Προετοιμασία γάζας

KIWO MESH X-CEL

Προπαρασκευαστικό υγρό για απολίπανση, προετοιμασία, ύγρανση και αντιστατική ενίσχυση της γάζας

Το KIWO MESH X-CEL είναι ένα υγρό έτοιμο προς χρήση, που βελτιώνει σημαντικά τις καλυπτικές ιδιότητες των εμουλσιόν και τη μεταβίβαση νερού των φιλμ άμεσης και έμμεσης έκθεσης (σειρά KIWOFILM). Λειτουργεί επίσης ως μέσο απολίπανσης και ύγρανσης. Μειώνει τα προβλήματα ηλεκτροστατικού μαγνητισμού και οδηγεί σε μία άριστη εκτύπωση με όλους τους τύπους μελανιών. Λόγω της βελτιωμένης πρόσφυσης της εμουλσιόν στη γάζα, το KIWO MESH X-CEL προσφέρει υψηλότερη αντοχή σε μεγάλα τιράζ εκτυπώσεων και καλύτερη απόδοση των μελανιών.


KIWO MESH X-CEL K 10

Συμπυκνωμένο υγρό για απολίπανση και προετοιμασία της γάζας.

Το KIWO MESH X-CEL Κ 10 είναι ένα συμπυκνωμένο προπαρασκευαστικό υγρό που βελτιώνει σημαντικά τη ροή και τις καλυπτικές ιδιότητες των εμουλσιόν και τη μεταβίβαση νερού των φιλμ άμεσης και έμμεσης έκθεσης (σειρά KIWOFILM). Αραιώνεται σε νερό σε αναλογία 1:10. Λειτουργεί επίσης ως μέσο απολίπανσης και ύγρανσης. Μειώνει τα προβλήματα ηλεκτροστατικού μαγνητισμού και οδηγεί σε μία άριστη εκτύπωση με όλους τους τύπους μελανιών. Λόγω της βελτιωμένης πρόσφυσης της εμουλσιόν στη γάζα, το KIWO MESH X-CEL Κ 10 προσφέρει υψηλότερη αντοχή σε μεγάλα τιράζ εκτυπώσεων και καλύτερη απόδοση των μελανιών. Το KIWO MESH X-CEL Κ 10 είναι κατάλληλο για χρήση και σε αυτόματα πλυντήρια τελάρων.


PREGAN A 9 EXTRA

Καθαριστικό & απολιπαντικό γάζας (καθαρισμός στο χέρι)

To PREGAN A9 EXTRA είναι καθαριστικό και απολιπαντικό για τελάρα μεταξοτυπίας. Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους γαζών και προλαμβάνει τις τρύπες και την φθορά του φωτογραφικού υλικού. Είναι ειδικά σχεδιασμένο για τις απαιτήσεις της μεταξοτυπίας και για το λόγο αυτό είναι προτιμότερο από τα συμβατικά απορρυπαντικά. Χάρις στην πυκνότητά του απλώνεται καλά και χωρίς σπατάλες ακόμα και σε τραχιές γάζες. Το PREGAN A9 είναι φιλικό προς το περιβάλλον καθώς είναι βιοδιασπώμενο.


PREGAN NT 9

Καθαριστικό & απολιπαντικό γάζας από ανανεώσιμες πρώτες ύλες (καθαρισμός στο χέρι)

To PREGAN NT 9 είναι καθαριστικό και απολιπαντικό για τελάρα μεταξοτυπίας έτοιμο για χρήση. Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους γαζών και προλαμβάνει τις τρύπες και την φθορά του φωτογραφικού υλικού. Χάρις στο υψηλό ιξώδες του απλώνεται καλά και χωρίς σπατάλες ακόμα και σε τραχιές γάζες. Η σύνθεσή του περιλαμβάνει είτε ανανεώσιμες πρώτες ύλες είτε προϊόντα βιοτεχνολογίας. Το PREGAN NT 9 έχει ουδέτερο PH, δεν περιέχει φωσφορικά άλατα και χλώριο και είναι εύκολα βιοδιασπώμενο.


PREGAN NT 9 K

Καθαριστικό & απολιπαντικό γάζας από ανανεώσιμες πρώτες ύλες (καθαρισμός στο χέρι)

Το PREGAN NT 9 K είναι ένα συμπυκνωμένο καθαριστικό και απολιπαντικό διάλυμα για τελάρα μεταξοτυπίας. Χρησιμοποιείται αραιωμένο σε νερό σε αναλογία 1:10. Το διάλυμά του γαλακτωματοποιεί τα λίπη και τις βρωμιές, με αποτέλεσμα να απομακρύνονται εύκολα με το νερό. Είναι ειδικά σχεδιασμένο για τις απαιτήσεις της μεταξοτυπίας και για το λόγο αυτό είναι προτιμότερο από τα συμβατικά απορρυπαντικά. Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους γαζών και προλαμβάνει τις τρύπες και την φθορά του φωτογραφικού υλικού. Η σύνθεσή του περιλαμβάνει είτε ανανεώσιμες πρώτες ύλες είτε προϊόντα βιοτεχνολογίας. Το PREGAN NT 9 K έχει ουδέτερο PH, δεν περιέχει φωσφορικά άλατα και χλώριο και είναι εύκολα βιοδιασπώμενο.


ΚΙWOCLEAN A 910

Απολιπαντικό γάζας (για πλυντήρια τελάρων)

Το KIWOCLEAN A 910 είναι ένα συμπυκνωμένο αλκαλικό απολιπαντικό. Διαλύεται με νερό σε αναλογία 1:50. To έτοιμο προς χρήση πλέον μίγμα έχει εξαιρετική ικανότητα να απολιπαίνει και να υγραίνει τα τελάρα με κάθε τύπου γάζα. Είναι το πλέον κατάλληλο προϊόν για αυτόματα μηχανήματα καθαρισμού τελάρων. Δημιουργεί έναν ελαφρύ αφρό στην επιφάνεια της γάζας ο οποίος αφαιρεί τα λίπη και τη βρωμιά που πιθανώς να έχει επάνω το τελάρο.


ΚΙWOCLEAN S 912

Απολιπαντικό γάζας (για πλυντήρια τελάρων)

Το KIWOCLEAN S 912 είναι ένα συμπυκνωμένο όξινο απολιπαντικό. Διαλύεται με νερό σε αναλογία 1:50. To έτοιμο προς χρήση πλέον μίγμα έχει εξαιρετική ικανότητα να απολιπαίνει και να υγραίνει τα τελάρα με κάθε τύπου γάζα. Είναι το πλέον κατάλληλο προϊόν για αυτόματα μηχανήματα καθαρισμού τελάρων. Δημιουργεί έναν ελαφρύ αφρό στην επιφάνεια της γάζας ο οποίος αφαιρεί τα λίπη και τη βρωμιά που πιθανώς να έχει επάνω το τελάρο.


GRAPHCOM

ΛΥΣΕΙΣ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ ΕΠΕ
Κεντρικά:

Aργοστολίου 11
173 42 Αγ. Δημήτριος
T/F: 210 9823800
E: info@graphcom.gr

GRAPHCOM.RS
Savska 19, ulaz II
Beograd - Serbia
Tel.: (+381) 11-3617977, 3621659
Fax: (+381) 11-2645602
E: office-rs@graphcom.rs

GRAPHCOM.AL
Rruga "Sadik Petrela", Nr. 2
Tirana - Albania
T/F: (+355) 44504690
E: office-al@graphcom.al

GRAPHCOM.BG
T/F: (+30) 210 9823800
E: office-bg@graphcom.bg

    info@graphcom.gr


Copyright © 2014 GRAPHCOM