Σκληρυντές εμουλσιόν

KIWOSET A-WR

Σκληρυντής εμουλσιόν

Το KIWOSET A-WR είναι ένα όξινο, υδάτινο διάλυμα για χημική σκλήρυνση των φωτογραφικών εμουλσιόν. Απλώνεται εύκολα και σχηματίζει ένα ομοιόμορφο φιλμ που προσφέρει ομοιογενές αποτέλεσμα πολυμερισμού. Είναι κατάλληλο για εκτυπώσεις υφασμάτων και κεραμικών. Χρησιμοποιείται επιπλέον για την ενίσχυση της χημικής και μηχανικής σταθερότητας των στένσιλ μεταξοτυπίας & εκτύπωσης υφασμάτων. Οι εμουλσιόν που έχουν υποστεί σκλήρυνση με το διάλυμα KIWOSET A-WR αφαιρούνται δύσκολα ή και καθόλου.


KIWOSET E-WR

Σκληρυντής εμουλσιόν

Το KIWOSET E-WR είναι ένα όξινο, υδάτινο διάλυμα για χημική σκλήρυνση των φωτογραφικών εμουλσιόν. Απλώνεται εύκολα και σχηματίζει ένα ομοιόμορφο φιλμ που προσφέρει ομοιογενές αποτέλεσμα πολυμερισμού. Είναι κατάλληλο για εκτυπώσεις υφασμάτων όπου χρησιμοποιούνται αλκαλικά ή όξινα υλικά (καυστικά). Σε κάποιες περιπτώσεις συνίσταται η δοκιμή με την συγκεκριμένη εμουλσιόν που πρόκειται να χρησιμοποιηθεί. Για ειδικές περιπτώσεις το KIWOSET E-WR μπορεί να διαλυθεί σε νερό σε αναλογία 1:1 έως 1:3. Γενικά οι εμουλσιόν που έχουν υποστεί σκλήρυνση με το διάλυμα KIWOSET Ε-WR αφαιρούνται δύσκολα ή και καθόλου.


KIWOSET HP

Σκληρυντής εμουλσιόν άμεσης έκθεσης

Το KIWOSET HP χρησιμοποιείται για την αύξηση της αντοχής στο νερό φωτογραφικών εμουλσιόν που είναι ήδη αδιάβροχες. Ακόμα και οι αδιάβροχες εμουλσιόν περιέχουν υδατοδιαλυτά συστατικά, επομένως δεν είναι δυνατή η επίτευξη απόλυτης αντοχής στο νερό χωρίς επιπλέον κατεργασία της γάζας. Το KIWOSET HP προσφέρει αυξημένη αντοχή στο νερό αλλά κάνει την απομάκρυνση της εμουλσιόν πιο δύσκολη. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ενίσχυση της αντοχής στο νερό εμουλσιόν ανθεκτικών σε μελάνια διαλύτη. Μικρές παραγωγές με μελάνια και κόλλες νερού (σειρά KIWOPRINT D) είναι δυνατές. Σε συνθήκες αυξημένης υγρασίας του αέρα η εφαρμογή του KIWOSET HP κρίνεται απαραίτητη. Το KIWOSET HP είναι κατάλληλο για πολυεστερικές, νάϋλον ή μεταλλικές γάζες. Δεν είναι διαβρωτικό.


KIWOSET K-T

Σκληρυντής εμουλσιόν

Το KIWOSET K-T είναι ένα όξινο, υδάτινο διάλυμα για χημική σκλήρυνση των φωτογραφικών εμουλσιόν. Απλώνεται εύκολα με βούρτσα και σχηματίζει ένα ομοιόμορφο φιλμ που προσφέρει ομοιογενές αποτέλεσμα πολυμερισμού. Δεν αφήνει υπολείμματα στις ανοιχτές περιοχές της γάζας μετά την εξάτμισή του.


 

GRAPHCOM

ΛΥΣΕΙΣ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ ΕΠΕ
Κεντρικά:

Aργοστολίου 11
173 42 Αγ. Δημήτριος
T/F: 210 9823800
E: info@graphcom.gr

GRAPHCOM.RS
Savska 19, ulaz II
Beograd - Serbia
Tel.: (+381) 11-3617977, 3621659
Fax: (+381) 11-2645602
E: office-rs@graphcom.rs

GRAPHCOM.AL
Rruga "Sadik Petrela", Nr. 2
Tirana - Albania
T/F: (+355) 44504690
E: office-al@graphcom.al

GRAPHCOM.BG
T/F: (+30) 210 9823800
E: office-bg@graphcom.bg

    info@graphcom.gr


Copyright © 2014 GRAPHCOM