GrandRIP +

Η επαγγελματική λύση RIP software για εκτυπωτές μεγάλου/πολύ μεγάλου σχήματος και μεσαίες - μεγάλες παραγωγές


Τo GrandRIP+ είναι μια ολοκληρωμένη λύση workflow για εκτύπωση ή εκτύπωση-κοπή (print-to-cut) πολύ μεγάλου σχήματος και σύνδεση πολλαπλών συσκευών.

Γρήγορο, αξιόπιστο και ευέλικτο, το GrandRIP+ υποστηρίζει όλους τους γνωστούς κατασκευαστές εκτυπωτικών συστημάτων super wide format. Στα στάνταρ χαρακτηριστικά του περιλαμβάνονται τα Tiling+ και Nest-O-Matik™ για οικονομικότερη χρήση του υλικού εκτύπωσης, Step & Repeat λειτουργία που επιτρέπει το ριπάρισμα ενός αρχείου μια φορά για όσες εκτυπώσεις χρειαστούν μελλοντικά, καθώς και SuperSpooler για τον έλεγχο και διαχείριση πολλαπλών εκτυπωτών ταυτόχρονα. Περιλαμβάνει ακόμα το εργαλείο SignMark για αυτόματη εκτύπωση σημαδιών για τοποθέτηση μπουντουζιών, για κοπή, για μανίκια κ.α.

Χάρις στη δυνατότητα προσθήκης επιπλέον modules, για προηγμένες λειτουργίες κοπής ή διαχείριση κόστους για παράδειγμα, το GrandRIP+ προσφέρει μέγιστη ευελιξία και ταχύτητα στην παραγωγή σας.

Χαρακτηριστικά:

  • Κατάλληλο για συστήματα πολύ μεγάλου σχήματος
  • Προηγμένη διαχείριση tiling και overlap
  • Υποστήριξη συστημάτων Flatbed Print-to-Cut
  • Περιλαμβάνει APPE & EasyMEDIA


Περιλαμβάνονται:

  • EasyMEDIA, για χρωματικό καλιμπράρισμα και δημιουργία ICC Profile. Με ενσωματωμένο i1Prism V2 profile builder της X-Rite
  • VisualCUT, για κοπτικά βινυλίου. Δυνατότητα αυτόματης τοποθέτησης σημαδιών κοπής για κάθε συγκεκριμένο κοπτικό και διαχείρισης πολλαπλών εργασιών περιγραμματικής κοπής σε ένα αρχείο. Υποστήριξη συστημάτων Graphtec, Summa, Mimaki, Mutoh, Roland.
  • GrandCUT, για επίπεδα κοπτικά CNC μεγάλου σχήματος. Το GrandCUT δημιουργεί ένα αρχείο για κάθε εργασία, προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις του κάθε κοπτικού, εξασφαλίζοντας κοπή ακριβείας. Υποστήριξη Zünd Cut Center, Zünd Touch & Cut, Aristo, Multicam, Grafitroniks, OptiSCOUT και Duncan controllers.


Προαιρετικά:

CostVIEW

Με το CostView, κάθε υπεύθυνος παραγωγής μπορεί να βλέπει όλες τις προγραμματισμένες εργασίες, να ελέγχει το κόστος μελανιού και υλικών, να προσθέτει αυτόματα ή προαιρετικά επιπλέον κόστη και να εξάγει τα στοιχεία σε ένα φύλλο εργασίας για περαιτέρω ανάλυση. Το πρόγραμμα "τρέχει" σε δίκτυο και είναι προσβάσιμο από κάθε χρήστη του δικτύου.

Ένα νέο στοιχείο που μπορεί να υπολογιστεί μέσω CostVIEW είναι το αποτύπωμα άνθρακα (ποσότητα CO2 που εκλύεται) κάθε παραμέτρου εκτύπωσης: μελάνι, υλικό, ηλεκτρικό ρεύμα, επιπρόσθετα κόστη.

CostPROOF

Υπολογισμός του κόστους εκτύπωσης μέσω του υπολογισμού της κατανάλωσης μελανιού και υλικού που απαιτείται ανά εργασία.

NestOBA

Το Nest-O-Matik™ εργαλείο της Caldera προσαρμοσμένο ειδικά για τα αυτόματα κοπτικά Fotoba. Αυτόματη τοποθέτηση των εικόνων στο υλικό, μείωση του χρόνου κοπής και αύξηση του περιθωρίου κέρδους από κάθε εργασία.Ink PERFORMER

Χάρις στο εργαλείο αυτό ο χρήστης είναι σε θέση να παρακολουθεί την κατανάλωση μελάνης και να κάνει οικονομική χρήση. Το Ink PERFORMER προσφέρει από 20 έως 35% μείωση στην κατανάλωση μελάνης σε εκτυπωτές μεγάλου σχήματος.

Print Standard VERIFIER

Εργαλείο ελέγχου της συμβατότητας της διαδικασίας εκτύπωσης με διεθνή στάνταρ της βιομηχανίας (FOGRA, ISO & G7).

 

 

PrintBOARD

Απαιτείται Variable Display

Το νέο plug-in PrintBoard αλληλεπιδρά απευθείας με το RIP και επιτρέπει στους χρήστες Caldera να προβάλλουν μια συνολική εικόνα της παραγωγικής τους δραστηριότητας σε οθόνη, ώστε να είναι αυτή ορατή σε όλους τους υπαλλήλους, με πληροφορίες όπως νέα αρχεία που έχουν προστεθεί στο spooler και τον αριθμό τ.μ. που επεξεργάζεται καθημερινά το πρόγραμμα RIP.

Το PrintBoard προβάλλει επίσης την ημερήσια παραγωγή σε τετραγωνικά μέτρα, το ποσοστό παραγωγής ανά συσκευή εκτύπωσης, την αναλογία συνολικής παραγωγής ανά εκτυπωτή και ανά τύπο εκτυπωτή, καθώς και τον αριθμό λαθών/αστοχιών την ημέρα, μαζί με τη σειρά εργασιών προς εκτύπωση για κάθε συσκευή.

PreFLIGHT

Το εργαλείο αυτό ελέγχει τα αρχεία PDF και τα συγκρίνει με πρότυπα και συγκεκριμένα formats (PDF/A, PDF/X, PDF/VT κ.α.). Τα αρχεία που δεν είναι συμβατά εντοπίζονται και μπορούν να τροποποιηθούν κατάλληλα, πριν ξεκινήσει η διαδικασία εκτύπωσης.

 

Contour NESTING

Εργαλείο που αναπαράγει το ξεγυρισμένο περίγραμμα του θέματος και βοηθά στην κατάλληλη τοποθέτησή του στο υλικό, χωρίς τα εξωτερικά περιθώρια. Με τον τρόπο αυτό γίνεται εξοικονόμηση υλικού.

 

GRAPHCOM

GRAPHCOM ΛΥΣΕΙΣ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ ΕΠΕ
Αργοστολίου 11 & Λογοθετίδη,
173 42 Άγιος Δημήτριος Αττική
ΑΦΜ: 999998032 - ΑΡ.Γ.Ε.ΜΗ: 008507701000
Τηλ./Fax: 210.98 23 800
e-mail: info@graphcom.gr
www.graphcom.gr

GRAPHCOM.RS
Savska 19, ulaz II
Beograd - Serbia
Tel.: (+381) 11-3617977, 3621659
Fax: (+381) 11-2645602
E: office-rs@graphcom.rs

GRAPHCOM.AL
Rruga "Sadik Petrela", Nr. 2
Tirana - Albania
T/F: (+355) 44504690
E: office-al@graphcom.al

GRAPHCOM.BG
T/F: (+30) 210 9823800
E: office-bg@graphcom.bg

    info@graphcom.gr


Copyright © 2014 GRAPHCOM