Αρχείο θεμάτων:

Η Graphcom πάει Graphica 17-19 Φεβρουαρίου 2023

Νέες προτάσεις για τους επαγγελματίες των εκτυπώσεων από τη GRAPHCOM στην έκθεση GRAPHICA ’23 στα Περίπτερα: 316-217

Πολλές και ενδιαφέρουσες είναι οι νέες προτάσεις της GRAPHCOM για τους επισκέπτες της έκθεσης GRAPHICA ’23. Σε έναν χώρο 200τ.μ. οι επαγγελματίες θα εξερευνήσουν νέες τεχνολογίες, εξοπλισμό, υλικά και εφαρμογές για την αγορά του εντύπου, της συσκευασίας, του μεγάλου σχήματος, των επιγραφών.

Ειδικότερα για το φινίρισμα, η τεχνολογία επεξεργασίας εκτυπώσεων (τοπικό UV, ανάγλυφα εφφέ & χρυσοτυπία) της MGI θα εκπροσωπηθεί στο περίπτερο από το μοντέλο MGI JETVARNISH 3D One, μια οικονομικότερη λύση ψηφιακής επιβερνίκωσης σε σχήμα έως 36 x 75cm, κατάλληλη για εμπορικές εκτυπώσεις και ψηφιακές παραγωγές. Η πρωτοποριακή τεχνολογία MGI κερδίζει ολοένα έδαφος και στην ελληνική αγορά, με πολυάριθμες νέες εγκαταστάσεις και ανάπτυξη νέων εφαρμογών.

Μια νέα ψηφιακή λύση εφαρμογής κόλλας σε επίπεδες επιφάνειες για εφαρμογές εμπορικών εκτυπώσεων, κυτιοποιίας, συσκευασίας οντουλέ και POP displays έρχεται να προστεθεί στο χαρτοφυλάκιο της GRAPHCOM.

Η σειρά έξυπνων plotter αυτόματης εφαρμογής κόλλας της Angeleri επιτρέπει την αυτοματοποίηση και επιτάχυνση της διαδικασίας τοπικής εφαρμογής κόλλας σε επίπεδες επιφάνειες, αυξάνει την παραγωγικότητα και επιτρέπει τη μείωση του αριθμού των χειριστών που εμπλέκονται στον κύκλο κόλλησης και συναρμολόγησης των προϊόντων.

Σχεδιασμένα και κατασκευασμένα εξ ολοκλήρου από την ιταλική κατασκευάστρια (τόσο για μηχανικά/ηλεκτρονικά εξαρτήματα όσο και για λογισμικό CAD-CAM), τα plotter δύο αξόνων της σειράς GP έχουν διαμόρφωση "πύλης" με σταθερό τραπέζι εργασίας. Προαιρετικά, διατίθενται ένα ή δύο συστήματα κάθετης τροφοδοσίας, για αυτόματη ανύψωση και τοποθέτηση των φύλλων στο απαιτούμενο ύψος εργασίας. 
 
 
Η κίνηση στους άξονες X και Y (γραμμική ή μη) παρέχεται από οδηγούς και κινητήρες (τύπου brushless) που ελέγχονται από το ενσωματωμένο σύστημα CAD-CAM. Το λογισμικό CAD επιτρέπει στον χειριστή να σχεδιάζει εύκολα στην οθόνη του μηχανήματος τις απαιτούμενες τροχιές κόλλησης.

Τα συστήματα κόλλας Angeleri εγγυώνται μέγιστη καθαριότητα, σταθερή ποιότητα στην εναπόθεση κόλλας, σε συνδυασμό με απόλυτη επαναληψιμότητα και ακρίβεια των τροχιών. Χρησιμοποιούνται σε διάφορους τομείς όπως η βιομηχανία χαρτονιού και χαρτιού, η συσκευασία, το φινίρισμα κ.α. Δεδομένης της ευκολίας και της ταχύτητας για τη ρύθμιση νέων λειτουργιών, η χρήση τους ενδείκνυται για μικρές παραγωγές και δειγματισμούς.

Το μοντέλο που θα παρουσιαστεί ζωντανά φέρει σύστημα κόλλας της Baumer hhs. Η τεχνολογία της Baumer hhs επιτρέπει την ανέπαφη εφαρμογή κόλλας με μεγάλη ακρίβεια στο ανάπτυγμα κουτιών σε οποιαδήποτε ταχύτητα.

Η σειρά συστημάτων πλαστικοποίησης φύλλων DIGIFAV της Bagel Systems για το Β2 σχήμα (50 x 70cm) προσφέρει ευελιξία για μεσαίες παραγωγές offset, ενώ είναι συμβατή με ψηφιακές εκτυπώσεις. Επιτυγχάνει ποιοτική πλαστικοποίηση με ελάχιστες σπατάλες, γρήγορες αλλαγές ρολού φιλμ, αυτόματη ρύθμιση θερμοκρασίας ενώ διαθέτει προαιρετικό πατάρι εξαγωγής. Οι επισκέπτες του περιπτέρου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε παραγωγή έως και 3.700 SRA3 φύλλων/ώρα το μοντέλο DIGIFAV (1η παρουσίαση στην ελληνική αγορά), ενώ θα μπορούν να ενημερωθούν για τις υπόλοιπες λύσεις για το Β1 και Β2 σχήμα.

Το portfolio της Bagel απευθύνεται σε μεσαίες παραγωγές, εξυπηρετώντας την αγορά της offset και συσκευασίας, καθώς και σε μικρές on-demand παραγωγές σχήματος έως 35 x 50cm (Β3) που καλύπτουν τις ανάγκες ψηφιακών-εμπορικών εκτυπώσεων και φωτοτυπικών κέντρων. Η ανάπτυξη τεχνολογιών που εξασφαλίζουν ομοιόμορφη κατανομή της θερμότητας, καθώς και αυτοματισμών που βοηθούν τον χειριστή να εισάγει τις παραμέτρους εύκολα και γρήγορα για άψογο αποτέλεσμα πλαστικοποίησης και συμβατότητα με τους περισσότερους τύπους μελανιών – ειδικά ψηφιακών - αποτελεί το δυνατό σημείο της εταιρίας.

Ψηφιακές εκτυπώσεις

Η πλήρης γκάμα των συστημάτων HP Latex πλέον διατίθεται αποκλειστικά στην Ελλάδα από τη GRAPHCOM. Η κορυφαία τεχνολογία εκτυπώσεων για το μεγάλο σχήμα ενσωματώνεται:

  • Στις βιομηχανικές σειρές ρολού HP Latex 3600/1500 και τη νεότερη προσθήκη στη γκάμα, τις σειρές HP Latex 2700 / 2700W πλάτους 3,2m, για πρώτη φορά με λευκό μελάνι
  • Στην υβριδική σειρά HP Latex R για εύκαμπτα και άκαμπτα υλικά σε ρολά, πλάτους 1,6m (R1000/R1000 Plus) & 2,5m (R2000 Plus)
  • Στην παραγωγική roll-to-roll σειρά HP Latex 700 & 800 με λευκό
  • Στα μοντέλα ρολού για μικρές & μεσαίες παραγωγές print και print-to-cut HP Latex 115 (1,37m) & 300 Series (1,37m & 1,63m)

Στο περίπτερο θα παρουσιαστούν τα μοντέλα HP Latex 315 και HP Latex 800W σε παραγωγή print-to-cut με κοπτικά της σειράς SUMMA S One.

Λύση γρήγορης Α/Μ & έγχρωμης εκτύπωσης ρολού-σε-φύλλο για αφίσες σύντομου χρόνου, χάρτες ή αρχιτεκτονικά σχέδια προσφέρει η σειρά εκτυπωτών HP PageWide XL. Η τεχνολογία HP PageWide Array των εκτυπωτών εξασφαλίζει υψηλές ταχύτητες παραγωγής, χαμηλή κατανάλωση ρεύματος – έως και 10 φορές χαμηλότερη από αντίστοιχα μοντέλα LED – και χαμηλό κόστος αντιτύπου. Τα μοντέλα HP PageWide XL είναι ιδανικά για φωτοτυπικά κέντρα, επιχειρήσεις και εμπορικές εκτυπώσεις, ενώ η σειρά HP PageWide XL Pro που διαχειρίζεται εύκαμπτα και άκαμπτα υλικά είναι σχεδιασμένη για μεγαλύτερες παραγωγές ψηφιακών εκτυπώσεων και λιθογραφεία. Ζωντανά θα παρουσιαστεί το entry-level μοντέλο HP PageWide XL 3920.

H νέα πλατφόρμα ψηφιακής εκτύπωσης κουτιών & 3D αντικειμένων APP300 με οικολογικά μελάνια νερού έκανε το ντεμπούτο της στην πρόσφατη έκθεση Syskevasia ’22, κερδίζοντας τις εντυπώσεις με την ταχύτητα εκτύπωσης απευθείας σε χάρτινες & πάνινες τσάντες, φακέλους και έτοιμα κολλημένα & διπλωμένα χαρτοκιβώτια. Θα βρίσκεται ζωντανά σε λειτουργία στο περίπτερο.

Μεγάλη ποικιλία υλικών ψηφιακής εκτύπωσης, από τα αυτοκόλλητα εκτυπώσιμα & έγχρωμα φιλμ της MACtac, τα PVC banners των Mehler Texnologies και Serge Ferrari, τα υφάσματα της γερμανικής JM Textiles, τα συνθετικά φιλμ MDV μέχρι τα σύνθετα φύλλα αλουμινίου για επιγραφές & κατασκευές CBond® θα παρουσιαστούν επίσης μέσω εφαρμογών στο περίπτερο.

Μεταξοτυπία – ύφασμα

Η GRAPHCOM παρέχει λύσεις και για την αγορά της μεταξοτυπίας. Μια ολοκληρωμένη γραμμή παραγωγής Vastex για εκτύπωση υφάσματος και διαφημιστικές εφαρμογές αποτελούμενη από τον περιστροφικό μύλο V-1000 με 4 τραπέζια – 4 χρώματα για εκτύπωση t-shirts, jackets, μασκών και λοιπών ειδών ένδυσης, μονόχρωμο μηχανισμό μεταξοτυπίας για αρχάριους (V10 CraftPrinter) και τον φούρνο πολυμερισμού μικρών διαστάσεων Vastex D-1000 dryer για υφάσματα θα έχουν την ευκαιρία να δουν ζωντανά οι ενδιαφερόμενοι.

Για περισσότερες πληροφορίες και κλείσιμο ραντεβού στην έκθεση επικοινωνήστε με τη GRAPHCOM, T: 210 9823800, info@graphcom.gr, www.graphcom.gr

GRAPHCOM

GRAPHCOM ΛΥΣΕΙΣ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ ΕΠΕ
Αργοστολίου 11 & Λογοθετίδη,
173 42 Άγιος Δημήτριος Αττική
ΑΦΜ: 999998032 - ΑΡ.Γ.Ε.ΜΗ: 008507701000
Τηλ./Fax: 210.98 23 800
e-mail: info@graphcom.gr
www.graphcom.gr

GRAPHCOM.RS
Savska 19, ulaz II
Beograd - Serbia
Tel.: (+381) 11-3617977, 3621659
Fax: (+381) 11-2645602
E: office-rs@graphcom.rs

GRAPHCOM.AL
Rruga "Sadik Petrela", Nr. 2
Tirana - Albania
T/F: (+355) 44504690
E: office-al@graphcom.al

GRAPHCOM.BG
T/F: (+30) 210 9823800
E: office-bg@graphcom.bg

    info@graphcom.gr


Copyright © 2014 GRAPHCOM