Εφαρμογές
  • Υπαίθρια διαφημιστική προβολή
  • Επιγραφές εσωτερικού & εξωτερικού χώρου
  • Γραφικά εκθέσεων / συνεδρίων
  • Κάλυψη οχημάτων, κτιρίων
  • Διακόσμηση βιτρίνων, γραφικά δαπέδου
  • Εφαρμογές POP

ColorPainter M-64S LCIS Model

Ταχύτητα - Ακρίβεια - Αξιοπιστία


Ο νέος ColorPainter M-64S LCIS από την ΟΚΙ είναι ο ιδανική λύση για μεγαλύτερες παραγωγές εκτυπώσεων σε PVC banner και αυτοκόλλητο βινύλιο. Συνδυάζει υψηλές ταχύτητες παραγωγής – έως και 33.1 m²/h σε PVC (Production mode) και ποιότητα απόλυτα εκποιήσιμη - και χαμηλό λειτουργικό κόστος.

Ο ColorPainter M-64S LCIS προσφέρει εκτύπωση 6 (CMYK,Lc,Lm) σε πλάτος έως 1.62m και μέγιστη ταχύτητα 49.7 τ.μ/ώρα. Η δυνατότητα εκτύπωσης υψηλών ταχυτήτων ήταν το χαρακτηριστικό στο οποίο βασίστηκε ο σχεδιασμός της νέας πλατφόρμας ώστε να καλύπτει τις αυξανόμενες απαιτήσεις για υψηλή παραγωγικότητα στις αγορές των επιγραφών και γραφικών εσωτερικού χώρου. Το μοντέλο διαθέτει σύστημα μελανοδοχείων μεγάλης χωρητικότητας (έως 4,5Lt/χρώμα), που εξασφαλίζει απρόσκοπτη εκτύπωση και μέγιστη οικονομία. Τα μελάνια διατίθενται σε δοχεία 1lt.

Το λανσάρισμα των εκτυπωτών ColorPainter M-64S έγινε με το σλόγκαν “Color On Time”, που συνοψίζει την απόδοση των μοντέλων σε μια μικρή φράση. Όλα τα χαρακτηριστικά της πλατφόρμας αναπτύχθηκαν γύρω από τρεις κατευθυντήριες αρχές: «Ταχύτητα», «Ακρίβεια» και «Αξιοπιστία».

Περισσότερες από 100 καινοτομίες και βελτιώσεις έχουν ενσωματωθεί στη νέα πλατφόρμα, με σκοπό την κάλυψη της μεγαλύτερης γκάμας εφαρμογών indoor και outdoor:

Μελάνια WX χαμηλής οσμής

Τα μελάνια WX είναι σχεδόν άοσμα και υποστηρίζουν εκτύπωση σε μεγάλες ταχύτητες με εκποιήσιμο αποτέλεσμα. Προσφέρουν υψηλή αντοχή outdoor των εκτυπώσεων, ευρεία χρωματική γκάμα, υψηλή πυκνότητα και χαμηλό κόστος.


Τα μελάνια WX είναι εγκεκριμένα για χρήση από πιστοποιημένες με Nordic Ecolabel εκτυπωτικές επιχειρήσεις. Οι επιχειρήσεις με πιστοποίηση Nordic Ecolabel μπορούν να παράγουν τα δικά τους προϊόντα χρησιμοποιώντας το μελάνι WX.
Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Επιπλέον, τα μελάνια WX έχουν πιστοποίηση GREENGUARD Gold για τα χαμηλά επίπεδα εκπομπών πτητικών καταλοίπων (VOCs) κατά τη χρήση σε εσωτερικούς χώρους (περισσότερα εδώ).

Σύστημα μελανοδοχείων μεγάλης χωρητικότητας (LCIS)

Σχεδιασμένο για υψηλή παραγωγικότητα, το μοντέλο ColorPainter M-64S LCIS διαθέτει σύστημα μελανοδοχείων μεγάλης χωρητικότητας (έως 4,5Lt/χρώμα) για απρόσκοπτη εκτύπωση. Τα μελάνια διατίθενται σε δοχεία 1lt. Ο εκτυπωτής ελέγχει αυτόματα την ποσότητα μελάνης και στέλνει προειδοποιητικό μήνυμα (και ηχητικό) όταν τα επίπεδα των μελανιών είναι χαμηλά. Η αντικατάσταση στο σύστημα μελανοδοχείων των άδειων από τα γεμάτα δοχεία γίνεται εύκολα και χωρίς να σταματήσει η λειτουργία του εκτυπωτή.

Αυτόματη Ρύθμιση Εκτύπωσης

Αυτή η νέα λειτουργία βασίζεται σε έναν οπτικό αισθητήρα που καλιμπράρει αυτόματα τον εκτυπωτή όταν φορτώνεται νέο υλικό. Ο χρήστης απλά θέτει σε λειτουργία την αυτόματη ρύθμιση εκτύπωσης και εκτυπώνει εξασφαλίζοντας μέγιστη ποιότητα.

 

On-Carriage Ionizer

Ο ιονιστής που έχει τοποθετηθεί στον φορέα των κεφαλών εξουδετερώνει τον στατικό ηλεκτρισμό του υλικού, μειώνοντας τα προβλήματα που προκύπτουν από αυτόν στην εκτύπωση, ακόμη και σε ξηρά περιβάλλοντα.

Τεχνολογία Smart Pass 4 (SP4)

Η πατενταρισμένη αυτή τεχνολογία έχει εξελιχθεί περαιτέρω. Οι νέοι αλγόριθμοι ρύθμισης κουκίδας της SP4 ελέγχουν τη ροή μελάνης ώστε να παράγεται το ιδανικό μέγεθος κουκίδας για κάθε υλικό, επιτυγχάνοντας εξαιρετική ποιότητα εικόνας. Χάρις στην τεχνολογία αυτή μειώνεται δραστικά το banding στις υψηλές ταχύτητες και η ποιότητα παραμένει υψηλή.

Smart Nozzle Mapping 3 (SNM3)

Οι νέοι αλγόριθμοι ρύθμισης κουκίδας έχουν βελτιώσει την απόδοση της λειτουργίας Smart Nozzle Mapping, με αποτέλεσμα να καλύπτονται πιο αποτελεσματικά τα χαμένα ακροφύσια.

Τεχνολογία Dynamic Dot Printing (DDP)

Η Τεχνολογία Dynamic Dot Printing (DDP) ελέγχει και βελτιστοποιεί το μέγεθος και την πυκνότητα της κουκίδας ώστε να παράγεται πλούσιο χρώμα με μεγάλη λεπτομέρεια και γυαλιστερό φινίρισμα. Η τεχνολογία DDP προσφέρει υψηλή χρωματική πυκνότητα χωρίς απώλεια ταχύτητας, δίνοντας στον M-64s ασύγκριτες δυνατότητες παραγωγής backlit εκτυπώσεων.

Βελτιωμένο Σύστημα Ανατύλιξης

Το σύστημα ανατύλιξης του M-64s & M-64s LCIS υποστηρίζει υλικά βάρους έως 50kg. Το νέο loose mode βοηθά στο να μη μεταφέρεται το μελάνι της εκτύπωσης από την επιφάνεια του υλικού στον φορέα. Ο μηχανισμός slide out διευκολύνει κατά πολύ τη φόρτωση και εξαγωγή του ρολού.

 

Μηχανισμός Ανύψωσης ρολού

Ο μηχανισμός ανύψωσης ρολού βοηθά τον χειριστή να φορτώνει και να ξεφορτώνει πιο εύκολα το υλικό από τον εκτυπωτή.

 Λειτουργία Ελέγχου εξ’ Αποστάσεως (Remote communication)

Το CP Manager software που περιλαμβάνεται στον στάνταρ εξοπλισμό ειδοποιεί τον χειριστή για οποιοδήποτε πρόβλημα μέσω email ή μηνύματος στο Twitter. Ο χειριστής έχει πρόσβαση στον CP Manager μέσω PC, tablet ή κινητού τηλεφώνου και μπορεί να ενημερώνεται για τη λειτουργία του εκτυπωτή, ενώ έχει τη δυνατότητα να δίνει και εντολές στον εκτυπωτή εξ’ αποστάσεως.
 

Εγγύηση 3 ετών

Η ΟΚΙ επεκτείνει τον χρόνο εγγύησης στα 3 έτη για τον εκτυπωτή και τις κεφαλές, χωρίς περιορισμό στη χρήση των κεφαλών.

 

GRAPHCOM

GRAPHCOM ΛΥΣΕΙΣ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ ΕΠΕ
Αργοστολίου 11 & Λογοθετίδη,
173 42 Άγιος Δημήτριος Αττική
ΑΦΜ: 999998032 - ΑΡ.Γ.Ε.ΜΗ: 008507701000
Τηλ./Fax: 210.98 23 800
e-mail: info@graphcom.gr
www.graphcom.gr

GRAPHCOM.RS
Savska 19, ulaz II
Beograd - Serbia
Tel.: (+381) 11-3617977, 3621659
Fax: (+381) 11-2645602
E: office-rs@graphcom.rs

GRAPHCOM.AL
Rruga "Sadik Petrela", Nr. 2
Tirana - Albania
T/F: (+355) 44504690
E: office-al@graphcom.al

GRAPHCOM.BG
T/F: (+30) 210 9823800
E: office-bg@graphcom.bg

    info@graphcom.gr


Copyright © 2014 GRAPHCOM