Εφαρμογές
  • Υπαίθρια διαφημιστική προβολή
  • Επιγραφές εσωτερικού & εξωτερικού χώρου
  • Γραφικά εκθέσεων / συνεδρίων
  • Κάλυψη οχημάτων, κτιρίων
  • Διακόσμηση βιτρίνων, γραφικά δαπέδου
  • Εφαρμογές POP

ColorPainter E-64s


Ποιότητα - Ταχύτητα - Οικονομία

Το νέο μοντέλο ColorPainter E-64S της OKI, πλάτους 1,62m, αποτελεί την ιδανική entry level λύση για τους επαγγελματίες (ατελιέ, επιγραφές, ψηφιακές εκτυπώσεις κ.α.) προσφέροντας άριστη ποιότητα, άοσμες εκτυπώσεις indoor, ταχύτητα και μοναδική τιμή κτήσης. Ενσωματώνει όλες τις τελευταίες τεχνολογίες ΟΚΙ για βελτίωση της ποιότητας σε υψηλές ταχύτητες (SP4, SNM3 κ.α.) με τα άοσμα, πιστοποιημένα μελάνια SX του μοντέλου M-64S που καθιστούν τις εκτυπώσεις κατάλληλες για χρήση εσωτερικού χώρου.

Μελάνια SX χαμηλής οσμής

Τα μελάνια SX είναι σχεδόν άοσμα και προσφέρουν πλούσια χρωματική γκάμα, ζωντανά χρώματα με υψηλή πυκνότητα, μεγάλη αντοχή σε εξωτερικό χώρο και χαμηλό λειτουργικό κόστος.

Επιπλέον, τα μελάνια SX έχουν πιστοποίηση GREENGUARD Gold για τα χαμηλά επίπεδα εκπομπών πτητικών καταλοίπων (VOCs) κατά τη χρήση σε εσωτερικούς χώρους (περισσότερα εδώ).

Η απόδοση των μελανιών SX ανταποκρίνεται με το παραπάνω στις απαιτήσεις των πελατών για μεγαλύτερη παραγωγικότητα και βελτιωμένο περιβάλλον εργασίας.

 Υψηλή χρωματική πυκνότητα

Τα μελάνια SX επιτυγχάνουν υψηλή χρωματική πυκνότητα και απόδοση λεπτομέρειας σε σκούρες περιοχές. Είναι ιδανικά για εκτυπώσεις backlit με ζωντανά, καθαρά χρώματα και κοφτά περιγράμματα.

 


Τεχνολογία Smart Pass 4 (SP4)

Η 4η γενιά της Τεχνολογίας Smart Pass μειώνει δραστικά το overspray και εξαλείφει το οριζόντιο banding. Βελτιστοποιώντας το αποτέλεσμα για κάθε mode εκτύπωσης, η SP4 εξασφαλίζει εξαιρετική ποιότητα εικόνας για ποικίλες εφαρμογές.


Τεχνολογία Dynamic Dot Printing (DDP)

Η Τεχνολογία Dynamic Dot Printing (DDP) ελέγχει και βελτιστοποιεί το μέγεθος και την πυκνότητα της κουκίδας ώστε να παράγεται πλούσιο χρώμα με μεγάλη λεπτομέρεια και γυαλιστερό φινίρισμα. Η τεχνολογία DDP προσφέρει υψηλή χρωματική πυκνότητα χωρίς απώλεια ταχύτητας, δίνοντας στον M-64s ασύγκριτες δυνατότητες παραγωγής backlit εκτυπώσεων.


Smart Nozzle Mapping 3 (SNM3)

Οι νέοι αλγόριθμοι ρύθμισης κουκίδας έχουν βελτιώσει την απόδοση της λειτουργίας Smart Nozzle Mapping, με αποτέλεσμα να καλύπτονται πιο αποτελεσματικά τα χαμένα ακροφύσια και να μειώνονται οι νεκροί χρόνοι. Η διαδικασία καθορισμού των ακροφυσίων μπορεί πλέον να γίνεται και αυτόματα εκτός από χειρωνακτικά.


On-Carriage Ionizer

Ο ιονιστής που έχει τοποθετηθεί στον φορέα των κεφαλών (προαιρετικά) εξουδετερώνει τον στατικό ηλεκτρισμό του υλικού, μειώνοντας τα προβλήματα που προκύπτουν από αυτόν στην εκτύπωση, ακόμη και σε ξηρά περιβάλλοντα.

 

 

 


Μεγαλύτερες ταχύτητες εκτύπωσης με υψηλή χρωματική πυκνότητα

Ενώ άλλοι εκτυπωτές "χάνουν" χρωματική πυκνότητα όταν τυπώνουν σε υψηλές ταχύτητες, εξαιτίας των μικρών σταγόνων μελάνης και του χαμηλού ιξώδους των μελανιών, ο νέος ColorPainter E-64s χρησιμοποιεί μελάνια υψηλού ιξώδους και νέας γενιάς piezo-inkjet κεφαλές που εξασφαλίζουν μοναδική ποιότητα εικόνας χωρίς απώλεια χρωματικού κορεσμού.

Το βελτιωμένο μοτίβο κουκίδων (dot pattern) της ΟΚΙ παράγει εικόνες και γραφικά με κοφτά περιγράμματα σε όλα τα modes εκτύπωσης. Επιλέξτε μεταξύ fine-detail modes με υψηλές ταχύτητες, ή high-resolution modes με ελάχιστο "κόκκο".

 

 

 

 

 

 
Αυτόματη Ρύθμιση Εκτύπωσης

Αυτή η λειτουργία βασίζεται σε έναν οπτικό αισθητήρα που ρυθμίζει τόσο την προώθηση όσο και τη θέση του υλικού και προς τις δύο κατευθύνσεις. Ο χρήστης απλά θέτει σε λειτουργία την αυτόματη ρύθμιση εκτύπωσης και εκτυπώνει εξασφαλίζοντας μέγιστη ποιότητα.

 

 

 

 

 

 

 
Λειτουργία Ελέγχου εξ’ Αποστάσεως (CP Manager)

Το CP Manager software που περιλαμβάνεται στον στάνταρ εξοπλισμό ειδοποιεί τον χειριστή για οποιοδήποτε πρόβλημα μέσω email ή μηνύματος στο Twitter. Ο χειριστής έχει πρόσβαση στον CP Manager μέσω PC, tablet ή κινητού τηλεφώνου και μπορεί να ενημερώνεται για τη λειτουργία του εκτυπωτή, ενώ έχει τη δυνατότητα να δίνει και εντολές στον εκτυπωτή εξ’ αποστάσεως.

SSS (Safe Scanning System)

Το Σύστημα Safe Scanning (SSS) ελαχιστοποιεί τις ζημιές στην επιφάνεια του υλικού από την επαφή με τις κεφαλές. Ο χειριστής μπορεί να επιλέξει μεταξύ τεσσάρων modes ανάλογα με τις ανάγκες του. Όταν εντοπίζεται επαφή μεταξύ κεφαλών και υλικού μπορεί άμεσα να σταματήσει την εκτύπωση, να διορθώσει το υλικό και να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε χωρίς να ακυρώσει την εργασία. Με τον τρόπο αυτό εξοικονομείται χρόνος, υλικό και μελάνια.


Νέο σύστημα ροής αέρα

Η ροή αέρα στο εσωτερικό του εκτυπωτή έχει σχεδιαστεί για γρηγορότερο στέγνωμα της εκτύπωσης. Το σύστημα κυκλοφορίας του αέρα εισάγει αέρα από το πίσω μέρος του εκτυπωτή και τον διοχετεύει κατά μήκος του μπροστινού καλύμματος και στο εξωτερικό του εκτυπωτή.

 

 

Στάνταρ RIP Software

O ColorPainter Ε-64s περιλαμβάνει ειδική έκδοση ONYX RIPCenter OKI Edition, ενώ υποστηρίζεται και από ειδική έκδοση RIP software της Caldera.

Εγγύηση 2 ετών

Η ΟΚΙ προσφέρει εγγύηση 2 ετών για τον εκτυπωτή και τις κεφαλές, χωρίς περιορισμό στη χρήση των κεφαλών.
 

GRAPHCOM

ΛΥΣΕΙΣ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ ΕΠΕ
Κεντρικά:

Aργοστολίου 11
173 42 Αγ. Δημήτριος
T/F: 210 9823800
E: info@graphcom.gr

GRAPHCOM.RS
Savska 19, ulaz II
Beograd - Serbia
Tel.: (+381) 11-3617977, 3621659
Fax: (+381) 11-2645602
E: office-rs@graphcom.rs

GRAPHCOM.AL
Rruga "Sadik Petrela", Nr. 2
Tirana - Albania
T/F: (+355) 44504690
E: office-al@graphcom.al

GRAPHCOM.BG
T/F: (+30) 210 9823800
E: office-bg@graphcom.bg

    info@graphcom.gr


Copyright © 2014 GRAPHCOM