Αρχείο θεμάτων:

Εμπνευσμένες κοπτικές εφαρμογές από την Summa στον αγώνα κατά του COVID-19

Τις τελευταίες εβδομάδες βλέπουμε ότι η συμβολή της επικοινωνίας στην προστασία της υγείας των ανθρώπων είναι πολύ σημαντική, και η σήμανση έχει αποδειχθεί απαραίτητη. Μία ακόμα μεγαλύτερη ανάγκη, αποδεικνύεται ότι είναι, η προστατευτική ενδυμασία ενάντια στον κορονοϊό, όπως μάσκες και ποδιές. Όλα αυτά είναι εφαρμογές για τις οποίες οι τεχνολογίες της Summa μπορούν να βοηθήσουν.

Καθώς ο κορονοϊός συνεχίζει να εξαπλώνεται σε ολόκληρο τον κόσμο, η Summa θέλει να χρησιμοποιήσει τις ικανότητές της για να βοηθήσει όσο το δυνατόν περισότερο, στην ελαχιστοποίηση της εξάπλωσης της επιδημίας. Με την διαθέσιμη τεχνολογία κοπής, μπορούν να παραχθούν πολλές εφαρμογές που θα καλύψουν ελλείψεις προστατευτικού υλικού έναντι του COVID-19. Όλοι μαζί, μπορούμε να συμβάλουμε ώστε να ξεπεράσουμε πιο γρήγορα αυτήν την κατάσταση.


Το Demο Room της Summa μετατράπηκε σε γραμμή παραγωγής μεγάλου τιράζ

Η ομάδα της Summa κόβει αυτήν την περίοδο χιλιάδες προστατευτικές μάσκες και χειρουργικές ποδιές με κοπτικά Summa Laser και Flatbed. 

Τα τελικά προϊόντα διανέμονται σε καθημερινή βάση σε τοπικά νοσοκομεία αλλά και άτομα που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή όπως είναι αυτοί που εργάζονται για την φροντίδα ατόμων στο σπίτι, στα καταστήματα τροφίμων, σε γηροκομία και ούτω καθεξής.


Μπορείτε να βοηθήσετε και εσείς!

Οι δυνατότητες με τις τεχνολογίες Summa είναι ατελείωτες. Εκτός από τα προστατευτικά υλικά, αυξήθηκε επίσης η ζήτηση ειδικής σήμανσης. Αυτοκόλλητα δαπέδου για την ασφαλή απόσταση του 1,5 μέτρου ή αυτοκόλλητα παραθύρων για να ενημερώνονται οι πελάτες σας πόσοι άνθρωποι μπορούν να εισέλθουν ταυτόχρονα, σημαίες και καρτ ποστάλ. Εμπνευστείτε και δημιουργήστε το δικό σας φάσμα εφαρμογών για να υποστηρίξετε τις νέες ανάγκες της κοινότητάς σας.


Πώς μπορείτε να συνεισφέρετε;

Μάσκες
Δημιουργήστε προστατευτικές μάσκες κατασκευασμένες από υφασμένο πολυπροπυλένιο, πολυεστέρα ή ακόμα και βαμβακερό ύφασμα. Φίλτρο θα πρέπει να τοποθετηθεί στο εσωτερικό για λόγους ασφαλείας. Τα λουράκια μπορούν να είναι από οποιοδήποτε υλικό. Ο σχεδιασμός αυτών των μασκών έχει εγκριθεί από ιατρικά ιδρύματα. 

Οι μάσκες μπορούν να κοπούν με επιτραπέζιο σύστημα κοπής (flatbed) ή σύστημα κοπής Laser.

Λήψη: Αρχείο για μάσκες πολυπροπυλενίου, πολυεστέρα
           Αρχείο για μάσκες από βαμβακερό ύφασμα


Ποδιές
Βοηθήστε τους νοσοκόμους και τους γιατρούς, παρέχοντάς τους προστατευτικές ποδιές. Για αυτή την εφαρμογή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ύφασμα πολυουρεθάνης.

Οι χειρουργικές ποδιές μπορούν να κοπούν με επιτραπέζιο σύστημα κοπής (flatbed) ή σύστημα κοπής Laser.

Λήψη: Αρχείο για ποδιές


Αυτοκόλλητο Παραθύρου
Αυτοκόλλητα για προσωρινές ανακοινώσεις υγείας και ασφάλειας. Εύκολη εφαρμογή και αφαίρεση από το προσωπικό του καταστήματος. Επιλέξτε φωτεινά χρώματα του για να τραβούν αμέσως την προσοχή. Ιδανικά είναι τα διαφανή ή διάτρητα μονομερικά PVC φιλμ, προσωρινής ή ημιμόνιμης επικόλλησης.

Οι αυτοκόλλητες ετικέτες ασφαλείας μπορούν να κοπούν με επιτραπέζιο σύστημα κοπής (flatbed) Summa ή ρολοκοπτικό.


Αυτοκόλλητο δαπέδου
Δημιουργήστε αυτοκόλλητες ετικέτες δαπέδου για τη σήμανση καταστημάτων για να βοηθήσετε τους πελάτες να κρατήσουν την απαιτούμενη απόσταση. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μονομερικό φιλμ PVC, προσωρινής επικόλλησης, με ματ ή γυαλιστερό φινίρισμα, ειδικό για σταθερή επικόλληση στα δάπεδα.

Οι αυτοκόλλητες ετικέτες δαπέδου μπορούν να κοπούν με επιτραπέζιο σύστημα κοπής (flatbed) Summa ή ρολοκοπτικό.

Συμβουλή: Χρησιμοποιήστε την λειτουργία Twin Workflow στο flatbed κοπτικό σας!

Ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να παραμείνουμε προστατευμένοι και υγιείς!

GRAPHCOM

GRAPHCOM ΛΥΣΕΙΣ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ ΕΠΕ
Αργοστολίου 11 & Λογοθετίδη,
173 42 Άγιος Δημήτριος Αττική
ΑΦΜ: 999998032 - ΑΡ.Γ.Ε.ΜΗ: 008507701000
Τηλ./Fax: 210.98 23 800
e-mail: info@graphcom.gr
www.graphcom.gr

GRAPHCOM.RS
Savska 19, ulaz II
Beograd - Serbia
Tel.: (+381) 11-3617977, 3621659
Fax: (+381) 11-2645602
E: office-rs@graphcom.rs

GRAPHCOM.AL
Rruga "Sadik Petrela", Nr. 2
Tirana - Albania
T/F: (+355) 44504690
E: office-al@graphcom.al

GRAPHCOM.BG
T/F: (+30) 210 9823800
E: office-bg@graphcom.bg

    info@graphcom.gr


Copyright © 2014 GRAPHCOM