Εφαρμογές
 • Φυλλάδια & προσπέκτους
 • Βιβλιάρια - Αφίσες
 • Έντυπα αλληλογραφίας
 • Προσκλητήρια
 • Εταιρικές κάρτες
 • Κάρτες μέλους
 • Αυτοκόλλητες ετικέτες
 • Ημερολόγια
 • Φωτο-άλμπουμ
 • Φάκελοι (με ή χωρίς παράθυρο)
 • Πλαστικές κάρτες, κάρτες με RFID
 • Ταυτότητες ID & πιστοποιητικά
 • Τηλεφωνικές κάρτες προπληρωμένου χρόνου
 • Καρτέλες αποσκευών
 • Κλειδιά ξενοδοχείων
 • Μενού εστιατορίων
 • Ταμπέλες τιμών, ετικέτες
 • Mouse pads
 • Σουπλά, σουβέρ
 • Εφαρμογές POP, stands
 • Κουτιά & συσκευασίες κ.α.

MGI Meteor DP8700 XL+


High Volume ψηφιακό πιεστήριο για χαρτί, πλαστικό, φακέλους
 

Ο MGI Meteor DP8700 XL+, το πιο ευέλικτο ψηφιακό πιεστήριο της αγοράς, προσφέρει την ευρύτερη ποικιλία εφαρμογών σε χαρτί, πλαστικό ή φακέλους, το μεγαλύτερο σχήμα εκτύπωσης (έως 330 x 1200 mm), μελάνια κατάλληλα για επιτύπωση σε εκτυπώσεις offset και ποιότητα πιο κοντά στην offset από ποτέ! Προσφέρει επίσης χαμηλό λειτουργικό κόστος, χωρίς χρέωση ανά «κλικ»

Ο MGI Meteor DP8700 XL+ απευθύνεται σε επαγγελματίες από διάφορους τομείς της βιομηχανίας των εκτυπώσεων συμπεριλαμβανομένων λιθογραφείων, εμπορικών εκτυπώσεων, εκδοτικών οίκων, φωτογραφικών ατελιέ, εκτυπωτών φακέλων, παραγωγών πλαστικών καρτών, οργανισμών και μεγάλων επιχειρήσεων με δικές τους εκτυπωτικές μονάδες κ.α.

Ευελιξία

Ο MGI Meteor DP8700 XL+ δίνει στον επαγγελματία τη δυνατότητα να επεκταθεί σε έξι διαφορετικές αγορές με υψηλά περιθώρια κέρδους: στην εκτύπωση χαρτιού, την εκτύπωση πλαστικών/συνθετικών, την παραγωγή φακέλων, το μεγάλο σχήμα (Super Format), την παραγωγή φακέλων/επιστολόχαρτων για μετεκτύπωση σε laser εκτυπωτές, την επιτύπωση από offset & μεταβλητά δεδομένα.
Παράγετε τρίπτυχα φυλλάδια (650mm), τετράπτυχα έντυπα (1200mm), 4-χρωμους προσωποποιημένους φακέλους, κάρτες PVC, ή απλά προσθέστε μεταβλητά δεδομένα σε εκτυπώσεις offset. Διαφοροποιηθείτε από τον ανταγωνισμό με υψηλής ποιότητας προϊόντα, και μάλιστα με χαμηλό κόστος παραγωγής.

Νέο XL+ σχήμα (έως 1200 mm μήκος)

Ένα σχήμα φύλλου που μέχρι σήμερα μπορούσε να τυπωθεί μόνο σε offset. Ο Meteor DP8700XL μπορεί να διαχειριστεί φύλλα μήκους έως 1200mm (47"), αποτελώντας το ΜΟΝΟ ψηφιακό σύστημα παραγωγής τροφοδοσίας φύλλου με αυτή τη δυνατότητα. Παράγετε πολύπτυχα, προσωποποιημένα πόστερ, ημερολόγια, πανοραμικές φωτογραφίες, προσπέκτους επιγραφές κ.α., όλα on-demand και σε ποσότητες έως και ενός αντιτύπου.

Ακρίβεια συμπτώσεων

Ο Meteor DP8700 XL+ διαθέτει πατάρι τροφοδοσίας υψηλής χωρητικότητας με αέρα, τύπου offset και νέο φυλλομεταφορικό σύστημα (καταρράκτη) με αυτόματη ρύθμιση για πλαϊνή στοίχιση, που επιτυγχάνει ακρίβεια συμπτώσεων ± 2/10°mm (Δ/Α) για όλα τα υλικά.

Ένα νέο, ενσωματωμένο σύστημα Automatic Skew & Centering Adjustment (ASCA®) προσφέρει τη δυνατότητα διόρθωσης των συμπτώσεων κατά τη διάρκεια λειτουργίας της μηχανής. Το σύστημα περιλαμβάνει πολλαπλά μοτέρ και οπτικούς αισθητήρες και δεν απαιτεί εξωτερικό χειρισμό. Ενεργοποιείται για κάθε όψη εκτύπωσης, εξασφαλίζοντας σωστές συμπτώσεις σε αμφίπλευρες εκτυπώσεις auto duplex.

Επαγγελματική διαχείριση χρώματος

Βελτιώσεις στην ταχύτητα και τη χρωματική πιστότητα προσφέρει το EFI Fiery FS100 Pro RIP σε συνδυασμό με το νέας γενιάς toner του Meteor DP8700 XL+. Ταχύτερο κατά 2.5 φορές από τον προκάτοχό του, το νέο Fiery RIP είναι ιδανικό για σύνθετες εργασίες με μεταβλητά δεδομένα, επιτυγχάνοντας αναβαθμισμένη χρωματική διαχείριση και εργαλεία αυτοματισμού της παραγωγής.

Η διαχείριση όλων των αρχείων μέσω του EFI Fiery RIP ακολουθεί το βιομηχανικό πρότυπο ISO Fogra39-12647. Το χρωματικό αποτέλεσμα είναι συμβατό με αυτό άλλων εκτυπωτικών συστημάτων (offset, flexo, ψηφιακούς plotter) που ακολουθούν το ίδιο πρότυπο.

Ανώτερη ποιότητα εικόνας

Ποιότητα εκτύπωσης πιο κοντά στην offset, με ανάλυση που αγγίζει τα 3600 dpi / 270 lpi. Με 18 διαφορετικές επιλογές συμβατικού ράστερ και 3 νέες, stochastic με anti-moiré ρύθμιση, μπορείτε να επιλέξετε τον ιδανικότερο τύπο για κάθε εργασία, ανάλογα με το αν περιλαμβάνει φωτογραφίες, κείμενο ή γραφικά. Υπάρχει δυνατότητα να χρησιμοποιηθούν έως και 2 διαφορετικοί τύποι ράστερ στην ίδια εργασία.

Κοινά χαρτιά offset

Χάρις στη μονάδα infrared (IRLS2) πριν την εκτύπωση για καλύτερη πρόσφυση της μελάνης σε όλους τους τύπους χαρτιού, η σειρά Meteor διαχειρίζεται όλα τα κοινά χαρτιά που χρησιμοποιούνται στην offset, εξασφαλίζοντας μεγαλύτερη οικονομία.

Νέα τόνερ

Τα νέα μελάνια έχουν νέα σύνθεση από συστατικά βιομάζας και είναι πιο φιλικά στο περιβάλλον. Οι χρωστικές είναι πυκνότερες και τα σωματίδια μικρότερα, έχοντας ως αποτέλεσμα πιο ζωντανά χρώματα και μεγαλύτερη χρωματική γκάμα. Οι κασέτες των τόνερ είναι επίσης μεγαλύτερης χωρητικότητας για περισσότερη οικονομία.

Δυνατότητα inline χρυσοτυπίας ψηφιακά

Με την προσθήκη της μονάδας iFOIL Τ σε inline σύνδεση (προαιρετικά), το Meteor DP8700 XL+ προσφέρει δυνατότητα εκτύπωσης και χρυσοτυπίας χωρίς κλισέ, σε πλήρως ψηφιακή διαδικασία. Η λύση αυτή δημιουργεί μοναδικά εφφέ χρυσοτυπίας που ξεπερνούν το αποτέλεσμα της προσθήκης ενός 5ου ή 6ου χρώματος.
Μάθετε περισσότερα: MGI Meteor Unlimited Colors XL+

Εκτύπωση φακέλων

Η παραγωγή φακέλων μπορεί να δώσει νέα ώθηση στην επιχείρησή σας.
Είτε τυπώνετε 4χρωμα λογότυπα υψηλής ποιότητας σε επιστολόχαρτα (ψηφιακά αντί για offset), είτε μεταβλητά δεδομένα σε έντυπα αλληλογραφίας, ο Meteor DP8700 XL+ μπορεί να σας αποφέρει σημαντικά κέρδη. Παράγετε συνηθισμένους DL φακέλους (110 x 220cm) ως και φακέλους C4 (229 x 324cm), με ή χωρίς παράθυρο, on demand.

Με την προσθήκη του εξωτερικού τροφοδότη EnvelopeExpress Pro μπορείτε να παράγετε εύκολα έως και 3.000 φακέλους (DL, 80gsm) την ώρα, χωρίς διακοπή.

Καθώς η MGI δεν ακολουθεί το μοντέλο της χρέωσης ανά «κλικ», το κόστος παραγωγής των φακέλων είναι σημαντικά χαμηλό, καθώς εξαρτάται μόνο από την κατανάλωση μελανιού.

Inline λύση φινιρίσματος για μεγαλύτερη παραγωγικότητα

Το Digital Finisher Pro (DF PRO) είναι μια μονάδα φινιρίσματος που υποστηρίζει φύλλα μέγιστου πλάτους 375 mm, μήκους 1200 mm και πάχους 80 έως 350gsm. Ο συνδυασμός της σειράς Meteor+ με το DF PRO είναι η απόλυτη λύση αύξησης της παραγωγικότητας, καθώς το δεύτερο ακολουθεί τις ταχύτητες του εκτυπωτή, που φτάνουν τα 4.260 φύλλα/ώρα.

Το DF PRO πραγματοποιεί εργασίες κοπής, πίκμανσης και διάτρησης - περφορέ. Με τα 7 βασικά εργαλεία του (οριζόντιας - κάθετης κοπής και οριζόντιας διάτρησης) και 3 επιπλέον που εναλλάσσονται μεταξύ τους (θετικής ή αρνητικής πίκμανσης και κάθετης διάτρησης) μπορείτε να συνδυάσετε εως και 10 λειτουργίες σε ένα μόνο πέρασμα.
Μάθετε περισσότερα: MGI DF Pro.

 


Video:

GRAPHCOM

ΛΥΣΕΙΣ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ ΕΠΕ
Κεντρικά:

Aργοστολίου 11
173 42 Αγ. Δημήτριος
T/F: 210 9823800
E: info@graphcom.gr

GRAPHCOM.RS
Savska 19, ulaz II
Beograd - Serbia
Tel.: (+381) 11-3617977, 3621659
Fax: (+381) 11-2645602
E: office-rs@graphcom.rs

GRAPHCOM.AL
Rruga "Sadik Petrela", Nr. 2
Tirana - Albania
T/F: (+355) 44504690
E: office-al@graphcom.al

GRAPHCOM.BG
T/F: (+30) 210 9823800
E: office-bg@graphcom.bg

    info@graphcom.gr


Copyright © 2014 GRAPHCOM