Αρχείο θεμάτων:

Κάντε τα υλικά σας αυτοκόλλητα

Η μεταξοτυπία είναι ένας από τους πιο διαδεδομένους τρόπους να μετατρέψουμε κάποιο υλικό σε αυτοκόλλητο. Χαρτιά, πλαστικά και αλουμίνια μπορούν να γίνουν (τοπικά ή ολικά) αυτοκόλλητα με την χρήση εκτυπώσιμης κόλλας.


Οι κόλλες διασποράς (Dispersion adhesives) είναι συστήματα κόλλας νερού τα οποία σχηματίζουν δεσμούς μέσω της διαδικασίας εξάτμισης του νερού κατά το στέγνωμα. Το τελικό αποτέλεσμα, δηλαδή το ομοιόμορφο κολλώδες στρώμα του υλικού, επιτυγχάνεται λόγω της εξάτμισης των υγρών συστατικών και την μετατροπή των στερεών στοιχείων (πολυμερών) σε κολλώδες φιλμ.


Οι κόλλες διασποράς (Dispersion adhesives) έχουν τα παρακάτω πλεονεκτήματα:


•    Εύκολη εφαρμογή (με μεταξοτυπία, με ρολερ, με σπρει, με doctor blade…)
•    Οικολογικό προϊόν λόγω της περιεκτικότητας και δυνατότητα διάλυσης σε νερό
•    Εύκολη αποθήκευση
•    Ποιότητα και αξιοπιστία λόγω χρόνιας χρήσης των υλικών
•    Χαμηλό κόστος παραγωγής
•    Εύκολο καθάρισμα
•    Δεν δημιουργεί ρυπογόνα κατάλοιπα κατά τον καθαρισμό του (δεν χρειάζονται διαλύτες κτλ..)
•    Δυνατότητα επεξεργασίας σε θερμοκρασίες δωματίου


H KIWO, με πολυετή εμπειρία στην κατασκευή εκτυπώσιμης κόλλας παρέχει μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων για τις εφαρμογές αυτές.
Η σειρά KIWOPRINT D αποτελείται από κόλλες διασποράς ακρυλικής ρητίνης για άριστες αποδόσεις ακόμα και στις πιο απαιτητικές επιφάνειες.

KIWOPRINT D 142

Η KIWOPRINT D 142 είναι μία υψηλής ποιότητας κόλλα για εκτυπώσεις που απαιτούν αντοχή σε UV ακτινοβολίες και αρκετά υψηλές θερμοκρασίες. Ιδανική για εκτύπωση επιφανειών για χρήση σε πανελ και οθόνες καθώς επίσης και ηλεκτρικές συσκευές. Το τελικό, στεγνό, στρώμα κόλλας είναι ιδιαιτέρως κολλώδες, διαφανές, ανθεκτικό στο νερό και δεν κιτρινίζει.

KIWOPRINT D 158


Η KIWOPRINT D 158 είναι μια εκτυπώσιμη κόλλα με κυριότερη εφαρμογή την παραγωγή αυτοκόλλητων χαρτιών, χαρτοκιβωτίων, άκαμπτο PVC, ελαστικά, επιβερνικωμένες επιφάνειες κτλ. Η χαμηλή αντοχή πρόσφυσης/αποκόλλησης (tack resistance) την κάνει ιδανική για εκτύπωση σε δύσκολα υποστρώματα όπως πολυαιθυλένια πολυπροπυλένια, πολυαμίδια, πολυεστέρες, και λοιπά υλικά


KIWOPRINT D 159 AF


Η KIWOPRINT D 159 AF είναι ιδανική για εκτύπωση σε απορροφητικές ή μαλακές επιφάνειες. Παρότι η βασική της χρήση είναι στην βιομηχανία αυτοκινήτων και ηλεκτρονικών λόγω των αντοχών της σε υψηλές θερμοκρασίες (για εκτύπωση οθονών αφής, πάνελ και ηλεκτρικών συσκευών), αποτελεί ιδανική λύση για την εκτύπωση μαλακών και διογκωμένων υλικών λόγω του υψηλού ιξώδους της (πχ τσόχα, αφρώδες PE κτλ). Τα εκτυπωμένα φύλλα μπορούν να διατηρηθούν το λιγότερο για ένα χρόνο χωρίς καμία αλλοίωση στην δύναμη αποκόλλησης, εάν γίνει χρήση κατάλληλου σιλικονοχαρτου και διατηρηθούν σε σωστές και σταθερές συνθήκες

GRAPHCOM

GRAPHCOM ΛΥΣΕΙΣ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ ΕΠΕ
Αργοστολίου 11 & Λογοθετίδη,
173 42 Άγιος Δημήτριος Αττική
ΑΦΜ: 999998032 - ΑΡ.Γ.Ε.ΜΗ: 008507701000
Τηλ./Fax: 210.98 23 800
e-mail: info@graphcom.gr
www.graphcom.gr

GRAPHCOM.RS
Savska 19, ulaz II
Beograd - Serbia
Tel.: (+381) 11-3617977, 3621659
Fax: (+381) 11-2645602
E: office-rs@graphcom.rs

GRAPHCOM.AL
Rruga "Sadik Petrela", Nr. 2
Tirana - Albania
T/F: (+355) 44504690
E: office-al@graphcom.al

GRAPHCOM.BG
T/F: (+30) 210 9823800
E: office-bg@graphcom.bg

    info@graphcom.gr


Copyright © 2014 GRAPHCOM