Εφαρμογές
  • Υπαίθρια διαφημιστική προβολή
  • Επιγραφές εσωτερικού & εξωτερικού χώρου
  • Γραφικά εκθέσεων / συνεδρίων
  • Κάλυψη οχημάτων, κτιρίων
  • Διακόσμηση βιτρίνων, γραφικά δαπέδου
  • Εφαρμογές POP

ColorPainter M-64S

Ταχύτητα - Ακρίβεια - Αξιοπιστία


Το πιο προηγμένο μοντέλο ColorPainter, ο νέος ColorPainter M-64S, συνδυάζει μοναδική ποιότητα εκτύπωσης με υψηλές ταχύτητες παραγωγής – έως και 33.1 m²/h σε PVC (Production mode).

Ο ColorPainter M-64S προσφέρει εκτύπωση 6 (CMYK,Lc,Lm) ή 7 χρωμάτων (CMYK,Lc,Lm,Gy) σε πλάτος έως 162cm και μέγιστη ταχύτητα 66.5 m²/h. Η δυνατότητα εκτύπωσης υψηλών ταχυτήτων ήταν το χαρακτηριστικό στο οποίο βασίστηκε ο σχεδιασμός της νέας πλατφόρμας ώστε να καλύπτει τις αυξανόμενες απαιτήσεις για υψηλή παραγωγικότητα στις αγορές των επιγραφών και γραφικών εσωτερικού χώρου.

Το λανσάρισμα του εκτυπωτή έγινε με το σλόγκαν “Color On Time”, που συνοψίζει την απόδοση του μοντέλου σε μια μικρή φράση. Όλα τα νέα χαρακτηριστικά του M-64s αναπτύχθηκαν γύρω από τρεις κατευθυντήριες αρχές: «Ταχύτητα», «Ακρίβεια» και «Αξιοπιστία».

Περισσότερες από 100 καινοτομίες και βελτιώσεις έχουν ενσωματωθεί στη νέα πλατφόρμα, με σκοπό την κάλυψη της μεγαλύτερης γκάμας εφαρμογών indoor και outdoor:

Μελάνια SX χαμηλής οσμής

Τα μελάνια SX είναι σχεδόν άοσμα και υποστηρίζουν εκτύπωση σε υψηλές ταχύτητες με ποιοτικό αποτέλεσμα. Έχουν αντοχή outdoor 3 έτη* χωρίς πλαστικοποίηση.

Τα μελάνια SX διαθέτουν τη χαρακτηριστική υψηλή πυκνότητα που έχουν παραδοσιακά οι σειρές μελανιών της κατασκευάστριας, γεγονός που τα κάνει ιδανικά για εκτυπώσεις backlit με εξαιρετικά μαύρα και απόδοση λεπτομέρειας στις σκούρες περιοχές.

Τα μελάνια SX είναι εγκεκριμένα για χρήση από πιστοποιημένες με Nordic Ecolabel εκτυπωτικές επιχειρήσεις. Οι επιχειρήσεις με πιστοποίηση Nordic Ecolabel μπορούν να παράγουν τα δικά τους προϊόντα χρησιμοποιώντας το μελάνι SX. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Επιπλέον, τα μελάνια SX έχουν πιστοποίηση GREENGUARD Gold για τα χαμηλά επίπεδα εκπομπών πτητικών καταλοίπων (VOCs) κατά τη χρήση σε εσωτερικούς χώρους (περισσότερα εδώ).

Επίσης είναι πλέον σε ισχύ η εγγύηση 3M™ MCS™ για τον ColorPainter™ M-64s και τα μελάνια SX 3M και στην περιοχή ΕΜΕΑ (διαβάστε σχετικά)

7ο Χρώμα εκτύπωσης (γκρι)

Η 7-χρωμη έκδοση του M-64S παρέχει δυνατότητα χρήσης 7ου χρώματος – του γκρι. Η προσθήκη του γκρι στο στάνταρ σετ των 6 χρωμάτων προσφέρει πραγματική αναπαραγωγή ασπρόμαυρων εικόνων χωρίς χρωματικές μετατοπίσεις, καθώς και πιο ομαλές χρωματικές διαβαθμίσεις στις έγχρωμες εκτυπώσεις. Η 7-χρωμη έκδοση δίνει στον ColorPainter M-64s ανταγωνιστικό πλεονέκτημα από πλευράς ποιότητας σε σχέση με άλλους 6-χρωμους εκτυπωτές.

Αυτόματη Ρύθμιση Εκτύπωσης

Αυτή η νέα λειτουργία βασίζεται σε έναν οπτικό αισθητήρα που καλιμπράρει αυτόματα τον εκτυπωτή όταν φορτώνεται νέο υλικό. Ο χρήστης απλά θέτει σε λειτουργία την αυτόματη ρύθμιση εκτύπωσης και εκτυπώνει εξασφαλίζοντας μέγιστη ποιότητα.

 

On-Carriage Ionizer

Ο ιονιστής που έχει τοποθετηθεί στον φορέα των κεφαλών εξουδετερώνει τον στατικό ηλεκτρισμό του υλικού, μειώνοντας τα προβλήματα που προκύπτουν από αυτόν στην εκτύπωση, ακόμη και σε ξηρά περιβάλλοντα.

Τεχνολογία Smart Pass 4 (SP4)

Η πατενταρισμένη αυτή τεχνολογία έχει εξελιχθεί περαιτέρω. Οι νέοι αλγόριθμοι ρύθμισης κουκίδας της SP4 ελέγχουν τη ροή μελάνης ώστε να παράγεται το ιδανικό μέγεθος κουκίδας για κάθε υλικό, επιτυγχάνοντας εξαιρετική ποιότητα εικόνας. Χάρις στην τεχνολογία αυτή μειώνεται δραστικά το banding στις υψηλές ταχύτητες και η ποιότητα παραμένει υψηλή.

Smart Nozzle Mapping 3 (SNM3)

Οι νέοι αλγόριθμοι ρύθμισης κουκίδας έχουν βελτιώσει την απόδοση της λειτουργίας Smart Nozzle Mapping, με αποτέλεσμα να καλύπτονται πιο αποτελεσματικά τα χαμένα ακροφύσια.

Τεχνολογία Dynamic Dot Printing (DDP)

Η Τεχνολογία Dynamic Dot Printing (DDP) ελέγχει και βελτιστοποιεί το μέγεθος και την πυκνότητα της κουκίδας ώστε να παράγεται πλούσιο χρώμα με μεγάλη λεπτομέρεια και γυαλιστερό φινίρισμα. Η τεχνολογία DDP προσφέρει υψηλή χρωματική πυκνότητα χωρίς απώλεια ταχύτητας, δίνοντας στον M-64s ασύγκριτες δυνατότητες παραγωγής backlit εκτυπώσεων.

Βελτιωμένο Σύστημα Ανατύλιξης

Το σύστημα ανατύλιξης του M-64s υποστηρίζει υλικά βάρους έως 50kg. Το νέο loose mode βοηθά στο να μη μεταφέρεται το μελάνι της εκτύπωσης από την επιφάνεια του υλικού στον φορέα. Ο μηχανισμός slide out διευκολύνει κατά πολύ τη φόρτωση και εξαγωγή του ρολού.

 

Μηχανισμός Ανύψωσης ρολού

Ο μηχανισμός ανύψωσης ρολού βοηθά τον χειριστή να φορτώνει και να ξεφορτώνει πιο εύκολα το υλικό από τον εκτυπωτή.

 Λειτουργία Ελέγχου εξ’ Αποστάσεως (Remote communication)

Το CP Manager software που περιλαμβάνεται στον στάνταρ εξοπλισμό ειδοποιεί τον χειριστή για οποιοδήποτε πρόβλημα μέσω email ή μηνύματος στο Twitter. Ο χειριστής έχει πρόσβαση στον CP Manager μέσω PC, tablet ή κινητού τηλεφώνου και μπορεί να ενημερώνεται για τη λειτουργία του εκτυπωτή, ενώ έχει τη δυνατότητα να δίνει και εντολές στον εκτυπωτή εξ’ αποστάσεως.

Στάνταρ RIP Software

O ColorPainter M-64s περιλαμβάνει ειδική έκδοση ONYX RIP Center software, ενώ υποστηρίζεται και από ειδική έκδοση RIP software της Caldera.

 

Εγγύηση 3 ετών

Η ΟΚΙ επεκτείνει τον χρόνο εγγύησης στα 3 έτη για τον εκτυπωτή και τις κεφαλές, χωρίς περιορισμό στη χρήση των κεφαλών.


* Η αντοχή outdoor των μελανιών βασίζεται στα αποτελέσματα των τεστ επιταχυνόμενης γήρανσης της ΟΚΙ και μεταβάλλεται από περιβάλλον σε περιβάλλον. Η ΟΚΙ δεν δίνει εγγυήσεις αντοχής outdoor.

GRAPHCOM

GRAPHCOM ΛΥΣΕΙΣ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ ΕΠΕ
Αργοστολίου 11 & Λογοθετίδη,
173 42 Άγιος Δημήτριος Αττική
ΑΦΜ: 999998032 - ΑΡ.Γ.Ε.ΜΗ: 008507701000
Τηλ./Fax: 210.98 23 800
e-mail: info@graphcom.gr
www.graphcom.gr

GRAPHCOM.RS
Savska 19, ulaz II
Beograd - Serbia
Tel.: (+381) 11-3617977, 3621659
Fax: (+381) 11-2645602
E: office-rs@graphcom.rs

GRAPHCOM.AL
Rruga "Sadik Petrela", Nr. 2
Tirana - Albania
T/F: (+355) 44504690
E: office-al@graphcom.al

GRAPHCOM.BG
T/F: (+30) 210 9823800
E: office-bg@graphcom.bg

    info@graphcom.gr


Copyright © 2014 GRAPHCOM