Εφαρμογές
  • Επιγραφές εσωτερικού & εξωτερικού χώρου
  • Γραφικά εκθέσεων / συνεδρίων
  • Εσωτερική διακόσμηση
  • Διακόσμηση βιτρίνων, γραφικά δαπέδου
  • Εφαρμογές Backlit (φανάρια)
  • Εφαρμογές POP
  • Κάλυψη οχημάτων, κτιρίων
  • Υπαίθρια διαφημιστική προβολή
     

HP Latex 850 Printer

Πράσινη λύση βιομηχανικής παραγωγής

Με πλάτος εκτύπωσης 3,2m, ταχύτητα έως 88τ.μ/ώρα και δυνατότητα εκτύπωσης δύο ρολών υλικού ταυτόχρονα ο HP Latex 850 Printer, ο «πράσινος» εκτυπωτής μεγάλου σχήματος της HP, τεχνολογίας Latex, απευθύνεται σε παραγωγές βιομηχανικού τύπου.

Πυρήνας του συστήματος τα νέου τύπου μελάνια HP Latex Inks, 6 χρωμάτων, που σε συνδυασμό με την τεχνολογία HP Thermal Inkjet Technology προσφέρουν ανθεκτικές, άοσμες εκτυπώσεις, ανώτερη ποιότητα εικόνας με υψηλή ακρίβεια και λεπτομέρεια, ευελιξία εφαρμογών και υψηλή παραγωγικότητα – παράγοντες που επιτρέπουν στον επαγγελματία να επεκτείνει τη δραστηριότητά του αυξάνοντας τα κέρδη του, και όλα αυτά χωρίς να βλάπτει το περιβάλλον.

Τα μελάνια Latex προσφέρουν εκτυπώσεις μεγάλης διάρκειας που αντέχουν σε συνθήκες εξωτερικού περιβάλλοντος, ενώ η υψηλή ανάλυση των 1200 dpi και η χρωματική απόδοση ανταποκρίνονται στα ποιοτικά στάνταρ για κοντινή θέαση. Επιτυγχάνουν δε άριστα αποτελέσματα σε μια μεγάλη γκάμα υλικών, μεταξύ αυτών και σε φθηνά, μη επιστρωμένα υλικά που χρησιμοποιούνται από εκτυπωτές solvent. Έτσι, ο HP Latex 850 μπορεί να καλύψει μια ευρεία γκάμα εφαρμογών εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, από γραφικά POP, επιγραφές, λάβαρα και εκθεσιακά περίπτερα έως ντύσιμο οχημάτων και υπαίθρια προβολή.

Οι άοσμες εκτυπώσεις με τα HP Latex μελάνια, ιδανικές για εσωτερικούς χώρους εξασφαλίζουν ένα ασφαλές και άνετο περιβάλλον εργασίας. Τα μελάνια διαθέτουν πιστοποιήσεις UL ECOLOGO και GREENGUARD (GREENGUARD Gold CertifiedSM) και οι εκτυπώσεις ανταποκρίνονται στα κριτήρια AgBB με κατάταξη A+ σύμφωνα με το Émissions dans l'air intérieur.

Επωφεληθείτε ακόμα από τις διευρυμένες δυνατότητες χειρισμού υλικού για αυξημένη παραγωγικότητα (ρολό-σε-ρολό, στάνταρ roll-to-freefall, roll-to-collector, dual-roll, εκτύπωση σημαιόπανου χωρίς φορέα) του HP Latex 850 και εξασφαλίστε ταχύτερη απόσβεση με εξαιρετικά κερδοφόρες εφαρμογές.

GRAPHCOM

ΛΥΣΕΙΣ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ ΕΠΕ
Κεντρικά:

Aργοστολίου 11
173 42 Αγ. Δημήτριος
T/F: 210 9823800
E: info@graphcom.gr

GRAPHCOM.RS
Savska 19, ulaz II
Beograd - Serbia
Tel.: (+381) 11-3617977, 3621659
Fax: (+381) 11-2645602
E: office-rs@graphcom.rs

GRAPHCOM.AL
Rruga "Sadik Petrela", Nr. 2
Tirana - Albania
T/F: (+355) 44504690
E: office-al@graphcom.al

GRAPHCOM.BG
T/F: (+30) 210 9823800
E: office-bg@graphcom.bg

    info@graphcom.gr


Copyright © 2014 GRAPHCOM