Εφαρμογές
 • Φυλλάδια & προσπέκτους
 • Βιβλιάρια - Αφίσες
 • Έντυπα αλληλογραφίας
 • Προσκλητήρια
 • Εταιρικές κάρτες
 • Κάρτες μέλους
 • Αυτοκόλλητες ετικέτες
 • Ημερολόγια
 • Φωτο-άλμπουμ
 • Εκτυπώσεις σε συνθετικά υλικά (χάρτες, ταυτότητες κ.α.)
 • Φάκελοι (με ή χωρίς παράθυρο) κ.α

MGI Meteor DP8700 Se+

4χρωμο ψηφιακό πιεστήριο για χαρτί, συνθετικά & φακέλους


Επεκτείνετε την γκάμα προϊόντων σας με το Meteor DP8700 Se+. Με μια ποικιλία συμβατών τύπων χαρτιών και φακέλων που διαχειρίζεται το Meteor DP8700 Se+, εξασφαλίστε νέες ευκαιρίες για τους πελάτες σας και μεγαλύτερο κέρδος για την επιχείρησή σας.

Εκτυπώστε χαρτιά μέγιστου βάρους 350γρ. όπως bristol, ματ, γυαλιστερά, C1S-C2S, Kromekote, Teslin, ανάγλυφα, ετικέτες, φακέλους κ.α. σε υψηλή ανάλυση 3600 dpi/270 lpi.

Laser-safe εκτυπώσεις

Τα μελάνια MGI είναι ξηρά, χωρίς σιλικόνη, που δεν τρίβονται και δεν αφήνουν ίχνος όταν οι εκτυπώσεις περάσουν στη συνέχεια από οποιοδήποτε εκτυπωτή laser. Είναι ακόμα ιδανικά για επιτύπωση σε εκτυπώσεις offset. Παράγετε άφοβα έγχρωμα επιστολόχαρτα και φακέλους, ακόμα και σε πολύ μικρά τιράζ.

Σχήμα φύλλου 330 x 650mm

O Meteor DP8700 Se+ διαχειρίζεται φύλλα μέγιστου σχήματος (στάνταρ) 330 x 650mm, ένα σχήμα μοναδικό για τη βιομηχανία της ψηφιακής εκτύπωσης. Η νέα αυτή δυνατότητα δημιουργεί νέες ευκαιρίες και υπεραξία για τον πελάτη, που μπορεί πλέον να παράγει εύκολα και οικονομικά μικρά τιράζ τρίπτυχων εντύπων 3xΑ4 χωρίς να καταφεύγει στη λύση της offset εκτύπωσης 50x70, με τους περιορισμούς της ελάχιστης ποσότητας και του αρχικού κόστους.

Εκτύπωση φακέλων

Η παραγωγή φακέλων μπορεί να δώσει νέα ώθηση στην επιχείρησή σας. Είτε τυπώνετε 4χρωμα λογότυπα υψηλής ποιότητας σε επιστολόχαρτα (συμπληρώνοντας μια offset παραγωγή), είτε μεταβλητά δεδομένα σε φακέλους αλληλογραφίας, ο Meteor DP8700 Se+μπορεί να σας αποφέρει σημαντικά κέρδη. Παράγετε συνηθισμένους DL φακέλους (110 x 220cm) ως και φακέλους C4 (229 x 324cm), με ή χωρίς παράθυρο, on demand.
 
Κοινά χαρτιά offset

Χάρις στη τεχνολογία Smartfuze engine management, το Meteor DP8700 Se+ διαχειρίζεται όλα τα κοινά χαρτιά που χρησιμοποιούνται στην offset, εξασφαλίζοντας μεγαλύτερη οικονομία με μείωση κόστους παραγωγής έως και 30% (από τη μη χρήση ειδικών χαρτιών ψηφιακής εκτύπωσης).

Χωρίς χρεώσεις "κλικ"

Με τα εκτυπωτικά συστήματα της MGI ξενοιάζετε από το άγχος της ελάχιστης μηνιαίας παραγωγής και των πάγιων χρεώσεων ανεξαρτήτως κατανάλωσης. Απλά πληρώνετε για αυτά που τυπώνετε και την αντίστοιχη κατανάλωση μελανιού.

Δυνατότητα inline χρυσοτυπίας ψηφιακά

Με την προσθήκη της μονάδας iFOIL Τ σε inline σύνδεση (προαιρετικά), το Meteor DP8700 Se+ προσφέρει δυνατότητα εκτύπωσης και χρυσοτυπίας χωρίς κλισέ, σε πλήρως ψηφιακή διαδικασία. Η λύση αυτή δημιουργεί μοναδικά εφφέ χρυσοτυπίας που ξεπερνούν το αποτέλεσμα της προσθήκης ενός 5ου ή 6ου χρώματος.
Μάθετε περισσότερα: MGI Meteor Unlimited Colors Se+

Inline φινίρισμα για μεγαλύτερη παραγωγικότητα

Το MGI Meteor DP8700 Se+ παρέχει τη δυνατότητα inline φινιρίσματος με τη μονάδα πολλαπλών λειτουργιών DF Pro, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη λύση ψηφιακής εκτύπωσης και φινιρίσματος σε ένα πέρασμα και σε υψηλή ταχύτητα που φτάνει τις 4.260 Α4 σελ./ώρα, όση και η μέγιστη ταχύτητα του εκτυπωτή. Το DF Pro πραγματοποιεί εργασίες κοπής, πίκμανσης (θετικής ή αρνητικής) και διάτρησης περφορέ.
Μάθετε περισσότερα: MGI DF Pro

Υποστήριξη

Η υπηρεσία τεχνικής υποστήριξης εξ’ αποστάσεως της MGI (στάνταρ σε όλα τα μοντέλα Meteor) επιτρέπει στους πιστοποιημένους τεχνικούς της MGI να επιβλέπουν μέσω κάμερας τις διαδικασίες συντήρησης στο σύστημά σας. Επιπλέον, κάθε πιεστήριο Meteor συνοδεύεται από διαδραστικό βίντεο με οδηγίες χρήσης, βήμα προς βήμα.

GRAPHCOM

ΛΥΣΕΙΣ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ ΕΠΕ
Κεντρικά:

Aργοστολίου 11
173 42 Αγ. Δημήτριος
T/F: 210 9823800
E: info@graphcom.gr

GRAPHCOM.RS
Savska 19, ulaz II
Beograd - Serbia
Tel.: (+381) 11-3617977, 3621659
Fax: (+381) 11-2645602
E: office-rs@graphcom.rs

GRAPHCOM.AL
Rruga "Sadik Petrela", Nr. 2
Tirana - Albania
T/F: (+355) 44504690
E: office-al@graphcom.al

GRAPHCOM.BG
T/F: (+30) 210 9823800
E: office-bg@graphcom.bg

    info@graphcom.gr


Copyright © 2014 GRAPHCOM