Αρχείο θεμάτων:

H ΗΡ ανακοίνωσε τη νέα της σειρά εκτυπωτών HP Latex 700 & 800 με λευκό μελάνι


Οι νέοι εκτυπωτές HP Latex 700 και 800 βοηθούν τους επαγγελματίες να ανταποκρίνονται καλύτερα στις αυξανόμενες ανάγκες της αγοράς 

Βασικά σημεία

  • Μοναδική ευελιξία εκτύπωσης με ζωντανά χρώματα και λευκό: Η τελευταία γενιά HP Latex μελανιών διαθέτει το λευκότερο λευκό της αγοράς που δεν κιτρινίζει με την πάροδο του χρόνου.
  • Υψηλές αποδόσεις: Η σειρά HP Latex 700/800 προσφέρει έως και 50% μεγαλύτερη παραγωγικότητα από τα προηγούμενα μοντέλα της κατηγορίας, χάρις στις νέες, ταχύτερες λειτουργίες εκτύπωσης
  • Βιώσιμη παραγωγή: Η χρήση των μελανιών HP Latex και των δοχείων μελάνης HP Eco Carton μειώνει κατά 60% τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα και κατά 80% τη χρήση πλαστικού


Η HP Inc. παρουσίασε τη νέα σειρά λύσεων εκτύπωσης μεγάλου σχήματος HP Latex που θα βοηθήσουν τους επαγγελματίες εκτυπωτές να διαφοροποιήσουν τις υπηρεσίες τους και να ικανοποιήσουν τις πιο απαιτητικές ανάγκες των πελατών. Μετά από ένα χρόνo παύσης και αναστάτωσης της βιομηχανίας, οι νέοι HP Latex 700 και 800 έρχονται να προσφέρουν μια σειρά χαρακτηριστικών που επιτρέπουν μεγαλύτερη ευελιξία και δυνατότητα ανάληψης εργασιών με μεγαλύτερη υπεραξία και περιθώρια κέρδους, όπως σήμανση βιτρίνων & τζαμιών, σήμανση & διακόσμηση εσωτερικών χώρων και γραφικά σύντομου χρόνου σε ύφασμα & backlit. Το νέο χαρτοφυλάκιο παρέχει επίσης μεγαλύτερη παραγωγικότητα, καλύτερη ανταπόκριση στους σύντομους χρόνους παράδοσης και πιο βιώσιμη παραγωγή.

«Σκεφτείτε τη μοναδική δυνατότητα να μπορείτε να ανταποκρίνεστε σε κάθε ανάγκη του πελάτη, όσο επιβαρυμένο και να είναι το πρόγραμμά σας και όσο απαιτητική και να είναι η εφαρμογή» δήλωσε ο Guayente Sanmartin, Γενικός Διευθυντής, Large Format Business, HP. «Η νέα σειρά Latex 700 και 800 θα επιτρέψει στους επαγγελματίες να επωφεληθούν σημαντικά απαντώντας στις αυριανές προκλήσεις των πελατών και αναλαμβάνοντας πιο απαιτητικές εργασίες, με τη σιγουριά που προσφέρει η τεχνολογία HP Latex.

Η νέα σειρά HP Latex αποτελείται από τέσσερα μοντέλα - τα HP Latex 700 και 800, και τα HP Latex 700W και 800W που προσφέρουν δυνατότητα εκτύπωσης λευκού για πρώτη φορά σε αυτήν την κατηγορία. Είναι το λευκότερο μελάνι που διατίθεται στην αγορά και δεν κιτρινίζει με την πάροδο του χρόνου, επιτρέποντας στους επαγγελματίες να παράγουν εκτυπώσεις με πιο καθαρά περιγράμματα και μεγαλύτερο κοντράστ σε σκούρα υλικά.

Οι νέες κεφαλές εκτύπωσης διαθέτουν περισσότερα ακροφύσια και αποδίδουν ταχύτητες έως 36 m2/ώρα, επιτρέποντας στα HP Latex 800 και 800W να προσφέρουν έως και 50% υψηλότερα επίπεδα παραγωγικότητας σε σύγκριση με τα προηγούμενα μοντέλα HP. Οι εργασίες που τυπώνονται στα μοντέλα 700/800 έχουν ζωντανά χρώματα και αποδίδουν περισσότερη λεπτομέρεια εικόνας και κειμένου, ακόμη και σε υψηλότερες ταχύτητες εκτύπωσης. Λειτουργικά, το HP PrintOS επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθούν και να ελέγχουν τον στόλο εκτυπωτών χρησιμοποιώντας ένα cloud-based interface που μπορούν να χρησιμοποιούν σχεδόν οπουδήποτε, οποτεδήποτε.

Πρόσφατη έρευνα της HP αποκαλύπτει ότι το 85% των τελικών πελατών ζητούν πλέον βιώσιμα προϊόντα και πρακτικές. Η νέα σειρά HP Latex ακολουθεί τη μακροχρόνια δέσμευση της HP για εκτύπωση με μικρότερο περιβαλλοντικό αντίκτυπο. Και τα τέσσερα μοντέλα της σειράς HP Latex 700 και 800 χρησιμοποιούν δοχεία μελανιών από χαρτόνι (HP Eco Carton) με 80% λιγότερο πλαστικό. Τα μελάνια HP Latex με βάση το νερό είναι φιλικά στο περιβάλλον και διαθέτουν τις απαραίτητες πιστοποιήσεις για χρήση εσωτερικού χώρου (UL ECOLOGO, GREENGUARD Gold).Ανανεωμένες λύσεις HP Latex Print and Cut Plus

Η HP παρουσίασε επίσης ένα ενημερωμένο χαρτοφυλάκιο Latex Print and Cut που είναι πλήρως συμβατό με τις σειρές Latex 700 και 800. Εξοπλισμένα με το πιο πρόσφατο λογισμικό Raster Image Processor (RIP) και νέο σύστημα περιγραμματικής κοπής, τα μοντέλα είναι πιο χρηστικά, διευκολύνοντας την παραγωγή εφαρμογών σήμανσης και διακόσμησης. Τα νέα μοντέλα επιτυγχάνουν επίσης μεγαλύτερη ακρίβεια κοπής μέσω του αναβαθμισμένου συστήματος οπτικής ανάγνωσης (OPOS).

Οι εκτυπωτές HP Latex 700 και 800 θα είναι σύντομα διαθέσιμοι στην Ελλάδα από τη GRAPHCOM.


 

GRAPHCOM

GRAPHCOM ΛΥΣΕΙΣ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ ΕΠΕ
Αργοστολίου 11 & Λογοθετίδη,
173 42 Άγιος Δημήτριος Αττική
ΑΦΜ: 999998032 - ΑΡ.Γ.Ε.ΜΗ: 008507701000
Τηλ./Fax: 210.98 23 800
e-mail: info@graphcom.gr
www.graphcom.gr

GRAPHCOM.RS
Savska 19, ulaz II
Beograd - Serbia
Tel.: (+381) 11-3617977, 3621659
Fax: (+381) 11-2645602
E: office-rs@graphcom.rs

GRAPHCOM.AL
Rruga "Sadik Petrela", Nr. 2
Tirana - Albania
T/F: (+355) 44504690
E: office-al@graphcom.al

GRAPHCOM.BG
T/F: (+30) 210 9823800
E: office-bg@graphcom.bg

    info@graphcom.gr


Copyright © 2014 GRAPHCOM