Αρχείο θεμάτων:

Η Summa εξαγοράζει τη Valiani επεκτείνοντας τις δραστηριότητές της στον τομέα των κοπτικών επίπεδης επιφάνειας

Summa και Valiani, ενώνουν τις δυνάμεις τους μέσω της συγχώνευσης των δραστηριοτήτων τους. Η Summa εξαγοράζει τη Valiani για να ενισχύσει τη θέση της ως ο κορυφαίος κατασκευαστής στον εξοπλισμό φινιρίσματος. Οι συγχωνευμένες επιχειρήσεις θα συνεχίσουν όπως πριν και θα αλληλοσυμπληρώνονται για να προσφέρουν στους πελάτες τους μια ακόμη ευρύτερη γκάμα λύσεων κοπής.

Η Valiani, με έδρα στο Certaldo της Φλωρεντίας, είναι κατασκευάστρια εταιρεία επίπεδων κοπτικών μηχανημάτων μικρού έως μεσαίου μεγέθους, με υψηλή αξιοπιστία και παγκόσμιο δίκτυο διανομής. Επιπλέον, κατέχει μεγάλη ιστορία στον κλάδο της κορνίζας και είναι πρωτοπόρος στην εισαγωγή ψηφιακών λύσεων σε αυτή την αγορά. Η καινοτόμος προσέγγισή τους έχει εξασφαλίσει την ανάπτυξη της εταιρείας και σε άλλες αγορές. Το πρόσφατο κοπτικό μηχάνημα με αυτόματη τροφοδοσίας Omnia, είναι μια μοναδική αυτοματοποιημένη λύση για την αγορά κυματοειδούς και πτυσσόμενου χαρτοκιβωτίου, ενώ το ολοκαίνουργιο Integra προσφέρει ένα ελκυστικό προϊόν φινιρίσματος για την αγορά Sign & Display.

Ο Nico Valiani, Διευθύνων Σύμβουλος και γιος του Franco, του ιδρυτή της εταιρείας, είναι ενθουσιώδης: «Τα τελευταία χρόνια έχουμε ανανεώσει το πλήρες χαρτοφυλάκιό μας με μια ευρύτερη γκάμα λύσεων. Τώρα, αυτό αρχίζει να αποδίδει με μια σημαντική ανάπτυξη. Ωστόσο, ξέρω ότι υπάρχουν ακόμα πολύ περισσότερες δυνατότητες. Ως εκ τούτου, η οικογένειά μου και εγώ είμαστε πεπεισμένοι ότι με το να είμαστε μέλος του ομίλου Summa θα επιταχύνουμε την ανάπτυξή μας και θα δώσουμε στους πελάτες μας πολύ περισσότερες δυνατότητες. Παραμένουμε πιστοί στις αξίες μας, έχουμε πάντα τον πελάτη στο επίκεντρο και προσφέρουμε λύσεις υψηλής ποιότητας».

«Από τότε που ξεκίνησαν οι διαπραγματεύσεις, η εκτίμησή μου για την εταιρεία Valiani και τα προϊόντα της αυξάνεται όλο και περισσότερο», δήλωσε ο Geert Pierloot, Διευθύνων Σύμβουλος της Summa. «Η λιτή παραγωγή στο εργοστάσιο της εταιρείας στο Certaldo, πιστοποιημένο με ISO, αποτελεί αληθινό παράδειγμα για τη βιομηχανία. Ανυπομονώ να συνεργαστώ με τον Nico και την ομάδα του. Σε αυτήν τη συγχώνευση, βλέπω ξεκάθαρα οφέλη και για τις δύο πλευρές, καθώς συνδυάζονται τα δυνατά σημεία και των δύο εταιρειών. Ενώ μπορούμε να βοηθήσουμε στην επιτάχυνση της ανάπτυξης της Valiani, το χαρτοφυλάκιό μας μπορεί να επεκταθεί με τις λύσεις της και να εξυπηρετηθούν περισσότερες αγορές».

«Οι σειρές προϊόντων μας αλληλοσυμπληρώνονται εξαιρετικά», προσθέτει ο Christof Van Driessche, Chief Commercial Officer στη Summa. «Αν και το πολύ δημοφιλές και οικονομικά προσιτό επίπεδο κοπτικό Summa F1612 έχει μικρό και μοναδικό αποτύπωμα, εξακολουθούν να υπάρχουν πολλοί πελάτες που αναζητούν μικρότερες, πιο προσιτές αλλά αξιόπιστες λύσεις. Ως εκ τούτου, αυτή η συγχώνευση είναι ένα συναρπαστικό βήμα και ανταποκρίνεται στη φιλοδοξία της Summa να αυξήσει την παρουσία της σε άλλες αγορές και να ενισχύσει τη θέση της στην αγορά συσκευασίας».

Και οι δύο εταιρείες θα συνεχίσουν να λειτουργούν με την τρέχουσα εταιρική τους επωνυμία και με τις ίδιες ομάδες διαχείρισης.

GRAPHCOM

GRAPHCOM ΛΥΣΕΙΣ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ ΕΠΕ
Αργοστολίου 11 & Λογοθετίδη,
173 42 Άγιος Δημήτριος Αττική
ΑΦΜ: 999998032 - ΑΡ.Γ.Ε.ΜΗ: 008507701000
Τηλ./Fax: 210.98 23 800
e-mail: info@graphcom.gr
www.graphcom.gr

GRAPHCOM.RS
Savska 19, ulaz II
Beograd - Serbia
Tel.: (+381) 11-3617977, 3621659
Fax: (+381) 11-2645602
E: office-rs@graphcom.rs

GRAPHCOM.AL
Rruga "Sadik Petrela", Nr. 2
Tirana - Albania
T/F: (+355) 44504690
E: office-al@graphcom.al

GRAPHCOM.BG
T/F: (+30) 210 9823800
E: office-bg@graphcom.bg

    info@graphcom.gr


Copyright © 2014 GRAPHCOM