Αρχείο θεμάτων:

Απλοποίηση σχεδιασμού προϊόντων W2P με το λογισμικό CloudLab PrintQ & PackQ

Οι επαγγελματίες των εκτυπώσεων και συσκευασίας ολοένα και περισσότερο αντιλαμβάνονται τα πλεονεκτήματα ενός συστήματος web-to-print (W2P) που θα διευκολύνει τις διαδικτυακές αγορές των πελατών από το κατάστημά τους. Βελτιώνει την εμπειρία του πελάτη, ενώ ομαλοποιεί τις διαδικασίες σχεδιασμού, παραγωγής, τιμολόγησης και αποστολής του τελικού προϊόντος.
 


Η CloudLab, κορυφαία σχεδιάστρια λογισμικού για Web-to-Print & Web-to-Pack εφαρμογές, παρουσίασε στη drupa 24 δύο νέες λύσεις W2P, τις PrintQ & PackQ, που επιτρέπουν σε εκτυπωτές κάθε κατηγορίας να δημιουργούν γρήγορα προϊόντα για τους διαδικτυακούς πελάτες τους χωρίς την ανάγκη ΙΤ υποστήριξης ή δαπάνης μεγάλου χρόνου εκμάθησης.

Τα PrintQ και PackQ αυτοματοποιούν ολόκληρη τη διαδικασία σχεδίασης, με εργαλεία που διευκολύνουν τους εκτυπωτές και τους πελάτες τους να σχεδιάσουν τα προϊόντα που θέλουν, επιλέγοντας από εκτεταμένες βιβλιοθήκες έτοιμων σχεδίων. Μόλις εγκριθεί το σχέδιο, ο εκτυπωτής λαμβάνει ένα αρχείο PDF έτοιμο για παραγωγή μαζί με οδηγίες τιμολόγησης της εργασίας. Η ροή εργασιών σχεδιασμού μπορεί να ενσωματωθεί σε οποιοδήποτε σχεδόν ηλεκτρονικό κατάστημα μέσω ενός ανοιχτού API.

Το printQ διαθέτει μια συλλογή προτύπων σχεδιασμένων με τη βοήθεια τεχνητής νοημοσύνης για να βελτιστοποιήσει τη δημιουργία προϊόντων εμπορικής εκτύπωσης, εκτύπωσης μεγάλου μεγέθους, ετικετών και αυτοκόλλητων, διαφημιστικών ειδών και ειδών ρουχισμού. Οι πελάτες βλέπουν ακριβείς απεικονίσεις και μπορούν να προσθέσουν γραφικά και διακοσμητικά εφφέ όπως επιθυμούν.

Με το packQ, οι πελάτες δημιουργούν γρήγορα κοπτικά σχέδια από μια βιβλιοθήκη 120 πτυσσόμενων κουτιών, 290 χαρτοκιβωτίων από κυματοειδές χαρτόνι και 50 POS displays, όλα με ποικίλες επιλογές για καπάκια και κλεισίματα. Μια συνδεδεμένη βάση δεδομένων περιέχει 1,4 εκατομμύρια εικόνες για δωρεάν χρήση.
Υπάρχει επίσης δυνατότητα για εκτύπωση μεταβλητών δεδομένων και ζωντανές τρισδιάστατες απεικονίσεις.

Η CloudLab, της οποίας το πελατολόγιο περιλαμβάνει επαγγελματίες εκτυπωτές αλλά και τελικούς πελάτες - ιδιοκτήτες brands, προσφέρει επίσης την plug&print, μια entry-level λύση για απλές εφαρμογές web-to-print/web-to-pack.

Τα προϊόντα της CloudLab διατίθενται στην Ελλάδα από τη GRAPHCOM, επίσημη αντιπρόσωπο.

 

GRAPHCOM

GRAPHCOM ΛΥΣΕΙΣ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ ΕΠΕ
Αργοστολίου 11 & Λογοθετίδη,
173 42 Άγιος Δημήτριος Αττική
ΑΦΜ: 999998032 - ΑΡ.Γ.Ε.ΜΗ: 008507701000
Τηλ./Fax: 210.98 23 800
e-mail: info@graphcom.gr
www.graphcom.gr

GRAPHCOM.RS
Savska 19, ulaz II
Beograd - Serbia
Tel.: (+381) 11-3617977, 3621659
Fax: (+381) 11-2645602
E: office-rs@graphcom.rs

GRAPHCOM.AL
Rruga "Sadik Petrela", Nr. 2
Tirana - Albania
T/F: (+355) 44504690
E: office-al@graphcom.al

GRAPHCOM.BG
T/F: (+30) 210 9823800
E: office-bg@graphcom.bg

    info@graphcom.gr


Copyright © 2014 GRAPHCOM