HP Sign & Display

Η HP ηγείται της «πράσινης» παραγωγής εκτυπώσεων μεγάλου σχήματος μέσα από μια σειρά προϊόντων και τεχνολογιών – συμπεριλαμβανομένων λύσεων οικονομικής ψηφιακής παραγωγής on-demand, ανακυκλώσιμων υλικών και αναλωσίμων, προγραμμάτων ανακύκλωσης και πιστοποίησης.

Μελάνια HP Latex

Τα water based μελάνια HP Latex προσφέρουν εκτυπώσεις εξαιρετικής ποιότητας, ενώ η αντοχή τους σε εξωτερικό χώρο είναι συγκρίσιμη με αυτή των low/mild solvent μελανιών που χρησιμοποιούνται ευρέως στην βιομηχανία, χωρίς τις βλαβερές συνέπειες από τη χρήση αυτών. Τα μελάνια HP Latex:

  • Εξασφαλίζουν ένα άνετο και φιλικό προς το χρήστη περιβάλλον εργασίας
  • Δεν απαιτούν ειδικό σύστημα εξαερισμού
  • Δεν φέρουν προειδοποιητικές ετικέτες και δεν απαιτούν ειδικές προφυλάξεις κατά τη μεταφορά
  • Είναι μη-εύφλεκτα και μη τοξικά
  • Εκλύουν στην ατμόσφαιρα απειροελάχιστα ποσοστά πτητικών οργανικών ενώσεων (VOCs) και μηδενικά ποσοστά επικίνδυνων τοξικών σωματιδίων (HAPs)

Οι εκτυπώσεις HP Latex είναι άοσμες, κατάλληλες για διακόσμηση σπιτιών, γραφείων, εστιατορίων, ακόμα και σχολείων και νοσοκομείων. Ανταποκρίνονται στα κριτήρια AgBB και βρίσκονται στην κατάταξη Α+ κατά Émissions dans l’air intérieur. Το πρότυπο αυτό παρέχει μια έκθεση του επιπέδου των πτητικών ουσιών στον αέρα εσωτερικού χώρου που μπορεί να απειλούν τη δημόσια υγεία – σε κλίμακα από Α+ (πολύ χαμηλά επίπεδα) έως C (υψηλά επίπεδα).

Τα μελάνια HP Latex είναι συμβατά με το Σκανδιναβικό σύμφωνο Nordic Swan. Ακόμα, διαθέτουν πιστοποίηση UL ECOLOGO (η πιστοποίηση UL ECOLOGO Certification to UL 2801 βεβαιώνει πως τα προϊόντα ανταποκρίνονται σε μια σειρά αυστηρών κριτηρίων που σχετίζονται με την ανθρώπινη υγεία), καθώς και GREENGUARD Children & Schools (βλ. greenguard.org).

Εκτυπωτές HP Latex

Οι εκτυπωτές HP Latex χρησιμοποιούν τα μελάνια HP Inks για να παράγουν εκτυπώσεις υψηλής αντοχής με ζωντανά χρώματα σε μια μεγάλη γκάμα επιχρισμένων και μη υλικών, συμπεριλαμβανομένων των περισσότερων φθηνών eco-solvent/low-solvent υλικών που υπάρχουν στο εμπόριο.

Επιπλέον όλοι οι συνεργαζόμενοι προμηθευτές μας έχουν αναπτύξει σειρές προϊόντων κατάλληλων για χρήση με τα μελάνια latex ή έχουν πιστοποιήσει τα ήδη υπάρχοντα προϊόντα της γκάμας τους. Έτσι, πολλά από τα υλικά μας (PES, PET, PP, χαρτί), όταν χρησιμοποιηθούν με εκτυπωτές latex προσφέρουν τελικό προϊόν 100% οικολογικό και συμβατό με τις σύγχρονες απαιτήσεις του τελικού πελάτη, είτε πρόκειται για οργανισμούς, τράπεζες, μεγάλα brands, είτε για ιδιώτες. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα συμβατά υλικά www.hp.com/go/latexmediafinder

Οι εκτυπωτές HP Latex δεν απαιτούν ειδικό σύστημα εξαερισμού στο χώρο λειτουργίας τους ή εξωτερικό σύστημα στεγνώματος, διατηρώντας χαμηλό το κόστος κτήσης και κατανάλωσης.

Οι κεφαλές εκτύπωσης και τα δοχεία μελάνης των εκτυπωτών HP HP Latex εμπίπτουν στο πρόγραμμα ανακύκλωσης HP Planet Partners program. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.hp.com/ecosolutions

HP EcoSolutions Trained Printing Program

Το Πρόγραμμα HP EcoSolutions Trained Printing Company για τους χρήστες της τεχνολογίας HP Latex Printing βοηθά τους επαγγελματίες να εκμεταλλευτούν στο έπακρο τις φιλικές προς το περιβάλλον δυνατότητες του HP Latex εκτυπωτή τους.

Οι χρήστες μπορούν να πιστοποιηθούν ως Trained Printing Company των HP Latex Printing Technologies.

> Κατεβάστε το δωρεάν πρόγραμμα


Εκτυπωτές HP UV-curable ink

HP Scitex FB7600 Press / HP Scitex FB10000 Press

Ιδανικοί για παραγωγή POP/POS displays και χάρτινων συσκευασιών, οι βιομηχανικού τύπου επίπεδοι εκτυπωτές HP Scitex FB7600 Press και HP Scitex FB10000 Press χρησιμοποιούν τα UV-curable μελάνια HP FB225 Scitex και HP HDR240 Scitex αντίστοιχα, που ανταποκρίνονται στα κριτήρια AgBB και διαθέτουν πιστοποίηση GREENGUARD Children & Schools.

                    

Δείτε ακόμα τα αποτελέσματα μελέτης που διεξήχθη για λογαριασμό της HP σχετικά με τον περιβαλλοντικό αντίκτυπο γραφικών POS εκτυπωμένων σε HP Scitex FB7500 και σε μια συμβατική μεταξοτυπία.

> Μάθετε περισσότερα

HP Scitex TJ8600

Οι υπέρ-παραγωγικοί εκτυπωτές HP Scitex TJ8600 είναι ιδανικοί για παραγωγή μεγάλου όγκου εκτυπώσεων σε εύκαμπτα υλικά για εφαρμογές κάλυψης αυτοκινήτων, γραφικών POP αλλά και σήμανσης και διακόσμησης εσωτερικών χώρων, καθώς τα UV-curable μελάνια HP TJ210 Scitex που χρησιμοποιούν πληρούν τα κριτήρια των προτύπων για την ποιότητα του αέρα σε εσωτερικούς χώρους GREENGUARD Children & Schools και GREENGUARD Indoor Air Quality (IAQ).

                                                 

 

 

 


SGP Partnership

Η HP υποστηρίζει ενεργά το Sustainable Green Printing Partnership

> Μάθετε περισσότερα

GRAPHCOM

GRAPHCOM ΛΥΣΕΙΣ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ ΕΠΕ
Αργοστολίου 11 & Λογοθετίδη,
173 42 Άγιος Δημήτριος Αττική
ΑΦΜ: 999998032 - ΑΡ.Γ.Ε.ΜΗ: 008507701000
Τηλ./Fax: 210.98 23 800
e-mail: info@graphcom.gr
www.graphcom.gr

GRAPHCOM.RS
Savska 19, ulaz II
Beograd - Serbia
Tel.: (+381) 11-3617977, 3621659
Fax: (+381) 11-2645602
E: office-rs@graphcom.rs

GRAPHCOM.AL
Rruga "Sadik Petrela", Nr. 2
Tirana - Albania
T/F: (+355) 44504690
E: office-al@graphcom.al

GRAPHCOM.BG
T/F: (+30) 210 9823800
E: office-bg@graphcom.bg

    info@graphcom.gr


Copyright © 2014 GRAPHCOM