Εφαρμογές
  • Υπαίθρια διαφημιστική προβολή
  • Εφαρμογές Backlit & αμφίπλευρη εκτύπωση
  • Επιγραφές εσωτερικού & εξωτερικού χώρου
  • Γραφικά εκθέσεων / συνεδρίων
  • Κάλυψη οχημάτων, κτιρίων
  • Διακόσμηση βιτρίνων, γραφικά δαπέδου
  • Εφαρμογές POP

ColorPainter H2P Series

Σειρά υπερ-παραγωγικών εκτυπωτών indoor & outdoor

Η εκτυπωτές ColorPainter H2P-104s/H2P-74s από την ΟΚΙ, πλάτους 2,64m και 1,90m αντίστοιχα, αποτελούν ιδανική επιλογή για μεγάλες παραγωγές κυρίως σε μουσαμά ή αυτοκόλλητο βινύλιο. Προσφέρουν απρόσκοπτη τετράχρωμη εκτύπωση χάρις στο bulk σύστημα μελανιών υψηλής χωρητικότητας που διαθέτουν (έως 8lt ανά χρώμα), παραγωγικότητα και οικονομία χάρις στα νέα μελάνια VX υψηλής χρωματικής κάλυψης, για μειωμένο λειτουργικό κόστος.

Τεχνολογία Dynamic Dot Printing

Η δυναμική επεξεργασία και ανάλυση κάθε χρώματος σε 3 διαφορετικά μεγέθη σταγόνας απαιτεί γρήγορες ταχύτητες επεξεργασίας από τον εκτυπωτή. Η τεχνολογία DDP εξασφαλίζει υψηλή ποιότητα εκτύπωσης με σωστή χρωματική πυκνότητα ακόμα και σε υψηλές ταχύτητες των 79,5 τ.μ./ώρα*. Η πατενταρισμένη τεχνολογία προσφέρει ομαλές χρωματικές διαβαθμίσεις και πλούσιο χρώμα σε κάθε ταχύτητα και ανάλυση εκτύπωσης.

*Ταχύτητα εκτύπωσης του ColorPainter H2P-104s, με ρύθμιση της Smart Pass Technology σε Medium.

Δεξαμενές μελάνης υψηλής χωρητικότητας (bulk system)

Δεξαμενές συνολικής χωρητικότητας 8lt ανά χρώμα για απρόσκοπτη λειτουργία, με εύκολη και γρήγορη αλλαγή κατά τη διάρκεια λειτουργίας

  

Νέα VX μελάνια
 
Η νέα σειρά μελανιών VX, ειδικά σχεδιασμένη για τα συστήματα "H2P", επιτυγχάνει υψηλή κάλυψη σε γρήγορες ταχύτητες, μεγάλη αντοχή σε εξωτερικό χώρο και χαμηλό κοστολόγιο. Διατίθεται σε δοχεία 3lt (το σετ 4 χρωμάτων).


Smart Nozzle Mapping*
 
Χάρις στην καινοτόμα αυτή λειτουργία, καθεμία από τις κεφαλές μπορεί να αντικαταστήσει έως και 10 φραγμένα ακροφύσια, χωρίς επιπτώσεις στην ποιότητα ή την ταχύτητα εκτύπωσης. Η δυνατότητα αυτή μειώνει τους νεκρούς χρόνους σταματήματος του εκτυπωτή και αυξάνει δραματικά τη διάρκεια ζωής των κεφαλών.
*Η λειτουργία SNM δεν εγγυάται τη βελτίωση της ποιότητας εκτύπωσης σε κάθε περίπτωση. Εάν δεν έχει αποτέλεσμα, είναι πιθανόν να χρειαστεί αλλαγή κεφαλών ή κάποια άλλη ενέργεια.

CP_Manager
 
To λειτουργικό CP Manager επιτρέπει την επισκόπηση της κατάστασης του εκτυπωτή, την αλλαγή των ρυθμίσεων, τον έλεγχο των επιπέδων μελάνης και τον εύκολο και άνετο χειρισμό του εκτυπωτή απευθείας από τον Η/Υ σας. Επιπλέον παρέχει ενημέρωση για προτεινόμενες διαδικασίες συντήρησης και οδηγούς χρήσης και επίλυσης προβλημάτων.

Smart Pass Technology 3
 
Η αποκλειστική τεχνολογία Smart Pass Technology για τους εκτυπωτές ColorPainter χρησιμοποιεί τους πλέον προηγμένους αλγόριθμους και μοτίβα εκτύπωσης για την αποφυγή του φαινομένου overspray και του οριζόντιου banding σε υψηλές ταχύτητες.

Υψηλή ποιότητα εκτύπωσης
 
Με μέγιστη ανάλυση 900 dpi σε maximum quality mode, οι εκτυπωτές ColorPainter H2P-104s/H2P-74s προσφέρουν υψηλή ποιότητα εκτύπωσης με λιγότερο «κόκκο».

Μεγαλύτερη ευελιξία εφαρμογών
 
Χάρις στην υψηλή χρωματική πυκνότητα εκτύπωσης ακόμα και σε υψηλές ταχύτητες, οι εκτυπωτές ColorPainter H2P-104s/H2P-74s προσφέρουν μεγάλη ευελιξία εφαρμογών εσωτερικού και εξωτερικού χώρου. Επεκτείνετε το portfolio προϊόντων και υπηρεσιών σας με την παραγωγή επιγραφών μεγάλων διαστάσεων σε PVC banner, γραφικών indoor, εκτυπώσεων backlit, γραφικών κάλυψης κτιρίων σε διάτρητο μουσαμά (με προαιρετικό mesh printing kit), αμφίπλευρων εκτυπώσεων και πολλών άλλων.

Εκτύπωση mesh χωρίς φορέα
 
Το προαιρετικό mesh printing kit για εκτύπωση σε διάτρητο υλικό χωρίς φορέα διευρύνει τη γκάμα εφαρμογών (κυρίως outdoor) του εκτυπωτή.
 
 

 
 
 

 
 
 
 
Υποστήριξη αμφίπλευρης εκτύπωσης
 
Ο εκτυπωτής τυπώνει αυτόματα μια γραμμή στοίχισης στην μπροστά όψη του υλικού. Η γραμμή στοίχισης βοηθά στη σωστή τοποθέτηση του υλικού κατά την εκτύπωση της πίσω όψης. Αφού τυπωθεί η μπροστά όψη το ρολό πρέπει να ανατυλιχθεί και να φορτωθεί ξανά στη μηχανή ανάποδα (δηλ. το πάνω μέρος προς τα κάτω) για την εκτύπωση της πίσω όψης.
Η αμφίπλευρη εκτύπωση δεν συνίσταται για backlit εφαρμογές και διαφανή υλικά.

 
GRAPHCOM

ΛΥΣΕΙΣ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ ΕΠΕ
Κεντρικά:

Aργοστολίου 11
173 42 Αγ. Δημήτριος
T/F: 210 9823800
E: info@graphcom.gr

GRAPHCOM.RS
Savska 19, ulaz II
Beograd - Serbia
Tel.: (+381) 11-3617977, 3621659
Fax: (+381) 11-2645602
E: office-rs@graphcom.rs

GRAPHCOM.AL
Rruga "Sadik Petrela", Nr. 2
Tirana - Albania
T/F: (+355) 44504690
E: office-al@graphcom.al

GRAPHCOM.BG
T/F: (+30) 210 9823800
E: office-bg@graphcom.bg

    info@graphcom.gr


Copyright © 2014 GRAPHCOM