Εφαρμογές
  • Επιγραφές
  • Διαφημιστικές κατασκευές, POP/POS
  • Ψηφιακές εκτυπώσεις
  • Μοντελισμός
  • Κατασκευή γραμμάτων
  • Κατασκευές μακετών, δειγματισμοί
  • Χαράξεις
  • Ξυλοκατασκευές
  • Βιομηχανικές εφαρμογές, κατασκευαστικός κλάδος

VHF X


Η απόλυτη καινοτομία στην κοπή - χάραξη


To X είναι το αποκορύφωμα της τεχνολογικής εξέλιξης 30 ετών της γερμανικής κατασκευάστριας VHF. Με την εμπειρία και το πάθος της για τελειότητα, η VHF δημιούργησε μια νέα γενιά συστημάτων που τα έχουν όλα: το μοντέλο Χ συγκεντρώνει πλήθος τεχνολογιών αιχμής σε μια μικρή επιφάνεια 2x3m. Και, ως το απόλυτο πολύ-εργαλείο, κάνει πολλά περισσότερα από απλή κοπή (φρεζάρισμα). Χάρις στο προαιρετικό XtraUnit που ενσωματώνεται στο σύστημα, είναι κατάλληλο για κοπή με σέγα και χάραξη.

Ακρίβεια. Δύναμη. Σταθερότητα.

Xstructure: Κατασκευή από ειδικά σχεδιασμένα, υψηλής αντοχής προφίλ αλουμινίου που επιτυγχάνουν απαράμιλλη σταθερότητα και ακαμψία. Σε σύγκριση με κατασκευές από ατσάλι, η εσωτερική, σχήματος Χ, κυψελοειδής κατασκευή προσφέρει μέγιστη αντοχή σε φορτίο με σημαντικά χαμηλότερο βάρος. Ο συνδυασμός με τα χυτά, αντικραδασμικά μέρη της μηχανής κάνει τη λειτουργία του μοντέλου Χ εξαιρετικά ομαλή και αθόρυβη.


Επεξεργασία υλικών κάθε τύπου

Xhead: Κανένα υλικό δεν αντιστέκεται στην κεφαλή μέγιστης ισχύος 5.8 kW και ταχύτητας έως 40.000 περιστροφών/λεπτό. Το Χ επεξεργάζεται αξιόπιστα μια μεγάλη γκάμα υλικών, συμπεριλαμβανομένων φύλλων αλουμινίου, πλαστικών, ξύλου και ανοξείδωτου χάλυβα. Το ενσωματωμένο XtraUnit (προαιρετικό) με λεπτή ταλαντευόμενη λεπίδα κόβει μαλακά υλικά. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για κοπή V, κοπή βινυλίου (kiss cutting) και πίκμανση. Και όλα αυτά χωρίς αλλαγή εργαλείων!Αποτελεσματικό και με σταθερό κράτημα

Xvac: Οχτώ μονάδες vacuum στο τραπέζι, που απεικονίζονται μέσω αισθητήρων, δίνουν ογκομετρική παροχή 1,325 m³ για μέγιστη δύναμη συγκράτησης. Έτσι μπορείτε να τοποθετήσετε με ασφάλεια το υλικό στην 2 x 3 m επιφάνεια εργασίας του συστήματος. Παράλληλα, οι μεγάλης διάρκειας μονάδες ισχύος καταναλώνουν μόνο την ελάχιστη απαιτούμενη ενέργεια και είναι εξαιρετικά αθόρυβες.

Εύρος τοποθέτησης x/y: 2.045 x 3.050 mm


Πρώτα η ασφάλεια

Xscan: Ο laser σαρωτής ασφαλείας προσφέρει μέγιστη προστασία χωρίς περιορισμό στη λειτουργικότητα της μηχανής. Το μοντέλο Χ διαθέτει υψηλή τεχνολογία ασφάλειας – χωρίς ενοχλητικά φωτεινά φράγματα, τάπητες ή περιφράξεις που μπορούν να επιβραδύνουν τη λειτουργία του.


Ασύγκριτη ευελιξία και άνεση

Xtool: Έως 24 εργαλεία μπορούν να χρησιμοποιηθούν εναλλάξ. Ο χρήστης μπορεί να αλλάξει όλα τα τρυπάνια HSK-25, καθώς και τα μαχαίρια κοπής και χάραξης γρήγορα και εύκολα, χωρίς να παρέμβει χειρωνακτικά.


Κάμερα για υψηλότερη ακρίβεια

Xmeasure: Η ενσωματωμένη κάμερα βοηθά στο να μετακινείται η κεφαλή εύκολα και με ακρίβεια στο σημείο αναφοράς (zero point) του υλικού. Προαιρετικά, μπορείτε να εξοπλίσετε το Χ σύστημά σας με δυνατότητα αυτόματης ανάγνωσης σημείων κοπής  για τυπωμένα υλικά, ώστε το φύλλο να κόβεται ακριβώς στο περίγραμμα της εκτύπωσης.


Συμπυκνωμένη δύναμη

TripleXdrive: Το καινοτόμο μοντέλο οδηγών μοτέρ συνδυάζει την ισχύ τριών μοτέρ ανά άξονα, αυξάνοντας την ταχύτητα και την ακρίβεια επεξεργασίας.


Xtras

Χάρις στο ενσωματωμένο σύστημα εξαγωγής σκόνης, το Χ παράγει καθαρό φινιρισμένο προϊόν. Επιπλέον, προσαρμόζει αυτόματα το ύψος της κεφαλής σε διαφορετικά πάχη υλικών.

Το σύστημα Χ μπορεί να επεξεργαστεί μέταλλα χωρίς δυσκολία, με ελάχιστη ποσότητα λίπανσης και δυνατότητα εξαερισμού και ψύξης της κεφαλής ταυτόχρονα.

Για εύκολη στοίχιση των κομματιών προς επεξεργασία, το Χ διαθέτει πνευματικά στοπ που ρυθμίζονται ανεξάρτητα.Το ηλεκτρονικό leveling εξασφαλίζει τέλεια χάραξη του υλικού σε σταθερό βάθος, ακόμα και αν αλλάζει το πάχος του φύλλου.

Εκμεταλλευτείτε τις τεχνολογικές δυνατότητες που σας προσφέρει το νέο Χ – χειριστείτε το εύκολα μέσω tablet, χρησιμοποιώντας το εύχρηστο και λειτουργικό user interface.


Video:

GRAPHCOM

ΛΥΣΕΙΣ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ ΕΠΕ
Κεντρικά:

Aργοστολίου 11
173 42 Αγ. Δημήτριος
T/F: 210 9823800
E: info@graphcom.gr

GRAPHCOM.RS
Savska 19, ulaz II
Beograd - Serbia
Tel.: (+381) 11-3617977, 3621659
Fax: (+381) 11-2645602
E: office-rs@graphcom.rs

GRAPHCOM.AL
Rruga "Sadik Petrela", Nr. 2
Tirana - Albania
T/F: (+355) 44504690
E: office-al@graphcom.al

GRAPHCOM.BG
T/F: (+30) 210 9823800
E: office-bg@graphcom.bg

    info@graphcom.gr


Copyright © 2014 GRAPHCOM