Summa F Series


Το πιο ευέλικτο σύστημα επιτραπέζιας κοπής για μαλακά & σκληρά υλικά
 

Η σειρά συστημάτων επιτραπέζιας κοπής F Series βασίζεται στην εμπειρία και τεχνογνωσία 30 ετών της Summa για την παραγωγή καινοτόμων εφαρμογών επιγραφοποιίας, συσκευασίας και προβολής (displays) από πλήθος μαλακών και σκληρών υλικών σε ρολά ή φύλλα. Η υψηλή ποιότητα επεξεργασίας, η αντοχή και η ευελιξία στην χρήση διαφορετικών εργαλείων είναι μερικά από τα βασικά γνωρίσματα της σειράς.

Η Summa F Series διακρίνεται για τη στιβαρή κατασκευή, την ενσωμάτωση καινοτομιών και αυτοματισμών που ενισχύουν την παραγωγικότητα και την ευελιξία στην κοπή & χάραξη μαλακών & σκληρών υλικών, από χαρτόνι (συμπαγές & οντουλέ), honeycomb, αυτοκόλλητο βινύλιο, υφάσματα, πολυμερικές πλάκες για βερνίκι νερού, foam board μέχρι PVC, PP, MDF, Plexi, ACP κ.α.

Πέντε μοντέλα διαθέσιμα

Η σειρά περιλαμβάνει πέντε μοντέλα διαφορετικών διαστάσεων, από 1600 x 1200mm έως 3270 x 3200mm.

Κεφαλή πολλαπλής χρήσης

Η κεφαλή πολλαπλής χρήσης δέχεται έως 3 διαφορετικά εργαλεία ταυτόχρονα. Η εναλλαγή εργαλείων γίνεται γρήγορα και εύκολα. Η βασική έκδοση της σειράς έρχεται εξοπλισμένη με κεφαλή τεχνολογίας Drag, καθώς και με το επαναστατικό σύστημα οπτικής αναγνώρισης σημείων κοπής με κάμερα της Summa για περιμετρική κοπή υψηλής ακρίβειας.

Κεφαλή εφαπτομενικής κοπής

Η κεφαλή εφαπτομενικής κοπής προσφέρει κάθετη ισχύ 10 kg και συνδυάζεται με ευρεία σειρά εργαλείων. Κάθε εργαλείο έχει σύστημα αναγνώρισης barcode για αυτόματη ρύθμιση των παραμέτρων.

Barcode για αυτοματοποιημένη ροή εργασίας

Με τη βοήθεια barcode το σύστημα αναγνωρίζει αυτόματα την εργασία και παίρνει τα απαραίτητα δεδομένα κοπής από τον υπολογιστή. Η ενσωματωμένη κάμερα ή ένα σκάνερ χειρός σαρώνει αυτόματα το barcode για την ανάκληση του αντίστοιχου αρχείου.

Video

Automatic Depth Control (ADC)

Χάρις στο εργαλείο ADC για αυτόματο ψηφιακό και μηχανικό έλεγχο του βάθους του εργαλείου εξασφαλίζεται υψηλή ακρίβεια κοπής σε διαφορετικά υλικά.


GoProduce software

Το software GoProduce έχει σχεδιαστεί ειδικά για τη σειρά F. Με σύγχρονο interface και εύκολη πλοήγηση βοηθά τον χρήστη να βρει και να επιλέξει τις κατάλληλες λειτουργίες γρήγορα και απλά.

Μεγαλύτερη παραγωγικότητα χάρις στο F-Performance

Αυξήστε την απόδοση του συστήματός σας κατά 40%. Η χρήση του F-Performance mode προσφέρει ταχύτερες στροφές και κινήσεις της κεφαλής επάνω και κάτω, κάτι που είναι ιδιαίτερα χρήσιμο όταν χρησιμοποιείται το μαχαίρι κοπής βινυλίου.

Δείτε σχετικό video


Τραπέζι με μηχανισμό κενού αέρος

Το τραπέζι του συστήματος, με μηχανισμό vacuum, μπορεί να χωριστεί σε ζώνες ανεξάρτητης λειτουργίας (έως 14) για επεξεργασία μικρότερων υλικών. Κάθε ζώνη μπορεί να ενεργοποιείται ή να απενεργοποιείται αυτόματα.

Πνευματικοί σφιγκτήρες για γρήγορη παραγωγή

Ένα σύστημα πνευματικών σφιγκτήρων συγκρατεί και προωθεί το υλικό, εξασφαλίζοντας συνεχή ροή στην επεξεργασία πάνελ ή πολλαπλών εργασιών.

Ιμάντας μεταφοράς

Ο ιμάντας μεταφοράς (προαιρετικός στο F1612) επιτρέπει τη φόρτωση και κοπή υλικών μεγαλύτερων από τη διάσταση του τραπεζιού. Τα πρώτα έτοιμα κομμένα  τεμάχια μπορούν να απομακρυνθούν από το τραπέζι ενώ συνεχίζεται παράλληλα η επεξεργασία των επόμενων.

Δείτε σχετικό video

Υποστήριξη ρολού Heavy-Duty

Το προαιρετικό σύστημα τροφοδοσίας ρολού Heavy-Duty εξασφαλίζει ευθύγραμμη τροφοδοσία ρολών στα μοντέλα μεγαλύτερου σχήματος F1832, F3220 και F3232. Ειδικά για την επεξεργασία μουσαμάδων μεγάλου βάρους και ελαφριών, μη ελαστικών ρολών υφασμάτων μεγάλου πλάτους, το σύστημα τροφοδοσίας Heavy-Duty λύνει τα χέρια του χειριστή.

Δείτε σχετικό video

Tandem Mode

Με το Tandem Mode, η επιφάνεια εργασίας μπορεί να χωριστεί σε δύο ζώνες μπρος-πίσω για παράλληλη φόρτωση-εξαγωγή υλικού στη μια ζώνη και κοπή στην άλλη, αυξάνοντας σημαντικά την παραγωγικότητα.

Video

Operator Zone

Με τη νέα αυτή λειτουργία η επιφάνεια εργασίας χωρίζεται σε δύο ζώνες, μια ζώνη μόνο κοπής και μια ζώνη χειρισμού (Operator Zone). Ο ιμάντας μεταφοράς προωθεί όλα τα κομμένα τεμάχια αυτόματα στη ζώνη χειρισμού. Καθώς η κεφαλή κοπής δεν κινείται πέρα από τη ζώνη κοπής, ο χειριστής μπορεί με ασφάλεια να διαχειριστεί και να αφαιρέσει τα έτοιμα κομμάτια.

Η λειτουργία Operator Zone βελτιώνει σημαντικά την παραγωγικότητα σε παραγωγές μιας βάρδιας.

Video

Poster Trim

H λειτουργία Poster Trim επιτρέπει την κοπή πολλαπλών εργασιών χωρίς πληροφορίες κοπής, με τη χρήση της ενσωματωμένης κάμερας και των περιθωρίων των εργασιών – μια λειτουργία που διευκολύνει την γρήγορη κοπή posters.

Περισσότερα Videos & Tutorials
 

GRAPHCOM

ΛΥΣΕΙΣ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ ΕΠΕ
Κεντρικά:

Aργοστολίου 11
173 42 Αγ. Δημήτριος
T/F: 210 9823800
E: info@graphcom.gr

GRAPHCOM.RS
Savska 19, ulaz II
Beograd - Serbia
Tel.: (+381) 11-3617977, 3621659
Fax: (+381) 11-2645602
E: office-rs@graphcom.rs

GRAPHCOM.AL
Rruga "Sadik Petrela", Nr. 2
Tirana - Albania
T/F: (+355) 44504690
E: office-al@graphcom.al

GRAPHCOM.BG
T/F: (+30) 210 9823800
E: office-bg@graphcom.bg

    info@graphcom.gr


Copyright © 2014 GRAPHCOM