Στεγνωτήρια Air-Force

Η σειρά στεγνωτηρίων αέρος της Natgraph είναι σχεδιασμένη για το στέγνωμα εκτυπώσεων σε χαρτί ή αυτοκόλλητο για διαφημιστικές εφαρμογές, σε γυαλί, ιατρικά προϊόντα, υφάσματα, μέρη & εξαρτήματα αυτοκινήτων/αεροσκαφών κ.α. Ανεξάρτητα από την εφαρμογή, η Natgraph προσφέρει την ιδανική λύση που προέρχεται από την πολύχρονη εμπειρία των 700 και πλέον εγκαταστάσεων Air Force συστημάτων σε όλο τον κόσμο.

Με 7 στάνταρ μεγέθη ιμάντων μεταφοράς, σύστημα ελέγχου PLC με οθόνη αφής , 4 εκδόσεις με σπονδυλωτό σχεδιασμό, τα συστήματα της σειράς προσαρμόζονται στις διαφορετικές ανάγκες παραγωγής και προσφέρουν ευελιξία και υψηλή απόδοση.

Χαρακτηριστικά:

  • Οθόνη αφής, σύστημα ελέγχου PLC
  • Πλήρης μόνωση
  • Εύκολη πρόσβαση
  • Ελεγχόμενη εξαγωγή διαλυτών
  • Σύστημα μεταφοράς εκτυπώσεων με vacuum
  • Σπονδυλωτή κατασκευή
  • Ιμάντας μεταφοράς από P.T.F.E. fibre glass
  • Με κωδικό χρώματος κατά τα βιομηχανικά πρότυπα

Προαιρετικά:

Πολλαπλές επιλογές σε προαιρετικό εξοπλισμό στοχεύουν στην αύξηση της παραγωγικότητας και ευελιξίας, καθώς και στην καλύτερη χωροταξική προσαρμογή των στεγνωτηρίων.

Επέκταση τροφοδοσίας και εξαγωγής

Η τροφοδοσία και η εξαγωγή των στεγνωτηρίων αέρος μπορούν να επεκταθούν ώστε να επιτρέπουν την σύνδεσή τους με περισσότερα εκτυπωτικά συστήματα ή για να δίνεται περισσότερος χρόνος για τη "ροή" της μελάνης. Οι επεκτάσεις αυτές είναι τμήματα 0.5m ή 1m και προσαρμόζονται με τη βοήθεια συστημάτων vacuum.

Υποδοχές ηλεκτρικού ρεύματος

Υποδοχές ηλεκτρικής παροχής μπορούν να προστεθούν στην εξαγωγή αυτών των στεγνωτηρίων για την ηλεκτρική σύνδεση τους εκτυπωτικού συστήματος, του παταριού εξαγωγής ή του δονούμενου συλλέκτη φύλλων

Σύστημα επίβλεψης της εξαγωγής μέσω κάμερας

Ένα έγχρωμο σύστημα CCTV μπορεί να προσαρμοστεί σε κάθε στεγνωτήριο Natgraph. Το σύστημα περιλαμβάνει μια κάμερα που στηρίζεται πάνω από το πατάρι εξαγωγής και μια οθόνη TV σε ρυθμιζόμενη βάση πάνω από την είσοδο του στεγνωτηρίου, που επιτρέπουν στο χειριστή να επιβλέπει την εξαγωγή χωρίς να απομακρύνεται από τη μηχανή εκτύπωσης. Αυτή είναι μια χρήσιμη πρόβλεψη που αφορά σε μεγάλες, υψηλής ταχύτητας και πλήρως αυτοματοποιημένες γραμμές παραγωγής.

Σχεδιασμός και φινίρισμα

Τα στεγνωτήρια Air Force έρχονται σε διαφορετικές εκδόσεις με διαφορετικό σχεδιασμό, για να προσαρμόζονται στο χώρο εγκατάστασης και στην εκτυπωτική μηχανή. Τα συστήματα ελέγχου και οι αγωγοί μπορούν να τοποθετηθούν σε οποιαδήποτε πλευρά του στεγνωτηρίου για εξοικονόμηση χώρου.
Υπάρχει ακόμα δυνατότητα επιλογής χρώματος κατά τα βιομηχανικά πρότυπα, ώστε το στεγνωτήριο να ταιριάζει χρωματικά με τον εκτυπωτικό εξοπλισμό ή τα διακριτικά χρώματα του πελάτη.
Τα στεγνωτήρια αέρος της Natgraph κατασκευάζονται συνήθως σε συνδυασμούς ενός, δύο ή τριών τμημάτων μήκους 3.5m και άνω το καθένα. Οι τελικές προδιαγραφές εξαρτώνται από τις απαιτούμενες ταχύτητες παραγωγής και τον βαθμό στεγνώματος της μελάνης. Ο καλύτερος τρόπος για να επιτευχθούν οι κατάλληλες προδιαγραφές είναι δοκιμές στεγνώματος που πραγματοποιούνται στο "Drying Solution Centre" της Natgraph στο Nottingham, που είναι ανοιχτό για όλους.

GRAPHCOM

GRAPHCOM ΛΥΣΕΙΣ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ ΕΠΕ
Αργοστολίου 11 & Λογοθετίδη,
173 42 Άγιος Δημήτριος Αττική
ΑΦΜ: 999998032 - ΑΡ.Γ.Ε.ΜΗ: 008507701000
Τηλ./Fax: 210.98 23 800
e-mail: info@graphcom.gr
www.graphcom.gr

GRAPHCOM.RS
Savska 19, ulaz II
Beograd - Serbia
Tel.: (+381) 11-3617977, 3621659
Fax: (+381) 11-2645602
E: office-rs@graphcom.rs

GRAPHCOM.AL
Rruga "Sadik Petrela", Nr. 2
Tirana - Albania
T/F: (+355) 44504690
E: office-al@graphcom.al

GRAPHCOM.BG
T/F: (+30) 210 9823800
E: office-bg@graphcom.bg

    info@graphcom.gr


Copyright © 2014 GRAPHCOM