Εφαρμογές
 • Φυλλάδια & προσπέκτους με μεταλλικά εφφέ
 • Προσκλητήρια
 • Εταιρικές κάρτες
 • Επιστολόχαρτα με χρυσοτυπία
 • Κάρτες μέλους
 • Μενού εστιατορίων
 • Ημερολόγια
 • Φωτο-άλμπουμ
 • Φάκελοι (με ή χωρίς παράθυρο) με χρυσοτυπία
 • Αυτοκόλλητες ετικέτες
 • Κουτιά & συσκευασίες κ.α.

MGI Meteor Unlimited Colors Se+


In-line εκτύπωση και χρυσοτυπία ψηφιακά, χωρίς κλισέ

 

Η λύση της MGI για in-line εκτύπωση και χρυσοτυπία χωρίς κλισέ, με πλήρως ψηφιακή διαδικασία, αποτελεί παγκόσμια καινοτομία στην εκτύπωση-φινίρισμα. Η πλατφόρμα Meteor Unlimited Colors αναφέρεται στους εκτυπωτές της σειράς MGI Meteor και τη βραβευμένη μονάδα iFOIL Τ σε inline σύνδεση για την παραγωγή εκτυπώσεων με εφφέ χρυσοτυπίας, που ξεπερνούν το αποτέλεσμα της προσθήκης ενός 5ου ή 6ου χρώματος.

Για πρώτη φορά οι επαγγελματίες έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν εκτυπώσεις με απεριόριστο σχεδόν αριθμό χρωμάτων, που προκύπτουν από τη μίξη των CMYK τόνερ με τις μεταλλικές/αντανακλαστικές ιδιότητες του foil - σε αυτές περιλαμβάνονται νέες χρωματικές παλέττες με μεταλλικά, ολογραφικά ή glitter εφφέ. Η δυνατότητα πολλαπλών περασμάτων ή ρολών (έως 2 ταυτόχρονα) επιτρέπει εφαρμογές foil σε foil ή τόνερ σε foil (επιτύπωση μελανιών).

Η 100% ψηφιακή λύση του Meteor Unlimited Colors εξαλείφει το κόστος και χρόνο προετοιμασίας, φωτογράφισης φιλμ και κατασκευής κλισέ, προσφέροντας εύκολη και οικονομική παραγωγή. Μια πλούσια ποικιλία κοινών foil της αγοράς, σε διαφορετικά χρώματα, σχέδια και μοτίβα, μπορούν να χρησιμοποιηθούν. Συσκευασίες από βαρύ χαρτί, κάρτες, καρτολίνες, folders, εταιρικά έντυπα αποκτούν ιδιαίτερο φινίρισμα και υψηλή υπεραξία σε κόστος σημαντικά χαμηλότερο - έως και 10 φορές! - από αυτό της συμβατικής μεθόδου.

Η σειρά Meteor Unlimited Colors αποτελείται από 2 μοντέλα. Ανάλογα με το μοντέλο υποστηρίζονται σχήματα φύλλου έως 330x650mm (Meteor Unlimited Colors Se+) ή 330x1200mm (Meteor Unlimited Colors XL+).


Meteor Unlimited Colors Se+


Laser-safe εκτυπώσεις

Τα μελάνια MGI είναι ξηρά, χωρίς σιλικόνη, που δεν τρίβονται και δεν αφήνουν ίχνος όταν οι εκτυπώσεις περάσουν στη συνέχεια από οποιοδήποτε εκτυπωτή laser. Είναι ακόμα ιδανικά για επιτύπωση σε εκτυπώσεις offset. Παράγετε άφοβα έγχρωμα επιστολόχαρτα και φακέλους, ακόμα και σε πολύ μικρά τιράζ.

Σχήμα φύλλου 330 x 650mm

O Meteor Unlimited Colors Se+ διαχειρίζεται φύλλα μέγιστου σχήματος (στάνταρ) 330 x 650mm, ένα σχήμα μοναδικό για τη βιομηχανία της ψηφιακής εκτύπωσης. Η νέα αυτή δυνατότητα δημιουργεί νέες ευκαιρίες και υπεραξία για τον πελάτη, που μπορεί πλέον να παράγει εύκολα και οικονομικά μικρά τιράζ τρίπτυχων εντύπων 3xΑ4 χωρίς να καταφεύγει στη λύση της offset εκτύπωσης 50x70, με τους περιορισμούς της ελάχιστης ποσότητας και του αρχικού κόστους.

Εκτύπωση φακέλων

Η παραγωγή φακέλων μπορεί να δώσει νέα ώθηση στην επιχείρησή σας. Είτε τυπώνετε 4χρωμα λογότυπα υψηλής ποιότητας σε επιστολόχαρτα (συμπληρώνοντας μια offset παραγωγή), είτε μεταβλητά δεδομένα σε φακέλους αλληλογραφίας, ο Meteor Unlimited Colors Se+ μπορεί να σας αποφέρει σημαντικά κέρδη. Παράγετε συνηθισμένους DL φακέλους (110 x 220cm) ως και φακέλους C4 (229 x 324cm), με ή χωρίς παράθυρο, on demand.

Κοινά χαρτιά offset

Χάρις στη τεχνολογία Smartfuze engine management, ο Meteor Unlimited Colors Se+ διαχειρίζεται όλα τα κοινά χαρτιά που χρησιμοποιούνται στην offset, εξασφαλίζοντας μεγαλύτερη οικονομία με μείωση κόστους παραγωγής έως και 30% (από τη μη χρήση ειδικών χαρτιών ψηφιακής εκτύπωσης).

Χωρίς χρεώσεις "κλικ"

Με τα εκτυπωτικά συστήματα της MGI ξενοιάζετε από το άγχος της ελάχιστης μηνιαίας παραγωγής και των πάγιων χρεώσεων ανεξαρτήτως κατανάλωσης. Απλά πληρώνετε για αυτά που τυπώνετε και την αντίστοιχη κατανάλωση μελανιού.
 


Video:

GRAPHCOM

GRAPHCOM ΛΥΣΕΙΣ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ ΕΠΕ
Αργοστολίου 11 & Λογοθετίδη,
173 42 Άγιος Δημήτριος Αττική
ΑΦΜ: 999998032 - ΑΡ.Γ.Ε.ΜΗ: 008507701000
Τηλ./Fax: 210.98 23 800
e-mail: info@graphcom.gr
www.graphcom.gr

GRAPHCOM.RS
Savska 19, ulaz II
Beograd - Serbia
Tel.: (+381) 11-3617977, 3621659
Fax: (+381) 11-2645602
E: office-rs@graphcom.rs

GRAPHCOM.AL
Rruga "Sadik Petrela", Nr. 2
Tirana - Albania
T/F: (+355) 44504690
E: office-al@graphcom.al

GRAPHCOM.BG
T/F: (+30) 210 9823800
E: office-bg@graphcom.bg

    info@graphcom.gr


Copyright © 2014 GRAPHCOM