Εφαρμογές
 • Γραφικά POP
 • Διακόσμηση εσωτερικού χώρου
 • Επιγραφές
 • Γραφικά εκθέσεων
 • Μουσεία, εμπορικά κέντρα
 • Διαφημιστικές κατασκευές
 • Συσκευασίες σε μικρά τιράζ
 • Θερμοδιαμόρφωση
 • Ταπετσαρίες, υφάσματα
 • Κάλυψη οχημάτων

HP Latex R1000 Plus

H νέα Latex Rigid τεχνολογία για εκτύπωση άκαμπτων υλικών


Η καινοτομία των «πράσινων» HP Latex μελανιών τώρα και για εφαρμογές POP/POS σε άκαμπτα υλικά – και με εκτύπωση Λευκού!

Η νέα σειρά εκτυπωτών HP Latex R ενσωματώνει την πρώτη πραγματική υβριδική τεχνολογία HP Latex Printing για εύκαμπτα & άκαμπτα υλικά. Η σειρά προσφέρει ζωντανά, λαμπερά χρώματα και πρωτοπορεί με την εισαγωγή του λευκού μελανιού (HP Latex White Ink) - μια πραγματική επανάσταση για τη βιομηχανία!

Η υβριδική τεχνολογία HP Latex Printing αποτελεί την πρώτη λύση παραγωγής απόλυτα άοσμων εκτυπώσεων με τα φιλικά προς το περιβάλλον HP Latex water-based μελάνια. Η νέα γενιά εκτυπωτών επιτρέπει υψηλές ταχύτητες παραγωγής με μοναδική ποιότητα εκτύπωσης σε μια σειρά άκαμπτων υλικών όπως foam PVC, foamboards, fluted polypropylene, χαρτόνι, αλουμίνιο, πλαστικά, γυαλί, ξύλο κ.α. Σε αντίθεση με την τεχνολογία UV που δημιουργεί ένα παχύ στρώμα μελάνης που καλύπτει πλήρως την επιφάνεια και χρειάζεται χρόνο για να στεγνώσει πλήρως, τα μελάνια HP Latex διατηρούν την εμφάνιση και υφή της επιφάνειας του υλικού και προσφέρουν άοσμες εκτυπώσεις, ασφαλείς για τον χειριστή και για το περιβάλλον.
Για να αντιμετωπίσει τη μεγαλύτερη πρόκληση στη βιομηχανία, το λευκό μελάνι HP White Latex διαθέτει ένα πρωτοποριακό σύστημα ανακύκλωσης για την αποφυγή του στεγνώματος και βουλώματος των κεφαλών. Για πρώτη φορά το λευκό HP Latex μελάνι προσφέρει υψηλής ποιότητας αποτέλεσμα «πραγματικού λευκού» που δεν κιτρινίζει με τον καιρό, όπως τα παραδοσιακά μελάνια UV.

Με τη νέα τεχνολογία HP Latex Rigid οι πελάτες μπορούν να διευρύνουν το portfolio λύσεών τους με νέες, κερδοφόρες εφαρμογές και να προσφέρουν δημιουργικές ιδέες με μεγαλύτερα περιθώρια κέρδους, τόσο στην αγορά του sign & display όσο και σε ευρύτερες αγορές, όπως των βιομηχανικών εφαρμογών και της συσκευασίας.

Εφαρμογές όπου η τεχνολογία HP Latex R προσφέρει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα είναι μεταξύ άλλων οι συσκευασίες χαρτονιού σε μικρά τιράζ, τα POP stands και η θερμοδιαμόρφωση εκτυπωμένων επιφανειών για βιομηχανικά ή προωθητικά προϊόντα. Η υψηλή ανάλυση που αποδίδει μοναδικά τις λεπτομέρειες, η ποιότητα και ο χρωματικός κορεσμός σε χαρτόνι, καθώς και η μοναδική ικανότητα εξέλασης των HP Latex μελανιών για την παραγωγή θερμοδιαμορφωμένων αντικειμένων καθιστούν την τεχνολογία HP Latex ιδανική για τις εφαρμογές αυτές.

Το νέο portfolio Latex R Series

Το ανανεωμένο portfolio Latex R 2020 Edition περιλαμβάνει τα μοντέλα HP Latex R2000 Plus πλάτους έως 2,5 m, HP Latex R1000 Plus (έως 1.62 m) και την entry-level οικονομική λύση HP Latex R1000 (έως 1.62 m) για τροφοδοσία φύλλων.


HP Latex R1000 Plus

 • Διαχείριση υλικών σε ρολά και φύλλα έως 1.62 m
 • Δυνατότητα λευκού (HP Latex White Ink)
 • Μείωση λειτουργικού κόστους με τη χρήση δοχείων μελανιών 3Lt
 • Απολύτη ευελιξία, ίδιο αποτέλεσμα σε εύκαμπτα και άκαμπτα υλικά για μεικτές διαφημιστικές καμπάνιες
 • Πιστοποιήσεις UL ECOLOGO® και GREENGUARD (GREENGUARD Gold CertifiedSM)

Video:

GRAPHCOM

GRAPHCOM ΛΥΣΕΙΣ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ ΕΠΕ
Αργοστολίου 11 & Λογοθετίδη,
173 42 Άγιος Δημήτριος Αττική
ΑΦΜ: 999998032 - ΑΡ.Γ.Ε.ΜΗ: 008507701000
Τηλ./Fax: 210.98 23 800
e-mail: info@graphcom.gr
www.graphcom.gr

GRAPHCOM.RS
Savska 19, ulaz II
Beograd - Serbia
Tel.: (+381) 11-3617977, 3621659
Fax: (+381) 11-2645602
E: office-rs@graphcom.rs

GRAPHCOM.AL
Rruga "Sadik Petrela", Nr. 2
Tirana - Albania
T/F: (+355) 44504690
E: office-al@graphcom.al

GRAPHCOM.BG
T/F: (+30) 210 9823800
E: office-bg@graphcom.bg

    info@graphcom.gr


Copyright © 2014 GRAPHCOM