Εφαρμογές
  • Υπαίθρια διαφημιστική προβολή
  • Επιγραφές εσωτερικού & εξωτερικού χώρου
  • Γραφικά εκθέσεων / συνεδρίων
  • Κάλυψη οχημάτων, κτιρίων
  • Διακόσμηση βιτρίνων, γραφικά δαπέδου
  • Εφαρμογές POP

 


ColorPainter W Series

Πιο πράσινη παραγωγή, πιο οικονομική επιλογή & μοναδικά ΝΕΟΝ γραφικά

Η σειρά ColorPainter W αποτελεί την ιδανική entry level επιλογή για κάθε επαγγελματία που κάνει τα πρώτα του βήματα στο χώρο των επιγραφών ή που προσπαθεί να επεκτείνει τις προσφερόμενες υπηρεσίες του.

H σειρά ColorPainter W περιλαμβάνει δύο μοντέλα, το W-64s πλάτους 1,62m και το W-54s, 1,37m. Και τα δύο μοντέλα έχουν δυνατότητα 4-χρωμης ή 6-χρωμης εκτύπωσης, για χαμηλότερο λειτουργικό κόστος ή ανώτερη ποιότητα εικόνας αντίστοιχα. Ο συνδυασμός 6 νέου τύπου κεφαλών, τριών διαφορετικών τύπων μελανιών και μιας σειράς καινοτόμων λειτουργιών αυξάνει την απόδοση των εκτυπωτών της σειράς και διευρύνει τη γκάμα εφαρμογών εσωτερικού και εξωτερικού χώρου για την οποία προορίζονται.

Στις λειτουργίες του εκτυπωτή περιλαμβάνονται:

Γρήγορες on-demand piezo κεφαλές που προσφέρουν στα μοντέλα ColorPainter W μοναδική ευελιξία, για ταχύτητα και ποιότητα εικόνας με άριστη πυκνότητα χρώματος ακόμα και στα 17.8 m²/ώρα* και μέγιστη ανάλυση 900x900 dpi.


Τεχνολογία Dynamic Dot Printing (DDP): Οι κεφαλές δίνουν τη δυνατότητα εκτόξευσης τριών διαφορετικών μεγεθών σταγόνας ανά πάσσο, 12, 24 ή 36 pl αντίστοιχα, για εκτύπωση σε υψηλές ταχύτητες χωρίς μείωση της πυκνότητας χρώματος. Η τεχνολογία αυτή εξελίχθηκε ειδικά για εκτύπωση outdoor σε υψηλή ταχύτητα, για γραφικά εσωτερικού χώρου με εξαιρετική ποιότητα, καθώς και για γραφικά backlit με ζωντανά χρώματα.


Smart Nozzle Mapping: η λειτουργία αυτή επιτρέπει στο χειριστή να ορίζει διαφορετική διάταξη των ακροφυσίων των κεφαλών σε περίπτωση που υπάρχει φραγμένο nozzle. Με τον τρόπο αυτό αντισταθμίζονται έως και 10 ακροφύσια ανα κεφαλή** χωρίς απώλεια ταχύτητας ή ποιότητας, ενώ θεωρητικά μειώνεται ο αριθμός αντικατάστασης κεφαλών έως και 10 φορές.

Τεχνολογία Smart Pass 3: η τρίτη γενιά της τεχνολογίας Smart Pass προσφέρει εκτύπωση πραγματικής ανάλυσης για μεγαλύτερη βελτίωση της ποιότητας εκτύπωσης.
Μελάνια EG-Outdoor GX: Τα μελάνια GX επιτυγχάνουν εξαιρετική πυκνότητα χρώματος και αντοχή σε εξωτερικό χώρο, διαθέτοντας υψηλή συγκέντρωση pigment με χαμηλή κατανάλωση και κόστος.

 

 

 

 

 


Μοναδικά μελάνια NEON: Τα μελάνια ΝΕΟΝ για τη σειρά ColorPainter W είναι τα πρώτα solvent-based φθορίζοντα μελάνια για inkjet εκτυπωτές μεγάλου σχήματος. Διαθέσιμα σε δύο χρώματα, Neon Yellow και Neon Pink, τα μελάνια αυτά συνδυάζονται με τη σειρά μελανιών GX και μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως "Spot" χρώματα ή ως βασικά χρώματα (στη θέση των Lc και Lm). Η μίξη των δύο αυτών χρωμάτων με τα υπόλοιπα δίνει εφφέ φθορισμού ("φλούο") και στα άλλα χρώματα, δημιουργώντας ένα ενδιαφέρον και μοναδικό αποτέλεσμα εκτύπωσης.

Οι εκτυπώσεις με ΝΕΟΝ μελάνια είναι ζωντανές κάτω από τον φυσικό φωτισμό και λάμπουν μοναδικά κάτω από φωτισμό black light, με αποτέλεσμα να είναι ιδανικές για μια σειρά ιδιαίτερων εφαρμογών εσωτερικού χώρου όπως αφίσες και λάβαρα για club, καζίνο, αίθουσες μπόουλινγκ, ειδικά event, πάρτυ, αθλητικές εγκαταστάσεις, στοές, λούνα παρκ, POP γραφικά κ.λ.π.

Νέο HAPs Free μελάνι και επαναχρησιμοποιούμενη κασέτα: Το μελάνι IX είναι το πρώτο low-solvent μελάνι με χαμηλή οσμή, χωρίς HAPs (Επικίνδυνους Αέριους Ρύπους). Το επαναστατικό αυτό «πράσινο» μελάνι και η επαναχρησιμοποιούμενη κασέτα σχεδιάστηκαν με σκοπό τη μείωση των αέριων ρύπων και της σπατάλης πόρων, για την προστασία του περιβάλλοντος.


CP Manager software: Το πρόγραμμα χειρισμού CP Manager, που περιλαμβάνεται στην τιμή του εκτυπωτή, επιτρέπει στον χειριστή να βλέπει το status του εκτυπωτή και να κάνει ρυθμίσεις μέσω PC
.

Δείτε demo videos του CP Manager Software στο YouTube:

What is CP_Manager?
CP_Manager on iPad/iPhone

Στάνταρ RIP Software: Η σειρά ColorPainter W περιλαμβάνει ειδική έκδοση ONYX RIP Center software, ενώ υποστηρίζεται και από ειδική έκδοση RIP software της Caldera.

* Η ταχύτητα αναφέρεται στον W-64s
** Ο μέγιστος αριθμός αναδιάταξης των nozzle ανά κεφαλή εξαρτάται από τις συνθήκες φραγής των nozzle.

GRAPHCOM

ΛΥΣΕΙΣ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ ΕΠΕ
Κεντρικά:

Aργοστολίου 11
173 42 Αγ. Δημήτριος
T/F: 210 9823800
E: info@graphcom.gr

GRAPHCOM.RS
Savska 19, ulaz II
Beograd - Serbia
Tel.: (+381) 11-3617977, 3621659
Fax: (+381) 11-2645602
E: office-rs@graphcom.rs

GRAPHCOM.AL
Rruga "Sadik Petrela", Nr. 2
Tirana - Albania
T/F: (+355) 44504690
E: office-al@graphcom.al

GRAPHCOM.BG
T/F: (+30) 210 9823800
E: office-bg@graphcom.bg

    info@graphcom.gr


Copyright © 2014 GRAPHCOM