Εφαρμογές
 • Φυλλάδια & προσπέκτους με μεταλλικά εφφέ
 • Προσκλητήρια
 • Εταιρικές κάρτες
 • Επιστολόχαρτα με χρυσοτυπία
 • Κάρτες μέλους
 • Μενού εστιατορίων
 • Ημερολόγια
 • Φωτο-άλμπουμ
 • Φάκελοι (με ή χωρίς παράθυρο) με χρυσοτυπία
 • Αυτοκόλλητες ετικέτες
 • Πλαστικές κάρτες τύπου πιστωτικής
 • Κάρτες με RFID
 • Κλειδιά ξενοδοχείων
 • Κουτιά & συσκευασίες κ.α.

MGI Meteor Unlimited Colors XL+

In-line εκτύπωση και χρυσοτυπία ψηφιακά, χωρίς κλισέ
 

Η λύση της MGI για in-line εκτύπωση και χρυσοτυπία χωρίς κλισέ, με πλήρως ψηφιακή διαδικασία, αποτελεί παγκόσμια καινοτομία στην εκτύπωση-φινίρισμα. Η πλατφόρμα Meteor Unlimited Colors αναφέρεται στους εκτυπωτές της σειράς MGI Meteor και τη βραβευμένη μονάδα iFOIL Τ σε inline σύνδεση για την παραγωγή εκτυπώσεων με εφφέ χρυσοτυπίας, που ξεπερνούν το αποτέλεσμα της προσθήκης ενός 5ου ή 6ου χρώματος.

Για πρώτη φορά οι επαγγελματίες έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν εκτυπώσεις με απεριόριστο σχεδόν αριθμό χρωμάτων, που προκύπτουν από τη μίξη των CMYK τόνερ με τις μεταλλικές/αντανακλαστικές ιδιότητες του foil - σε αυτές περιλαμβάνονται νέες χρωματικές παλέττες με μεταλλικά, ολογραφικά ή glitter εφφέ. Η δυνατότητα πολλαπλών περασμάτων ή ρολών (έως 2 ταυτόχρονα) επιτρέπει εφαρμογές foil σε foil ή τόνερ σε foil (επιτύπωση μελανιών).

Η 100% ψηφιακή λύση του Meteor Unlimited Colors εξαλείφει το κόστος και χρόνο προετοιμασίας, φωτογράφισης φιλμ και κατασκευής κλισέ, προσφέροντας εύκολη και οικονομική παραγωγή. Μια πλούσια ποικιλία κοινών foil της αγοράς, σε διαφορετικά χρώματα, σχέδια και μοτίβα, μπορούν να χρησιμοποιηθούν. Συσκευασίες από βαρύ χαρτί, κάρτες, καρτολίνες, folders, εταιρικά έντυπα αποκτούν ιδιαίτερο φινίρισμα και υψηλή υπεραξία σε κόστος σημαντικά χαμηλότερο - έως και 10 φορές! - από αυτό της συμβατικής μεθόδου.

Η σειρά Meteor Unlimited Colors αποτελείται από 2 μοντέλα. Ανάλογα με το μοντέλο υποστηρίζονται σχήματα φύλλου έως 330x650mm (Meteor Unlimited Colors Se+) ή 330x1200mm (Meteor Unlimited Colors XL+).


Meteor Unlimited Colors XL+


Laser-safe εκτυπώσεις

Τα μελάνια MGI είναι ξηρά, χωρίς σιλικόνη, που δεν τρίβονται και δεν αφήνουν ίχνος όταν οι εκτυπώσεις περάσουν στη συνέχεια από οποιοδήποτε εκτυπωτή laser. Είναι ακόμα ιδανικά για επιτύπωση σε εκτυπώσεις offset. Παράγετε άφοβα έγχρωμα επιστολόχαρτα και φακέλους, ακόμα και σε πολύ μικρά τιράζ.

Νέο XL+ σχήμα (έως 1200 mm μήκος)

Ένα σχήμα φύλλου που μέχρι σήμερα μπορούσε να τυπωθεί μόνο σε offset. Ο Meteor Unlimited Colors XL+ μπορεί να διαχειριστεί φύλλα μήκους έως 1200mm (47"), αποτελώντας το ΜΟΝΟ ψηφιακό σύστημα παραγωγής τροφοδοσίας φύλλου με αυτή τη δυνατότητα. Παράγετε πολύπτυχα, προσωποποιημένα πόστερ, ημερολόγια, πανοραμικές φωτογραφίες, προσπέκτους επιγραφές κ.α., όλα on-demand και σε ποσότητες έως και ενός αντιτύπου.

Ακρίβεια συμπτώσεων

Ο Meteor Unlimited Colors XL+ διαθέτει πατάρι τροφοδοσίας υψηλής χωρητικότητας με αέρα, τύπου offset και νέο φυλλομεταφορικό σύστημα (καταρράκτη) με αυτόματη ρύθμιση για πλαϊνή στοίχιση, που επιτυγχάνει ακρίβεια συμπτώσεων ±0.5 mm (μπρος/πίσω, σελίδα-σελίδα).

Ένα νέο, ενσωματωμένο σύστημα Automatic Skew & Centering Adjustment (ASCA®) προσφέρει τη δυνατότητα διόρθωσης των συμπτώσεων κατά τη διάρκεια λειτουργίας της μηχανής. Το σύστημα περιλαμβάνει πολλαπλά μοτέρ και οπτικούς αισθητήρες και δεν απαιτεί εξωτερικό χειρισμό. Ενεργοποιείται για κάθε όψη εκτύπωσης, εξασφαλίζοντας σωστές συμπτώσεις σε αμφίπλευρες εκτυπώσεις auto duplex.

Εκτύπωση φακέλων

Η παραγωγή φακέλων μπορεί να δώσει νέα ώθηση στην επιχείρησή σας. Είτε τυπώνετε 4χρωμα λογότυπα υψηλής ποιότητας σε επιστολόχαρτα (συμπληρώνοντας μια offset παραγωγή), είτε μεταβλητά δεδομένα σε φακέλους αλληλογραφίας, ο Meteor Unlimited Colors XL+ μπορεί να σας αποφέρει σημαντικά κέρδη. Παράγετε συνηθισμένους DL φακέλους (110 x 220cm) ως και φακέλους C4 (229 x 324cm), με ή χωρίς παράθυρο, on demand.

Κοινά χαρτιά offset

Χάρις στη μονάδα infrared (IRLS2) πριν την εκτύπωση για καλύτερη πρόσφυση της μελάνης σε όλους τους τύπους χαρτιού, η σειρά Meteor διαχειρίζεται όλα τα κοινά χαρτιά που χρησιμοποιούνται στην offset, εξασφαλίζοντας μεγαλύτερη οικονομία.

Επαγγελματική διαχείριση χρώματος

Η διαχείριση όλων των αρχείων μέσω του EFI Fiery RIP ακολουθεί το βιομηχανικό πρότυπο ISO Fogra39-12647. Το χρωματικό αποτέλεσμα είναι συμβατό με αυτό άλλων εκτυπωτικών συστημάτων (offset, flexo, ψηφιακούς plotter) που ακολουθούν το ίδιο πρότυπο. Πιστοποίηση PANTONE+ με ‘‘Spot-On’’.

Χωρίς χρεώσεις "κλικ"

Με τα εκτυπωτικά συστήματα της MGI ξενοιάζετε από το άγχος της ελάχιστης μηνιαίας παραγωγής και των πάγιων χρεώσεων ανεξαρτήτως κατανάλωσης. Απλά πληρώνετε για αυτά που τυπώνετε και την αντίστοιχη κατανάλωση μελανιού.

 


Video:

GRAPHCOM

ΛΥΣΕΙΣ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ ΕΠΕ
Κεντρικά:

Aργοστολίου 11
173 42 Αγ. Δημήτριος
T/F: 210 9823800
E: info@graphcom.gr

GRAPHCOM.RS
Savska 19, ulaz II
Beograd - Serbia
Tel.: (+381) 11-3617977, 3621659
Fax: (+381) 11-2645602
E: office-rs@graphcom.rs

GRAPHCOM.AL
Rruga "Sadik Petrela", Nr. 2
Tirana - Albania
T/F: (+355) 44504690
E: office-al@graphcom.al

GRAPHCOM.BG
T/F: (+30) 210 9823800
E: office-bg@graphcom.bg

    info@graphcom.gr


Copyright © 2014 GRAPHCOM