εξώφυλλα βιβλίων, folders
 • Εφαρμογές POP/POS

MGI JETvarnish 3D


Τοπικό βερνίκι, γκοφρέ ανάγλυφο και χρυσοτυπία ψηφιακά, σε σχήμα Β2+


Το πολυβραβευμένο σύστημα JETvarnish 3D φέρνει νέα διάσταση στην τοπική επιβερνίκωση UV, προσφέροντας υψηλή παραγωγικότητα για εργασίες παραδοσιακού τοπικού UV και δυνατότητα 3D εφφέ.

Ιδανικό για ψηφιακές και οffset εκτυπώσεις μέγιστου σχήματος 64x120 cm, το JETvarnish 3D είναι η ιδανική λύση για 3D ή απλό τοπικό UV σε τιράζ του ενός έως μερικών χιλιάδων αντιτύπων, προσφέροντας προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής υπεραξίας.
Προσελκύστε νέους πελάτες και ανακαλύψτε νέες κερδοφόρες αγορές: προσφέρετε υψηλής αισθητικής προϊόντα με έντονες υφές που κάνουν τη διαφορά και με προσωποποίηση που δεν είναι εφικτή με τις παραδοσιακές μεθόδους παραγωγής τοπικού UV.

Ως πρωτοπόρος της βιομηχανίας στο ψηφιακό spot UV, η MGI παρουσίασε για πρώτη φορά το JETvarnish στην Drupa 2008 και κατάφερε να εξασφαλίσει μια μεγάλη εγκατεστημένη βάση παγκοσμίως στην οποία περιλαμβάνονται εκδοτικοί οίκοι βιβλίων/ημερολογίων, μεγάλες εμπορικές επιχειρήσεις, κυτιοποιίες, μεγάλα λιθογραφεία, επιχειρήσεις μεταξοτυπίας κ.α. Οι κυριότερες εφαρμογές του συστήματος περιλαμβάνουν εξώφυλλα βιβλίων, καταλόγους, προσκλητήρια και συσκευασίες πολυτελείας.

Παραδοσιακό τοπικό βερνίκι ή 3D εφφέ: η επιλογή δική σας!

Δεν υπάρχει λόγος να επιλέγετε πλέον μεταξύ παραδοσιακού τοπικού βερνικιού ή 3D εφφέ. Με το JETvarnish 3D μπορείτε να έχετε και τα δύο, στην ίδια εργασία ή ξεχωριστά (πάχος βερνικιού από 3 έως 200μm).

Μοναδικά 3D εφφέ

"Ζωντανέψτε" τις εκτυπώσεις σας με 3D εφφέ βερνικιού, που προκαλούν την αφή και τις υπόλοιπες αισθήσεις. Εξασφαλίστε υψηλά περιθώρια κέρδους προσφέροντας ασυναγώνιστα προϊόντα υψηλής αισθητικής.

Υψηλή παραγωγικότητα - έως 3.000 B2 φύλλα/ώρα

Επεκτείνετε το πελατολόγιό σας αυξάνοντας την παραγωγικότητά σας. Με δυνατότητα εκτύπωσης έως 3.000 B2 φύλλων/ώρα μπορείτε να πολλαπλασιάσετε τις εργασίες σας μικρού τιράζ (1-50 φύλλα) ή να επεκταθείτε σε μεσαία και μεγαλύτερα τιράζ - έως 20.000 φύλλα/ημέρα.

100% κάλυψη στο B2 σχήμα

Ως επαγγελματίες εκτυπωτές πρέπει να εξασφαλίζετε πλήρη κάλυψη στο Β2 σχήμα (B2=500x707mm) για τις εργασίες σας τοπικού UV, ώστε να μην έχετε φύρες.

Το JETvarnish 3D, ως ιδανικό συμπλήρωμα στην offset, προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη κάλυψη, με μέγιστη εκτυπώσιμη επιφάνεια 515x735mm.

Οι περιοχές με μεγάλη λεπτομέρεια ή υψηλή κάλυψη δεν είναι πρόβλημα!

Το JETvarnish 3D είναι σχεδιασμένο για κάθε είδους spot UV φινιρίσματος, είτε αυτό περιλαμβάνει πολύ λεπτές λεπτομέρειες είτε μεγάλες επίπεδες επιφάνειες.

Προϋπολογισμός κόστους παραγωγής.

Το JETvarnish 3D διαθέτει ενσωματωμένο εργαλείο υπολογισμού του κόστους παραγωγής. Το μόνο που χρειάζετε να κάνετε είναι να "φορτώσετε" το ψηφιακό αρχείο (μάσκα βερνικιού) και το πρόγραμμα θα υπολογίσει την απαιτούμενη κατανάλωση βερνικιού, για 1 ή για 1000+ αντίτυπα. Με τον τρόπο αυτό μπορείτε να είστε πιο ακριβείς στις προσφορές που δίνετε και να εξασφαλίζετε υψηλά περιθώρια κέρδους για την επιχείρησή σας.

Ακρίβεια συμπτώσεων

Το JETvarnish 3D ενσωματώνει το επαναστατικό «έξυπνο» σύστημα ελέγχου συμπτώσεων AIS SmartScanner© που χρησιμοποιεί ένα εξελιγμένο σύστημα πολλαπλών scanner για να βρίσκει αυτόματα τις συμπτώσεις για την εφαρμογή βερνικιού και hot foil σε κάθε φύλλο ξεχωριστά. Δεν απαιτούνται σημάδια σύμπτωσης. Είναι πλήρως συμβατό με εργασίες με Μεταβλητά Δεδομένα (Variable Data Finishing).

Χωρίς τελάρα και χημικά

Η 100% ψηφιακή ροή εργασίας του JETvarnish εξαλείφει την ανάγκη για ακριβές προεκτυπωτικές διαδικασίες, κατασκευή τσίγκων ή τελάρων, που αποτελούν μέρος της συμβατικής παραγωγής. Η προετοιμασία για την παραγωγή στο JETvarnish είναι πολύ σύντομη και οικονομική, γεγονός που μεταφράζεται σε μεγαλύτερο κέρδος.

Διάφορα μεγέθη χαρτιού μέχρι 52x105 cm

Ορισμένες εφαρμογές όπως folders και εξώφυλλα βιβλίων ενδέχεται να απαιτούν μεγαλύτερο μέγεθος χαρτιού από B2. Για να ικανοποιήσει αυτήν την βασική ανάγκη, το JETvarnish 3D καλύπτει φύλλα διαστάσεων μέχρι 52x105.
Είναι άλλο ένα μοναδικό του χαρακτηριστικό.

Ελάχιστο τιράζ

Οι εργασίες με τοπικό βερνίκι παράγονται συνήθως σε ελάχιστο τιράζ 1000 αντιτύπων, λόγω του ακριβού κόστους προετοιμασίας και προεκτύπωσης στη συμβατική παραγωγή. Δεν υπήρχε οικονομικός τρόπος να εφαρμοστεί τοπικό βερνίκι σε 50 προσπέκτους ή 250 φυλλάδια κατ’ απαίτηση. Το JETvarnish επιτρέπει την τοπική επιβερνίκωση ακόμα και στα ελάχιστα τιράζ, έως και σε ένα μόνο αντίτυπο. Απλά εισάγετε το αρχείο σας, χρησιμοποιείτε 5 σκάρτα φύλλα για το καλιμπράρισμα και είστε έτοιμοι για παραγωγή. Μπορείτε να παρουσιάσετε στον πελάτη σας ένα δοκίμιο μέσα σε λίγα λεπτά, το οποίο θα σας στοιχίσει ελάχιστα!

Ποιότητα

Με επίπεδα γυαλάδας που φτάνουν τα 99% G.U, το JETvarnish 3D προσφέρει υψηλή ποιότητα φινιρίσματος που ικανοποιεί και τον πλέον δύσπιστο πελάτη.
 

             


Video:


 

GRAPHCOM

ΛΥΣΕΙΣ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ ΕΠΕ
Κεντρικά:

Aργοστολίου 11
173 42 Αγ. Δημήτριος
T/F: 210 9823800
E: info@graphcom.gr

GRAPHCOM.RS
Savska 19, ulaz II
Beograd - Serbia
Tel.: (+381) 11-3617977, 3621659
Fax: (+381) 11-2645602
E: office-rs@graphcom.rs

GRAPHCOM.AL
Rruga "Sadik Petrela", Nr. 2
Tirana - Albania
T/F: (+355) 44504690
E: office-al@graphcom.al

GRAPHCOM.BG
T/F: (+30) 210 9823800
E: office-bg@graphcom.bg

    info@graphcom.gr


Copyright © 2014 GRAPHCOM