Αρχείο θεμάτων:

GRAPHCOM επίσημη αντιπρόσωπος της IMAGO Printer στην Ελλάδα


Αναλαμβάνει την αποκλειστική διάθεση των ψηφιακών, επίπεδων εκτυπωτών IMAGO Printer

Η GRAPHCOM υπέγραψε συμφωνία αποκλειστικής συνεργασίας με την πολωνική κατασκευάστρια ψηφιακών εκτυπωτών IMAGO Printer για τη διάθεση των προϊόντων της δεύτερης σε Ελλάδα και Κύπρο.

Με εμπειρία 10 ετών στην ανάπτυξη inkjet εκτυπωτών, η IMAGO δημιουργεί τις δικές της λύσεις χρησιμοποιώντας τεχνολογίες αιχμής και προσεκτικά ελεγμένα εξαρτήματα και μηχανικά μέρη. Οι σειρές προϊόντων της IMAGO Printer περιλαμβάνουν επίπεδους εκτυπωτές UV LED, εκτυπωτές αλουμινίου καθώς και εκτυπωτές τροφίμων. Η παραγωγή και συναρμολόγηση πραγματοποιείται εξ’ ολοκλήρου στο εργοστάσιο της εταιρίας στο Lublin της Πολωνίας. Τα προϊόντα χαρακτηρίζονται από στιβαρότητα, αποτελεσματικότητα και καινοτομία.

Η ομάδα της IMAGO Printer αποτελείται από νέους ανθρώπους υψηλής ειδίκευσης, συμπεριλαμβανομένων ειδικών στους τομείς της εκτύπωσης, του μηχανολογικού σχεδιασμού, του αυτοματισμού, των ηλεκτρονικών, του μάρκετινγκ και των επιχειρήσεων. Υπάρχουν 7 τμήματα στην εταιρία με προηγμένη δομή διαχείρισης, η οποία μεταφράζεται σε αποτελεσματικότητα και ευελιξία.

Με πολυετή εμπειρία και δέσμευση, η IMAGO Printer προσφέρει προηγμένες λύσεις που περιλαμβάνουν, εκτός από εκτυπωτές, περιφερειακά αξεσουάρ και εφαρμογές.

Αναλυτικά οι σειρές εκτυπωτών:

AQUILA UV LED printers – επίπεδοι εκτυπωτές τεχνολογίας UV, μικρού σχήματος (32cm x 65cm). Ιδανικοί για μικρές επιχειρήσεις που θέλουν να ξεκινήσουν τώρα τη δική τους παραγωγή διαφημιστικών προϊόντων ή μεγαλύτερες επιχειρήσεις που αναζητούν λύση για μεμονωμένες παραγγελίες ή εξατομικευμένες παραγωγές.

Aluminium printers - επίπεδοι εκτυπωτές για ανοδιωμένο αλουμίνιο. Προσφέρουν μέγιστη ποιότητα, ακρίβεια και εξαιρετική αντοχή της εκτύπωσης σε μηχανικές και χημικές φθορές. Ιδανικοί για παραγωγή βιομηχανικών εφαρμογών, πινακίδων και ταμπελών, σήμανση κτιρίων, διπλωμάτων, πινάκων ελέγχου κ.α.

AQUILA Nanosolvent printers – εκτυπωτές υψηλής ακρίβειας τεχνολογίας nano-printing, με μελάνια nanosolvent και πολύ μικρό μέγεθος σταγόνας. Κατάλληλοι για εκτύπωση δύσκολων επιφανειών και ειδικές εφαρμογές σε κερί, ξύλο, δέρμα, φελλό κ.α.

FALCO/VULPES Food printers - επίπεδοι ψηφιακοί εκτυπωτές τροφίμων, για απευθείας εκτύπωση επάνω σε προϊόντα ζαχαροπλαστικής/αρτοποιίας. Χρησιμοποιούν πιστοποιημένα μελάνια κατάλληλα για βρώσιμη εκτύπωση και προσφέρουν υψηλή ευκρίνεια και ποιότητα χρωμάτων.

Η GRAPHCOM αναλαμβάνει την εμπορική διάθεση και την πλήρη τεχνική και τεχνολογική υποστήριξη των προϊόντων, με την εγκατάσταση, την εκπαίδευση και το σέρβις του εξοπλισμού σε Ελλάδα και Κύπρο.

GRAPHCOM

GRAPHCOM ΛΥΣΕΙΣ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ ΕΠΕ
Αργοστολίου 11 & Λογοθετίδη,
173 42 Άγιος Δημήτριος Αττική
ΑΦΜ: 999998032 - ΑΡ.Γ.Ε.ΜΗ: 008507701000
Τηλ./Fax: 210.98 23 800
e-mail: info@graphcom.gr
www.graphcom.gr

GRAPHCOM.RS
Savska 19, ulaz II
Beograd - Serbia
Tel.: (+381) 11-3617977, 3621659
Fax: (+381) 11-2645602
E: office-rs@graphcom.rs

GRAPHCOM.AL
Rruga "Sadik Petrela", Nr. 2
Tirana - Albania
T/F: (+355) 44504690
E: office-al@graphcom.al

GRAPHCOM.BG
T/F: (+30) 210 9823800
E: office-bg@graphcom.bg

    info@graphcom.gr


Copyright © 2014 GRAPHCOM