Εφαρμογές
  • Υπαίθρια διαφημιστική προβολή
  • Εσωτερική διακόσμηση, ταπετσαρίες
  • Εφαρμογές Backlit & αμφίπλευρη εκτύπωση
  • Επιγραφές εσωτερικού & εξωτερικού χώρου
  • Γραφικά εκθέσεων / συνεδρίων
  • Κάλυψη οχημάτων, κτιρίων
  • Διακόσμηση βιτρίνων, γραφικά δαπέδου
  • Εφαρμογές POP

ColorPainter H3-104S

Νέας γενιάς indoor & outdoor εκτυπωτής


Ο ColorPainter Η3-104S αντιπροσωπεύει τη νέα γενιά της δημοφιλούς σειράς εκτυπωτών ColorPainter συνδυάζοντας μεγάλο σχήμα (2.64m), 8 χρώματα εκτύπωσης και όλες τις τελευταίες τεχνολογίες βελτίωσης της ποιότητας σε υψηλές ταχύτητες παραγωγής (SP4, SNM2 κ.α.) με τα νέα, άοσμα μελάνια SX και ένα ιδιαίτερα ελκυστικό κόστος κτήσης.

Ο ColorPainter H3-104s χρησιμοποιεί τα SX μελάνια του μοντέλου ColorPainter Μ-64S που παρέχουν άοσμες εκτυπώσεις, πλούσια, έντονα χρώματα που διαρκούν περισσότερο σε εξωτερικούς χώρους και - το σημαντικότερο - πιστοποιήσεις για ασφαλή χρήση σε εσωτερικούς χώρους.

Μελάνια SX χαμηλής οσμής

Τα άοσμα μελάνια SX προσφέρουν πλούσια χρωματική γκάμα με κορεσμένα, ζωντανά χρώματα, μεγάλη αντοχή outdoor και χαμηλό λειτουργικό κόστος. Διαθέτουν τη χαρακτηριστική υψηλή πυκνότητα που έχουν παραδοσιακά οι σειρές μελανιών της κατασκευάστριας, γεγονός που τα κάνει ιδανικά για εκτυπώσεις backlit με εξαιρετικά μαύρα και απόδοση λεπτομέρειας στις σκούρες περιοχές.


Τα μελάνια SX έχουν πιστοποίηση GREENGUARD Gold για τα χαμηλά επίπεδα εκπομπών πτητικών καταλοίπων (VOCs) κατά τη χρήση σε εσωτερικούς χώρους.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Επιπλέον, τα μελάνια SX είναι εγκεκριμένα για χρήση από πιστοποιημένες με Nordic Ecolabel εκτυπωτικές επιχειρήσεις. Οι επιχειρήσεις με πιστοποίηση Nordic Ecolabel μπορούν να παράγουν τα δικά τους προϊόντα χρησιμοποιώντας το μελάνι SX (περισσότερα εδώ.)

O OKI ColorPainter™ H3-104s και τα μελάνια SX 3M περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα εγγύησης 3M™ MCS™ που καλύπτει και την περιοχή ΕΜΕΑ.


Σακούλες μελάνης & βοηθητικές κασέτες (subcartidges)

Ο ColorPainter H3-104s χρησιμοποιεί σακούλες μελάνης 1,5lt και βοηθητικές κασέτες για απρόσκοπτη εκτύπωση. Οι βοηθητικές κασέτες επιτρέπουν την αλλαγή μελανιών κατά τη διάρκεια της εκτύπωσης, χωρίς διακοπή της λειτουργίας του εκτυπωτή.

 

Παραγωγικότητα

Ενσωματώνοντας τις τεχνολογίες Smart Pass 4 και Dynamic Dot Printing, ο ColorPainter H3-104s επιτυγχάνει υψηλές ταχύτητες εκτύπωσης - έως και 56.6* τ.μ/ώρα - με ποιοτικό αποτέλεσμα. Χάρις στην παραγωγικότητα του, ο ColorPainter H3-104s καλύπτει την αυξανόμενη ζήτηση της αγοράς για μεγάλους όγκους επιγραφών με σύντομους χρόνους παράδοσης.
 

Αυτόματη Ρύθμιση Εκτύπωσης

O ColorPainter H3-104s διαθέτει νέους οπτικούς αισθητήρες που ρυθμίζουν τόσο την κίνηση του υλικού όσο και τη θέση του και προς τις δύο κατευθύνσεις. Ο χειριστής δεν χρειάζεται να ρυθμίσει τίποτα χειρωνακτικά όταν φορτώνεται νέο υλικό ή όταν αλλάζει το mode εκτύπωσης. Η αυτόματη αυτή λειτουργία εξασφαλίζει σωστό αποτέλεσμα ακόμα και για τους αρχάριους χειριστές.


Λειτουργία Ελέγχου εξ’ Αποστάσεως (Remote communication)

Το CP Manager software που περιλαμβάνεται στον στάνταρ εξοπλισμό ειδοποιεί τον χειριστή για οποιοδήποτε πρόβλημα μέσω email ή μηνύματος στο Twitter. Ο χειριστής έχει πρόσβαση στον CP Manager μέσω PC, tablet ή κινητού τηλεφώνου και μπορεί να ενημερώνεται για τη λειτουργία του εκτυπωτή, ενώ έχει τη δυνατότητα να δίνει και εντολές στον εκτυπωτή εξ’ αποστάσεως.

Εκτύπωση mesh χωρίς φορέα**

Το προαιρετικό mesh printing kit για εκτύπωση σε διάτρητο υλικό χωρίς φορέα διευρύνει τη γκάμα εφαρμογών (κυρίως outdoor) του εκτυπωτή.

Υποστήριξη αμφίπλευρης εκτύπωσης
 
Ο εκτυπωτής τυπώνει αυτόματα μια γραμμή στοίχισης στην μπροστά όψη του υλικού. Η γραμμή στοίχισης βοηθά στη σωστή τοποθέτηση του υλικού κατά την εκτύπωση της πίσω όψης.

Η αμφίπλευρη εκτύπωση δεν συνίσταται για backlit εφαρμογές και διαφανή υλικά.

Σύστημα Safe Scanning (SSS)

Το σύστημα SSS ελαχιστοποιεί τη ζημιά που προκύπτει στο υλικό στην περίπτωση που το αγγίξουν οι κεφαλές. Ο χειριστής μπορεί να επιλέξει μεταξύ τεσσάρων modes χειρισμού ανάλογα με τις ανάγκες του. Όταν εντοπιστεί επαφή των κεφαλών με το υλικό μπορεί να σταματήσει γρήγορα την εκτύπωση, να διορθώσει το υλικό και να συνεχίσει την εκτύπωση χωρίς να ακυρώσει την εργασία. Με τον τρόπο αυτό εξοικονομείται υλικό, μελάνι και χρόνος εργασίας.

Τεχνολογία Dynamic Dot Printing

Η τεχνολογία Dynamic Dot Printing ελέγχει και βελτιστοποιεί το μέγεθος της σταγόνας (3 διαφορετικά μεγέθη) παράγοντας πλούσια, λαμπερά χρώματα και αποδίδοντας πιστά τις λεπτομέρειες του θέματος. Η τεχνολογία DDP εξασφαλίζει υψηλή χρωματική πυκνότητα, κατάλληλη για εκτυπώσεις backlit, χωρίς μείωση της ταχύτητας.Τεχνολογία Smart Pass 4 (SP4)

Η πατενταρισμένη αυτή τεχνολογία έχει εξελιχθεί περαιτέρω. Οι νέοι αλγόριθμοι ρύθμισης κουκίδας της SP4 ελέγχουν τη ροή μελάνης ώστε να παράγεται το ιδανικό μέγεθος κουκίδας για κάθε υλικό, επιτυγχάνοντας εξαιρετική ποιότητα εικόνας. Χάρις στην τεχνολογία αυτή μειώνεται δραστικά το banding στις υψηλές ταχύτητες και η ποιότητα παραμένει υψηλή.

Smart Nozzle Mapping 2 (SNM2)

Η μοναδική λειτουργία Smart Nozzle Mapping της ΟΚΙ αντικαθιστά τα χαμένα ακροφύσια με λειτουργικά επιτείνοντας τη διάρκεια ζωής των κεφαλών, μειώνοντας τους νεκρούς χρόνους και εξασφαλίζοντας την ποιότητα της εκτύπωσης.

Γκρι μελάνια

Με την προσθήκη των μελανιών Gray και Light Gray ο εκτυπωτής αναπαράγει πιο πιστά τους ανοιχτούς τόνους, τις χρωματικές διαβαθμίσεις και μεταλλικές αποχρώσεις που δύσκολα μπορούν να αποδοθούν μόνο με τα χρώματα της 4χρωμιας.


 

Εγγύηση 3 ετών

Η ΟΚΙ επεκτείνει τον χρόνο εγγύησης στα 3 έτη για τον εκτυπωτή και τις κεφαλές, χωρίς περιορισμό στη χρήση των κεφαλών.* Εκτύπωση σε πλάτος υλικού 2.64m
** Η ποιότητα της εικόνας δεν είναι εγγυημένη εξαιτίας διαφοροποιήσεων μεταξύ των υλικών και των εκτυπωτών. Συνίσταται η διενέργεια δοκιμών.

GRAPHCOM

ΛΥΣΕΙΣ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ ΕΠΕ
Κεντρικά:

Aργοστολίου 11
173 42 Αγ. Δημήτριος
T/F: 210 9823800
E: info@graphcom.gr

GRAPHCOM.RS
Savska 19, ulaz II
Beograd - Serbia
Tel.: (+381) 11-3617977, 3621659
Fax: (+381) 11-2645602
E: office-rs@graphcom.rs

GRAPHCOM.AL
Rruga "Sadik Petrela", Nr. 2
Tirana - Albania
T/F: (+355) 44504690
E: office-al@graphcom.al

GRAPHCOM.BG
T/F: (+30) 210 9823800
E: office-bg@graphcom.bg

    info@graphcom.gr


Copyright © 2014 GRAPHCOM