Διακόσμηση & αρχιτεκτονική

Η ψηφιακή εκτύπωση προσφέρει ανεξάντλητες δυνατότητες διαμόρφωσης επαγγελματικών ή ιδιωτικών χώρων με προσωποποιημένο design. Χάρις στους εκτυπωτές νέας τεχνολογίας με μελάνια φιλικά στο περιβάλλον και στα υβριδικά συστήματα που διαχειρίζονται εύκαμπτα και άκαμπτα υλικά, οι επιλογές διακόσμησης σε έπιπλα, τοίχους, δάπεδα, διαχωριστικά, περιορίζονται μόνο από τη φαντασία. Νέες σειρές υλικών εκτύπωσης και επιγραφών, με πιστοποιήσεις καταλληλότητας για χρήση σε εσωτερικούς χώρους, έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να καλύψουν την αναπτυσσόμενη αγορά της διακόσμησης.

Λύσεις που σας ενδιαφέρουν

HP Latex - HP WallArt Solution

Οι εκτυπωτές HP Latex προσφέρουν εξαιρετικής ποιότητας εκτυπώσεις, με τις υψηλότερες προδιαγραφές ασφαλείας για εσωτερικούς χώρους, χάρις στα μελάνια HP Latex Inks που διαθέτουν πιστοποίηση GREENGUARD Children & Schools CertifiedSM3 και ικανοποιούν τα κριτήρια AgBB.

Ένα μοναδικό εργαλείο, το HP WallArt Solution για τους εκτυπωτές HP Latex, επιτρέπει τον εύκολο και με απόλυτη ακρίβεια σχεδιασμό προσωποποιημένων γραφικών κάλυψης τοίχων.

Μάθετε περισσότερα: HP Latex 820 Printer, HP Latex 850 Printer, HP Latex 3000 Printer, HP WallArt Solution


HP Scitex

Οι επίπεδοι και υβριδικοί εκτυπωτές HP Scitex καλύπτουν ένα μεγάλο εύρος εφαρμογών σε εύκαμπτα και άκαμπτα υλικά όπως καμβά, backlit φιλμ, αυτοκόλλητο βινύλιο, foamboard αλλά και ειδικά όπως ξύλο, γυαλί και πλεξιγκλάς.

Μάθετε περισσότερα: HP Scitex FB700 Printer, HP Scitex FB500 PrinterHP Scitex FB7600 Press, HP Scitex FB10000 Press

 


Seiko ColorPainter series

Οι εκτυπώσεις των συστημάτων της σειράς Seiko ColorPainter W είναι άοσμες, κατάλληλες για διακόσμηση σπιτιών, γραφείων, εστιατορίων, ξενοδοχείων κ.α. Τα μελάνια IX είναι απαλλαγμένα από Επικίνδυνους Αέριους Ρύπους (HAPs-free) και με χαμηλά ποσοστά πτητικών οργανικών ενώσεων (VOCs).

Low-VOC μελάνια και εξαιρετικές ασπρόμαυρες εκτυπώσεις για φωτογραφικές αναπαραγωγές προσφέρουν και οι εκτυπωτές των σειρών M, Η2 και Η.

Μάθετε περισσότερα: Seiko ColorPainter W series, Seiko ColorPainter M-64S, Seiko ColorPainter H2 Series, Seiko ColorPainter H series


Εξοπλισμός μεταξοτυπίας

Τα εκτυπωτικά συστήματα της THIEME, σε συνδυασμό με τον κατάλληλο περιφερειακό εξοπλισμό μεταξοτυπίας δίνουν λύση σε μεγάλου όγκου αναπαραγωγές έργων τέχνης (καμβάδες, αφίσες κ.α.), καθώς και σε εκτυπώσεις σε μη συμβατικές επιφάνειες όπως γυαλί, καθρέπτες, ξύλο, μέταλλο, κεραμικά, πλακάκια, υφάσματα κ.α. Η εξαιρετική ποιότητα εκτύπωσης, η ποικιλία χρωμάτων, η αντοχή των μελανιών αποτελούν εγγύηση για εφαρμογές υψηλής υπεραξίας με μεγάλη διάρκεια ζωής.

Μάθετε περισσότερα: Εκτυπωτικά μεταξοτυπίας, Περιφερειακά μεταξοτυπίας


Υλικά διακόσμησης

Μια ευρεία γκάμα υλικών ψηφιακής εκτύπωσης, μεταξοτυπίας και επιγραφών καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος των αναγκών διακόσμησης & αρχιτεκτονικής εσωτερικών και εξωτερικών χώρων. Επιλέξτε ανάμεσα σε ταπετσαρίες, υφάσματα, καμβάδες, ανάγλυφα φιλμ πλαστικοποίησης με υφές ξύλου, μετάλλου, δέρματος κ.α. και αφήστε ελεύθερη τη φαντασία σας να δημιουργήσει!

Περισσότερα: Υλικά < Αυτοκόλλητα φιλμ, Ταπετσαρίες, Υφάσματα ψηφιακής εκτύπωσης, Μοκέτες ψηφιακής εκτύπωσης, PVC banners


Εξοπλισμός φινιρίσματος

Τα αυτόματα κοπτικά Χ/Υ της Fotoba, διαθέσιμα σε διάφορα πλάτη (μέγιστο 530cm), τα μαχαίρια επιγραφοποιίας Fletcher, τα συστήματα πλαστικοποίησης μεγάλου σχήματος αποτελούν απαραίτητα εργαλεία για την ολοκλήρωση και εφαρμογή των εκτυπώσεών σας.

Δείτε: Κοπτικά > Αυτόματα Χ/Υ - Ξακριστικά, Μαχαίρια επιγραφοποιίας, Πλαστικοποιητές Μεγάλου σχήματος


Εξοπλισμός κοπής & διαμόρφωσης άκαμπτων υλικών

Τα συστήματα CNC της Gerber Scientific Products και VHF, καθώς και τα συστήματα κοπής laser Cutlite Penta για κοπή ή χάραξη μαλακών και σκληρών υλικών αποτελούν κατάλληλο εξοπλισμό για εφαρμογές διακόσμησης π.χ. έπιπλα & διαχωριστικά πάνελ από πλαστικά/συνθετικά υλικά ή MDF, κατασκευές από plexiglass, καθρέπτες κ.α.

Ειδικά για τη διαμόρφωση plexiglass, η σειρά συστημάτων κάμψης θερμοπλαστικών υλικών FLEXA PGM προσφέρει απεριόριστες δυνατότητες κατασκευών όπως επιτραπέζια και επιδαπέδια stand, βάσεις, ράφια, ειδικές προθήκες κατά παραγγελία κ.α.

Ακόμα, τα κοπτικά συστήματα πολυστερίνης GRAPHfoam είναι ιδανικά για κατασκευές 2D και 3D από φελιζόλ, όπως γράμματα, κολώνες, σκηνικά κ.α.


Μελάνια

Η μεγαλύτερη γκάμα μελανιών ψηφιακής εκτύπωσης και μεταξοτυπίας, για κάθε εκτυπωτικό μοντέλο της αγοράς.

Δείτε: Μελάνια Ψηφιακής εκτύπωσης, Μελάνια μεταξοτυπίας


Software

Επιλέξτε την κατάλληλη λύση RIP software για το εκτυπωτικό/κοπτικό σας σύστημα μέσα από τις γρήγορες και αξιόπιστες σειρές της Caldera.

Δείτε: Λογισμικό > Μεγάλο Σχήμα

 

GRAPHCOM

ΛΥΣΕΙΣ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ ΕΠΕ
Κεντρικά:

Aργοστολίου 11
173 42 Αγ. Δημήτριος
T/F: 210 9823800
E: info@graphcom.gr

GRAPHCOM.RS
Savska 19, ulaz II
Beograd - Serbia
Tel.: (+381) 11-3617977, 3621659
Fax: (+381) 11-2645602
E: office-rs@graphcom.rs

GRAPHCOM.AL
Rruga "Sadik Petrela", Nr. 2
Tirana - Albania
T/F: (+355) 44504690
E: office-al@graphcom.al

GRAPHCOM.BG
T/F: (+30) 210 9823800
E: office-bg@graphcom.bg

    info@graphcom.gr


Copyright © 2014 GRAPHCOM