Εφαρμογές
  • Επιγραφές
  • Διαφημιστικές κατασκευές, POP/POS
  • Ψηφιακές εκτυπώσεις
  • Μοντελισμός
  • Κατασκευή γραμμάτων
  • Κατασκευές μακετών, δειγματισμοί
  • Χαράξεις
  • Ξυλοκατασκευές
  • Βιομηχανικές εφαρμογές, κατασκευαστικός κλάδος
  • Ηλεκτρονικά κ.α.

VHF Active Pro


Επαγγελματικά τραπέζια κοπής για κάθε είδους άκαμπτο υλικό


Η σειρά συστημάτων CNC Active Pro συνδυάζει το μεγάλο σχήμα, την ποικιλία εργαλείων κοπής/χάραξης και την καλύτερη σχέση απόδοσης – τιμής από κάθε άλλο μοντέλο της αγοράς. Αποτελεί την ιδανική λύση για τις αγορές των επιγραφών, ψηφιακών εκτυπώσεων, κατασκευών και τις βιομηχανικές εφαρμογές, με best seller το σχήμα 2 x 3m.

Active Pro – η επιλογή του επαγγελματία

Τα συστήματα Active Pro είναι κατάλληλα για την επεξεργασία όλων των κοινών υλικών επιγραφοποιίας όπως Dibond®, ακρυλικά, αλουμίνιο, Forex®, ξύλο, χαρτόνι, Kapa® κ.α.
 


Η λύση στο σχήμα XXL


Η σειρά Pro Active Pro είναι διαθέσιμη κατά παραγγελία σε διαστάσεις από 1x1m έως 3x8m, για εφαρμογές κοπής μεγάλου και πολύ μεγάλου σχήματος.


Υψηλή απόδοση


Για να επιτευχθεί ποιοτικό αποτέλεσμα κοπής/χάραξης είναι απαραίτητο να χρησιμοποιείται το σωστό εργαλείο. Η VHF παρέχει μια σειρά μοτέρ για κάθε εφαρμογή και σε κάθε εύρος τιμής ώστε να επιτύχετε το βέλτιστο αποτέλεσμα με το Active Pro σας.
 


Οδηγοί μοτέρ υψηλών περιστροφών

Τα συστήματα Active Pro είναι εξοπλισμένα με οδηγούς μοτέρ υψηλών περιστροφών με γρανάζια, για εργασίες με υψηλότερη ανάλυση (ακρίβεια επανάληψης ± 0.05 mm). Για το λόγο αυτό όχι μόνο παράγουν εξαιρετικό αποτέλεσμα κοπής, αλλά μπορούν ακόμα να χρησιμοποιηθούν για εργασίες χάραξης ή παραγωγής τρισδιάστατων αντικειμένων.

Διαθέτουν ακόμα δύο ράγες ολίσθησης στους άξονες x και y, ενισχυμένο (διπλό) γραμμικό οδηγό στον άξονα x για μεγαλύτερη συνολική σταθερότητα του συστήματος καθώς και ενισχυμένη κατασκευή γέφυρας, με διπλές γωνίες.
 


Πνευματικά στοπ για ευθυγράμμιση του υλικού


Με τη βοήθεια των στοπ που λειτουργούν με σύστημα κενού αέρα μπορείτε εύκολα και γρήγορα να ευθυγραμμίζετε το φύλλο του προς επεξεργασία υλικού στο τραπέζι κοπής.
 


Περισσότερες επιλογές χάρις στο MultiUnit


Το MultiUnit της Vhf πολλαπλασιάζει σημαντικά τις δυνατότητες των συστημάτων Active Pro. Αποτελείται από μια κεφαλή εφαπτομενικής κοπής και την κεφαλή πολλαπλών χρήσεων, στην οποία προσαρμόζονται διαφορετικά εργαλεία. Η κεφαλή εφαπτομενικής κοπής είναι ιδανική για εργασίες κοπής με καθαρό αποτέλεσμα, χωρίς γρέζια, ενώ η κεφαλή πολλαπλών χρήσεων χρησιμοποιείται για κοπή υπό γωνία (V-cut), κοπή αυτοκόλλητων και χάραξη. Αυτό σημαίνει πως, εκτός από τα σκληρά υλικά επιγραφοποιίας, τα συστήματα Active Pro μπορούν να επεξεργαστούν υλικά όπως Kapa®, χαρτί, χαρτόνι, μουσαμά, λάστιχο κ.α.
 

 

Σύστημα οπτικής ανάγνωσης σημαδιών

Η σειρά διαθέτει σύστημα οπτικής αναγνώρισης σημαδιών κοπής με χρήση κάμερας CCD υψηλής ανάλυσης, για την κοπή ή χάραξη ψηφιακά εκτυπωμένων υλικών.
 


Συσκευές μέτρησης

Οι διάφορες επιλογές αυτόματης μέτρησης των προς επεξεργασία υλικών εξοικονομούν χρόνο παραγωγής. Διατίθεται σύστημα laser, όπου 2 δέσμες laser προβάλλονται από συγκεκριμένες γωνίες στο τραπέζι διευκολύνοντας τη σωστή τοποθέτηση του φύλλου, μηχανισμός σταθερής απόστασης της κεφαλής από το υλικό (levelling) για τέλεια χάραξη/κοπή του υλικού σε σταθερό βάθος ακόμα και αν αλλάζει το πάχος του φύλλου, εργαλείο αυτόματης μέτρησης του πάχους του υλικού στον άξονα z, καθώς και σύστημα οπτικής αναγνώρισης με κάμερα.
 


Πρόσθετος εξοπλισμός

Στον πρόσθετο εξοπλισμό που μπορεί να επιλέξει ο χρήστης για αυξημένη παραγωγικότητα και βέλτιστο αποτέλεσμα περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων ηλεκτρονικά ελεγχόμενο σύστημα ψύξης κατά την κοπή, σύστημα εξαερισμού για απομάκρυνση σκόνης και ρινισμάτων, μηχανισμός αυτόματης εναλλαγής εργαλείων κ.α.

Η VHF παρέχει ακόμα πληθώρα εργαλείων για οποιοδήποτε router της αγοράς.
 


Λογισμικό

Τα συστήματα της σειράς VHF Active Pro συνεργάζονται με τα λογισμικά της Cenon που δέχονται όλους τους γνωστούς τύπους αρχείων από σχεδιαστικά προγράμματα όπως AutoCAD, Illustrator κ.α., καθώς και ειδικά λογισμικά για κατασκευές 3D, χάραξη γραμμάτων κ.α.
 

 

Video:

GRAPHCOM

GRAPHCOM ΛΥΣΕΙΣ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ ΕΠΕ
Αργοστολίου 11 & Λογοθετίδη,
173 42 Άγιος Δημήτριος Αττική
ΑΦΜ: 999998032 - ΑΡ.Γ.Ε.ΜΗ: 008507701000
Τηλ./Fax: 210.98 23 800
e-mail: info@graphcom.gr
www.graphcom.gr

GRAPHCOM.RS
Savska 19, ulaz II
Beograd - Serbia
Tel.: (+381) 11-3617977, 3621659
Fax: (+381) 11-2645602
E: office-rs@graphcom.rs

GRAPHCOM.AL
Rruga "Sadik Petrela", Nr. 2
Tirana - Albania
T/F: (+355) 44504690
E: office-al@graphcom.al

GRAPHCOM.BG
T/F: (+30) 210 9823800
E: office-bg@graphcom.bg

    info@graphcom.gr


Copyright © 2014 GRAPHCOM