Μετεκτυπωτική επεξεργασία γάζας

PREGAN ANTIGHOST

Καθαριστικό για την αφαίρεση των σκιών της γάζας

Είναι κατάλληλο για γάζες πολυεστερικές, νάυλον ή από ανοξείδωτο ατσάλι. Αν χρησιμοποιείτε γάζα νάιλον ή από ανοξείδωτο ατσάλι, ο χρόνος αντίδρασης δεν πρέπει να ξεπερνά την 1 ώρα. Συνιστούμε πάντοτε να κάνετε δοκιμές πριν την χρήση. Το PREGAN ANTI-GHOST δεν είναι κατάλληλο για μεταλλικές πολυεστερικές γάζες (επινικελωμένες)


PREGAN PASTE

Αλκαλική πάστα καθαρισμού πολλαπλών χρήσεων

Η PREGAN PASTE είναι ιδανική για να καθαρίζει τελείως τη γάζα και μεταλλικές επιφάνειες από κάθε είδους υπολειμμάτων εμουλσιόν, λίπους, μελανιών κλπ. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τον καθαρισμό κυλινδρικών τελάρων. Σε συνδυασμό με τα προϊόντα PREGAN COMBI-CLEAN, χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό καταλοίπων μελάνης ή εμουλσιόν μετά την αφαίρεση της εμουλσιόν. Έχει την ιδιότητα να γαλακτωματοποιεί συνθετικά λίπη, ανόργανα έλαια και άλλες ρυπογόνες ουσίες. Μπορεί επισης να χρησιμοποιηθεί για την εκτράχυνση τελάρων αλουμινίου.


PREGAN NT-PASTE

Αλκαλική πάστα καθαρισμού από ανανεώσιμες πρώτες ύλες

Η PREGAN ΝΤ-PASTE είναι ιδανική για να καθαρίζει τελείως τη γάζα και μεταλλικές επιφάνειες από κάθε είδους υπολειμμάτων εμουλσιόν, λίπους, μελανιών κλπ. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τον καθαρισμό κυλινδρικών τελάρων. Σε συνδυασμό με τα προϊόντα PREGAN COMBI-CLEAN ή PREGAN UNI GEL, χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό καταλοίπων μελάνης ή εμουλσιόν μετά την αφαίρεση της εμουλσιόν. Έχει την ιδιότητα να γαλακτωματοποιεί συνθετικά λίπη, ανόργανα έλαια και άλλες ρυπογόνες ουσίες. Μπορεί επισης να χρησιμοποιηθεί για την εκτράχυνση τελάρων αλουμινίου. 'Όλα τα συστατικά του (εκτός από τα αλκαλικά) προέρχονται από ανανεώσιμες πρώτες ύλες και είναι βιοδιασπώμενα.


PREGAN MEGACLEAN X-TRA

Αλκαλικό καθαριστικό/ενεργοποιητής τελάρων μεταξοτυπίας, με βιοδιασπώμενους διαλύτες

Το Pregan Megaclean Liquid είναι ένα παχύρευστο σε μορφή πάστας, αλκαλικό καθαριστικό τελλάρων μεταξοτυπίας. Χρησιμοποιείται τόσο για την αφαίρεση σκιών (φαντασμάτων) όσο και για τα κατάλοιπα μελανιού και φωτοεμουλσιόν. Σε συνδυασμό με ειδικά καθαριστικά για την αφαίρεση σκιών (π.χ. με το Pregan Antighost Extra), μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν καταλύτης για την αφαίρεση πολλών μελανιών εκτύπωσης. Έχει υψηλό σημείο ανάφλεξης (δεν είναι δηλαδή ιδιαίτερα εύλεκτο) και είναι σχεδόν άοσμο. Η παχύρευστη υφή του επιτρέπει την εύκολη επάλειψη των τελλάρων. Είναι βιοδιασπώμενο και συνεπώς φιλικό προς το περιβάλλον.


PREGAN COMBI-CLEAN

Καθαριστικό/ενεργοποιητής τελάρων μεταξοτυπίας

Το PREGAN COMBI-CLEAN είναι καθαριστικό διαλύτη για τελάρα μεταξοτυπίας που γαλακτωματοποιείται σε νερό. Σε συνδυασμό με αλκαλικά καθαριστικά χρησιμοποιείται για την αφαίρεση σκιών και σαν καταλύτης για την αφαίρεση κατάλοιπων μελανιών και εμουλσιόν. Ως καθαριστικό, το PREGAN COMBI-CLEAN αφαιρεί πολλούς τύπους μελανιών. Έχει υψηλό σημείο ανάφλεξης (δεν είναι δηλαδή ιδιαίτερα εύλεκτο) και είναι σχεδόν άοσμο. Η παχύρευστη υφή του επιτρέπει την εύκολη επάλειψη των τελλάρων. Δεν περιέχει αλειφατικούς και αρωματικούς υδρογονάνθρακες.


PREGAN UNI-GEL

Ζελέ καθαρισμού τελάρων, με βάση βιοδιασπώμενους διαλύτες

Το PREGAN UNI GEL είναι καθαριστικό έτοιμο για χρήση που χρησιμοποιείται για την αφαίρεση σκιών (φαντασμάτων-ghost images) που παραμένουν στο τελάρο (γάζα) μετά το σβήσιμο της εμουλσιόν. Το PREGAN UNI GEL είναι σχεδόν άοσμο, πολύ δραστικό, διαλύεται με νερό και περιέχει διαλύτες οι οποίοι εξατμίζονται πολύ σιγά. Καθαρίζει όλα τα μελάνια είτε είναι ακόμα φρέσκα στο τελλάρο είτε έχουν ξεραθεί, ακόμα και τα μελάνια. Δεν περιέχει αλειφατικούς και αρωματικούς υδρογονάνθρακες.


 

GRAPHCOM

ΛΥΣΕΙΣ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ ΕΠΕ
Κεντρικά:

Aργοστολίου 11
173 42 Αγ. Δημήτριος
T/F: 210 9823800
E: info@graphcom.gr

GRAPHCOM.RS
Savska 19, ulaz II
Beograd - Serbia
Tel.: (+381) 11-3617977, 3621659
Fax: (+381) 11-2645602
E: office-rs@graphcom.rs

GRAPHCOM.AL
Rruga "Sadik Petrela", Nr. 2
Tirana - Albania
T/F: (+355) 44504690
E: office-al@graphcom.al

GRAPHCOM.BG
T/F: (+30) 210 9823800
E: office-bg@graphcom.bg

    info@graphcom.gr


Copyright © 2014 GRAPHCOM