Αρχείο θεμάτων:

10 λόγοι να εξερευνήσετε το κοπτικό λέιζερ της Summa

Καθώς η επιχείρησή σας εξελίσσεται, ενδέχεται να φτάσετε σε σημείο όπου απαιτείται η αναβάθμιση του εξοπλισμού στο εργοστάσιό σας. Ίσως η τρέχουσα μέθοδος κοπής που χρησιμοποιούσατε λειτούργησε καλά επί χρόνια και τώρα αρχίζει να εμφανίζει τα όριά της. Ίσως αντιμετωπίζετε δυσκολίες στην εκπλήρωση αυστηρών προθεσμιών ή έχετε μεταβεί σε άλλες εφαρμογές και χρειάζεστε να κόψετε με πολλές λεπτομέρειες ή ίσως η επιχείρησή σας αυξάνεται σταθερά σε ένα περιβάλλον υψηλής παραγωγής.

Οποιαδήποτε κι αν είναι η αιτία, τώρα ενδέχεται να είναι η στιγμή να επενδύσετε σε μια διαφορετική τεχνολογία κοπής που να ανταποκρίνεται απόλυτα στις απαιτήσεις της τρέχουσας επιχειρηματικής σας δραστηριότητας. Η Summa προσφέρει μια σειρά από λέιζερ κοπτικά μηχανήματα με τη σειρά L που ίσως είναι ακριβώς αυτό που ψάχνετε για να αλλάξετε το παιχνίδι.

10 λόγοι για να εξετάσετε τον εξοπλισμό κοπής με λέιζερ της Summa:

 1. Η επιχείρησή σας έχει αυξηθεί και χρειάζεστε περισσότερη παραγωγική ικανότητα.
  Αν επιθυμείτε να αυξήσετε την παραγωγική ικανότητά σας σε υψηλότερα επίπεδα, η επένδυση σε ένα μηχάνημα κοπής με λέιζερ της Summa μπορεί να κάνει τη δουλειά. Με τα μηχανήματα κοπής με λέιζερ της Summa, μπορείτε να εξισώσετε την ικανότητα εκτύπωσής σας και να επιτύχετε βέλτιστη απόδοση και αποτελεσματικότητα. Για ορισμένες εργασίες κοπής, το μηχάνημα κοπής με λέιζερ της Summa είναι ακόμη και 4 φορές ταχύτερα από οποιοδήποτε εξοπλισμό κοπής με μαχαίρι.
   
 2. Θέλετε ακρίβεια κοπής και ίδιο αποτέλεσμα σε κάθε επανάληψη.
  Η ποιότητα της πηγής του λέιζερ καθορίζει τη συνοχή και την ακρίβεια του κοπής. Γι' αυτό, η Summa επιλέγει πηγές λέιζερ από κορυφαίες εταιρείες. Αυτές έχουν τελείως κυκλικό σχήμα, δημιουργούν μία μικρή, συγκεντρωμένη ακτίνα λέιζερ και διατηρούν αυτήν την ακρίβεια χάρη στον βέλτιστο έλεγχο της θερμοκρασίας στον σωλήνα λέιζερ. Λόγω της ακρίβειας του λέιζερ, τα κοψίματα θα είναι ακριβώς όπως έχουν σχεδιαστεί. Έτσι, εάν θέλετε να δημιουργήσετε πολλαπλά αντίγραφα του ίδιου προϊόντος, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι κάθε αντίγραφο θα είναι το ίδιο. Το αποτέλεσμα είναι συνεπής ποιότητα και επαναληψιμότητα σε κάθε εργασία κοπής.
   
 3. Η τρέχουσα μέθοδος κοπής που χρησιμοποιείτε είναι ευαίσθητη σε παραμορφώσεις.
  Με τον κατάλληλο εξοπλισμό, η στρέβλωση και οι παραμορφώσεις του υλικού μπορούν να περιοριστούν στο ελάχιστο. Τα λέιζερ της Summa είναι βελτιστοποιημένα για να χειρίζονται ακόμη και πολύ λεπτά, ευαίσθητα υλικά:
  Ένα σύστημα τυλίγματος αποστρέφει τυχόν τάση στο ύφασμα πριν το κόψιμο.
  Το ισχυρό σύστημα αναρρόφησης κρατά το υλικό επίπεδο στην επιφάνεια του τραπεζιού για να αποφευχθούν ρυτίδες και παραμορφώσεις.
  Το λέιζερ κόβει το υλικό τόσο γρήγορα ώστε τα άκρα δεν θα θερμανθούν υπερβολικά και δεν θα παραμορφωθούν.
  Μόνο το δέσμη έρχεται σε επαφή με το υλικό, οπότε δεν θα υπάρχει παραμόρφωση του υλικού.
   
 4. Θέλετε ποιοτικά τελειωμένα άκρα χωρίς να είναι καμένα ή ξεφτισμένα.
  Όταν χρησιμοποιείτε τεχνολογία κοπής με λεπίδες για το κόψιμο υφάσματος, θα αφήσετε πάντα πίσω άκρα ξεφτισμένα ή όταν χρησιμοποιείτε φθηνά μηχανήματα κοπής με λέιζερ που δεν έχουν ρυθμιστεί σωστά, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε καμένα άκρα. Αυτά τα ζητήματα μπορούν να λυθούν με τα μηχανήματα κοπής με λέιζερ της Summa που είναι εξοπλισμένα με μια υψηλής ποιότητας πηγή λέιζερ. Αν χρησιμοποιήσετε τη σωστή ρύθμιση και ισχύ λέιζερ, μπορείτε να αποφύγετε το ξέφτισμα ή την καύση των άκρων. Το αποτέλεσμα είναι ένα προϊόν με άψογα κομμένα άκρα που είναι έτοιμο να ενισχυθεί και να ολοκληρωθεί περαιτέρω στο τμήμα ραψίματος.
   
 5. Συχνά ασχολείστε με πολύπλοκα σχέδια.
  Αυτό που ψάχνετε είναι υψηλή ακρίβεια στα κοψίματα, ακόμη και στα πιο περίπλοκα και λεπτομερή σχέδια. Οι μηχανές κοπής με λέιζερ της Summa περιλαμβάνουν έναν εξαιρετικά ισχυρό λέιζερ που παρέχει μια συγκεντρωμένη ακτίνα φωτός για να κόψει το υλικό με ακρίβεια. Καμία μηχανή κοπής με μαχαίρι δεν μπορεί να κόψει με την ίδια ακρίβεια. Το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό, ειδικά αν χρειάζεστε να κόψετε λεπτομερείς λεπτομέρειες. Έτσι, όταν απαιτείται αυτό το επίπεδο ακρίβειας, οι μηχανές κοπής με λέιζερ της Summa είναι μακράν η καλύτερη επιλογή.
   
 6. Οι απαιτήσεις των πελατών έχουν αυξηθεί και τώρα χρειάζεστε μικρότερους χρόνους παράδοσης.
  Για τον λόγο αυτό, η επιχείρησή σας χρειάζεται εξοπλισμό που μπορεί να χειριστεί τις εργασίες πολύ πιο γρήγορα. Αυτό είναι ένας λόγος να εξετάσετε την τεχνολογία κοπής με λέιζερ, η οποία είναι πολύ ταχύτερη από τις μηχανικές μεθόδους κοπής με λεπίδα. Η ποιότητα του λέιζερ και η ισχύς εξασφαλίζουν ότι το υλικό κόβεται με αστραπιαία ταχύτητα. Επίσης, η συνεχής κοπή - "on-the-fly" - κατά τη σάρωση του επόμενου τμήματος διασφαλίζει τη συνέχεια και μια πολύ μεγαλύτερη παραγωγή. Συμβάλλοντας στην παραγωγικότητα του κοπτικού μηχανήματος είναι η ομαλή και άψογη προώθηση του υλικού πάνω στη βάση του λέιζερ. Αυτό αποφεύγει διακοπές και απώλεια πολύτιμου χρόνου. Έτσι, όσον αφορά στους ταχύτερους χρόνους παράδοσης, η τεχνολογία κοπής με λέιζερ της Summa αξίζει να εξετάσετε περαιτέρω.
   
 7. Θέλετε λιγότερα απορρίμματα και χαμηλότερο κόστος υλικού.
  Τον τελευταίο καιρό, η μείωση του οικολογικού αποτυπώματος είναι κρίσιμη για τις εταιρείες που είναι καινοτόμες και προπορευόμενες. Επομένως η μείωση των αποβλήτων οπουδήποτε και όποτε είναι δυνατόν είναι απαραίτητη. Η κοπή με λέιζερ βοηθά χάρη στη βέλτιστη εκμετάλλευση του υλικού κατά τη διάρκεια της διαδικασίας κοπής. Και θα σας βοηθήσει αντίστροφα επειδή το κόστος του υλικού σας θα μειωθεί αναλογικά, καθώς θα χρειαστείτε λιγότερα τετραγωνικά μέτρα υλικού. Οι μηχανές κοπής με λέιζερ της Summa μπορούν να καλύψουν αυτήν την ανάγκη, επιτρέποντάς σας να τοποθετείτε τα σχέδια κοντά το ένα στον άλλο στο αρχείο κοπής.
   
 8. Εκτιμάτε την εύκολη συντήρηση του εξοπλισμού σας.
  Βέβαια, ένας ακόμη εξαιρετικός λόγος για να επιλέξετε ένα λέιζερ είναι το γεγονός ότι δεν υπάρχει καμία φθορά εργαλείου καθώς είναι η δέσμη λέιζερ που κάνει τη δουλειά. Αυτό, φυσικά, έχει άμεσα θετική επίδραση στο κόστος των εργαλείων σας, καθώς απλά δεν υπάρχουν. Επιπλέον, οι κόφτες λέιζερ CO2 δεν χρειάζονται πολλή συντήρηση. Αντικαθίσταται μόνο ο σωλήνας λέιζερ μετά από έντονη χρήση. Επιπλέον, συστήνεται απλά να καθαρίζετε περιοδικά τον καθρέπτη και το φακό. Με τους νέους κοπτικούς μηχανισμούς λέιζερ της νέας γενιάς από τη Summa, η ευκολία συντήρησης φτάνει σε άλλο επίπεδο. Τα εξαρτήματα είναι εύκολα προσβάσιμο και αντικαθίστανται εάν απαιτείται.
   
 9. Ψάχνετε για αυτοματοποίηση της διαδικασίας παραγωγής.
  Με την αυτοματοποίηση των ροών εργασίας, η διαδικασία παραγωγής γίνεται πιο αποδοτική. Οι μηχανές κοπής με λέιζερ της Summa σε συνδυασμό με το λογισμικό GoProduce διαθέτουν αρκετές δυνατότητες αυτοματοποίησης που προσφέρουν πραγματική άνεση στον χειριστή. Ένας Διαχειριστής Υλικών (Material Manager) με προεπιλογές βοηθά το σύστημα να αναγνωρίσει αυτόματα τις σωστές ρυθμίσεις για την επεξεργασία της εργασίας. Επιπλέον, με ένα Σύστημα Όρασης (Vision System) μπορείτε ακόμη και να επεξεργαστείτε εργασίες χωρίς την ανάγκη αρχείων κοπής. Αυτό ονομάζεται Ανίχνευση και Κοπή (Trace & Cut), η κάμερα ανιχνεύει ένα μαύρο περίγραμμα και αυτόματα δημιουργεί ένα διάνυσμα (vector) και ξεκινά το κόψιμο. Μια άλλη πολύ ισχυρή λειτουργία είναι to Barcode, που σας επιτρέπει να επεξεργαστείτε ένα ολόκληρο ρολό με διαφορετικές εργασίες κοπής, χωρίς παρέμβαση του χειριστή.
   
 10. Θέλετε να διασφαλίσετε τη συνέχεια της επιχειρηματικής σας δραστηριότητας με ένα αξιόπιστο σύστημα.
  Οι μηχανές κοπής με λέιζερ της Summa είναι εξοπλισμένες με λέιζερ σωλήνες με μεγάλη διάρκεια ζωής και υψηλής ποιότητας ηλεκτρονικά, που καθιστούν την μηχανή κοπής με λέιζερ Summa άξια επένδυσης. Δεν θα βρείτε άλλο παρόμοιο προϊόν στην αγορά που θα είναι ο σύντροφός σας για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα και, ταυτόχρονα, θα έχει μεγάλη απόδοση και παραγωγή για εσάς και την εταιρεία σας. Ασταμάτητα. Επιπλέον, οι μηχανές κοπής λέιζερ της επόμενης γενιάς διαθέτουν επιλογές αναβάθμισης, επιτρέποντας στον εξοπλισμό να αναπτύσσεται σύμφωνα με την εξέλιξη της επιχείρησής σας.


Γιατί ένα λέιζερ Summa;

Η τεχνολογία κοπής με λέιζερ της Summa παρέχει υψηλού επιπέδου δυνατότητες για πολλές εργασίες κοπής στις βιομηχανίες ταμπέλας, του αθλητικού εξοπλισμού, των τεχνικών υφασμάτων και των πινακίδων και επιδείξεων. Η ταχύτητα, η παραγωγικότητα, η αυτοματοποίηση και η χαμηλή συντήρηση που απαιτούνται για τα λέιζερ Summa παρουσιάζουν πολλά πλεονεκτήματα. Η επιλογή της Summa σημαίνει μια επιχειρηματική επένδυση που θα σας επιβραβεύει για πολλά χρόνια.

Εάν ενδιαφέρεστε για περισσότερες για τα μηχανήματα κοπής με λέιζερ Summa, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο 2109823800 και στο email sales@graphcom.gr

GRAPHCOM

GRAPHCOM ΛΥΣΕΙΣ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ ΕΠΕ
Αργοστολίου 11 & Λογοθετίδη,
173 42 Άγιος Δημήτριος Αττική
ΑΦΜ: 999998032 - ΑΡ.Γ.Ε.ΜΗ: 008507701000
Τηλ./Fax: 210.98 23 800
e-mail: info@graphcom.gr
www.graphcom.gr

GRAPHCOM.RS
Savska 19, ulaz II
Beograd - Serbia
Tel.: (+381) 11-3617977, 3621659
Fax: (+381) 11-2645602
E: office-rs@graphcom.rs

GRAPHCOM.AL
Rruga "Sadik Petrela", Nr. 2
Tirana - Albania
T/F: (+355) 44504690
E: office-al@graphcom.al

GRAPHCOM.BG
T/F: (+30) 210 9823800
E: office-bg@graphcom.bg

    info@graphcom.gr


Copyright © 2014 GRAPHCOM