Αρχείο θεμάτων:

Σε τελική ευθεία οι προετοιμασίες για τις GRAPHCOM DEMO DAYS’18: τί θα δείτε και τι θα ακούσετε στο 3ημερο event

17/04/2018. H GRAPHCOM ετοιμάζεται να υποδεχτεί τους επαγγελματίες των γραφικών τεχνών και του ευρύτερου χώρου της οπτικής επικοινωνίας στη Θεσσαλονίκη, στα πλαίσια των GRAPHCOM Demo Days’18 (11, 12 και 13 Μαϊου 2018, Hotel Nikopolis).

 Έχοντας σαν κεντρικό moto το “Un-limit your business”, οι “GRAPHCOM Demo Days ‘18” στοχεύουν στο να ενημερώσουν και να εμπνεύσουν το κοινό μέσα από ομιλίες, workshops, ειδικά σεμινάρια και εφαρμογές για τις μεθόδους και στρατηγικές ανάπτυξης της επιχείρησής τους.

Ήδη έχει ανακοινωθεί το αρχικό πρόγραμμα της εκδήλωσης, το οποίο καλύπτει ένα ευρύ πεδίο δραστηριοτήτων και εφαρμογών, περιλαμβάνει δε ένα εκλεκτό πάνελ διακεκριμένων ομιλητών, ειδικών επιστημόνων, επαγγελματιών των εκτυπώσεων και business motivators. Η ατζέντα των ομιλιών χωρίζεται σε τρεις ειδικές θεματικές ενότητες, διαφορετικές ανά ημέρα: α) Χαρτοκιβώτιο & συσκευασία οντουλέ, μεταξοτυπία- ετικέτα - βιομηχανική συσκευασία (Παρασκευή 11/5), β) Φινίρισμα & προστιθέμενη αξία (Σάββατο 12/5) και γ) Εσωτερική διακόσμηση & large format printing (Κυριακή 13/5).

Συντονιστής και κεντρικός ομιλητής είναι ο κ. Lucien Moons, business innovation keynote speaker & workshop animator, ειδικός σε στρατηγικές καινοτομίας, disruptive technology & innovation culture και CEO της Reboot moments. Με πολυετή εμπειρία στο χώρο των εκτυπώσεων (Hewlett Packard) και ενασχόλησης με τους τομείς της τεχνολογίας, των τηλεπικοινωνιών, των IT media, του Internet & printing, ο κ. Moons θα επικεντρωθεί στην ομιλία του στην έννοια της καινοτομίας, ενώ θα παρουσιάσει εργαλεία και πρακτικές για το πώς μπορεί ο επαγγελματίας να σπάσει το μοντέλο «You are too expensive».

 

 

 

 

O κ. Lucien Moons

Μεταξύ των κεντρικών ομιλητών των θεματικών συναντάμε τον κ. Chris Jordan, ανεξάρτητο σύμβουλο εκτυπώσεων με σημαντική διαδρομή στο χώρο της εκτύπωσης (Heidelberg, EFI ως Global Account Manager για τη Xerox) η ομιλία του οποίου θα επικεντρωθεί στο φινίρισμα και την Υπεραξία, την κα Αργυρώ Καρκαζή, Τεχνολόγο Γραφικών Τεχνών και Executive manager της Koskinidis S.A., τον κ. Γεώργιο Βεκίνη, Διευθύνων Ερευνητή του Ε.Κ.Ε.Φ.Ε. "ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ" που θα αναλύσει τα πρότυπα ασφάλειας & πιστοποίησης  FR για τις εκτυπώσεις large format σε κοινόχρηστους χώρους. Επίσης, τον Δρ. Αναστάσιο Πολίτη, Καθηγητή Επιστημών Γραφικών τεχνών και Συσκευασίας & Αντιπρόεδρο της HELGRAMED με θέμα ομιλίας τη νέα εποχή στη βιομηχανική εκτύπωση και τον κ. Β. Έξαρχο, Γενικό Διευθυντή της Viokyt Dunapack με θέμα τη συσκευασία οντουλέ και αναφορά στην εμπειρία της ψηφιακής παραγωγής με εξοπλισμό HP Scitex.

Οι κ.κ. Θεόδωρος Σκαγιάς, Διευθυντής Marketing της SKAG και Γιώργος Νομικός, Γενικός Διευθυντής της ΕΒΕΚ (Ελληνική Βιομηχανία Έξυπνων Καρτών) θα παρουσιάσουν στο κοινό την εμπειρία τους από την ενσωμάτωση των συστημάτων εκτύπωσης/φινιρίσματος της MGI στην παραγωγή τους. O κ. Victor Abergel, Αντιπρόεδρος της MGI και η κα. Yasmina Lembarki, Install Base Manager, HP PageWide Industrial - CEMA, Graphics Solutions Business θα παρουσιάσουν τις cutting edge λύσεις των MGI, HP Inc. αντίστοιχα. Προσκεκλημένος ομιλητής είναι ο κ. Marc Hinder, Head of Market Development, KM Business Solution Europe ο οποίος θα παρουσιάσει το portfolio industrial λύσεων της Konica Minolta και ειδικότερα το UV-inkjet πιεστήριο ΚΜ-1, την πρόταση της για Konica για το Β2 σχήμα.
 

O κ. Chris Jordan
 

Ζωντανή επίδειξη συστημάτων - showroom

Η σύμπραξη με την Konica Minolta έχει ως αποτέλεσμα ένα ενισχυμένο χαρτοφυλάκιο λύσεων εκτύπωσης & φινιρίσματος που θα βρίσκονται σε λειτουργία ζωντανά σε ξεχωριστό εκθεσιακό χώρο. Για πρώτη φορά θα παρουσιαστεί στην αγορά της Β. Ελλάδας η τεχνολογική καινοτομία JETVARNISH 3DS & IFOILS της MGI, που προσφέρει μοναδικά αποτελέσματα φινιρίσματος/ωραιοποίησης εντύπου & συσκευασίας, καθώς και το ψηφιακό πιεστήριο φύλλου MGI Meteor Unlimited Colors για in-line εκτύπωση και χρυσοτυπία χωρίς κλισέ.

Το JETVARNISH 3DS & IFOILS, προσφέρει πολλαπλές λειτουργίες φινιρίσματος σε ένα και μόνο μηχάνημα: Τοπικό βερνίκι απλό και ανάγλυφο (3D) και χρυσοτυπία επίπεδη ή ανάγλυφη ψηφιακά, μεμονωμένα ή και ταυτόχρονα στην ίδια εργασία. Η επιβερνίκωση γίνεται σε εκτυπώσεις offset ή ψηφιακές, με ή χωρίς πλαστικοποίηση, με τη χρήση ενός και μόνο βερνικιού. Για τη λειτουργία της χρυσοτυπίας ακολουθείται μια 100% ψηφιακή διαδικασία.

Η επαναστατική τεχνολογία AIS Smart Scanner που ενσωματώνει το σύστημα χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη και ένα εξελιγμένο σύστημα πολλαπλών scanner για να βρίσκει τις σωστές συμπτώσεις σε κάθε φύλλο ξεχωριστά.

Η τεχνολογία JETVARNISH 3DS & IFOILS προσφέρει τη δυνατότητα μικρών και μεγάλων παραγωγών πολυτελών εντύπων ή συσκευασιών χωρίς περιορισμούς, δοκιμαστικών προωθητικών ενεργειών και προσωποποιημένων προϊόντων με τη χρήση ανάγλυφου βερνικιού και τις μεταλλικές υφές του foil σε μεταβλητά δεδομένα (VDP, VDF).

Το MGI Meteor Unlimited Colors Se+

Αντίστοιχα η πλατφόρμα Meteor Unlimited Colors προσφέρει εκτυπώσεις με απεριόριστο αριθμό χρωμάτων που προκύπτουν από τη μίξη των CMYK τόνερ με τις αντανακλαστικές ιδιότητες του foil - σε αυτές περιλαμβάνονται νέες χρωματικές παλέτες με μεταλλικά, ολογραφικά ή glitter εφφέ. Συσκευασίες από βαρύ χαρτί, κάρτες, καρτολίνες, folders, εταιρικά έντυπα αποκτούν ιδιαίτερο φινίρισμα και υψηλή υπεραξία σε κόστος σημαντικά χαμηλότερο - έως και 10 φορές! - από αυτό της συμβατικής μεθόδου.

Θα παρουσιαστεί ακόμα από την Konica Minolta μια mid-range λύση ψηφιακής παραγωγής ετικέτας, ένα narrow-web 4χρωμο πιεστήριο για ρολά πλάτους 330mm, καθώς και ο ψηφιακός εκτυπωτής φύλλου AccurioPress C6085 για μικρές παραγωγές.

Δείγματα displays και συσκευασιών σε κυματοειδές χαρτόνι, ψηφιακά τυπωμένων στα industrial πιεστήρια φύλλου HP Scitex Corrugated Presses, θα υπάρχουν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο. Η κα Yasmina Lembarki της HP Inc. θα είναι παρούσα σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης για να απαντά σε ερωτήσεις των επισκεπτών, να ενημερώνει για τις high-end pre-print λύσεις HP PageWide Web Press για πολύ μεγάλες παραγωγές και βιομηχανίες μεταποίησης χαρτονιού και να συζητά με τους ενδιαφερόμενους προτείνοντας την καταλληλότερη λύση για τις δικές τους, ξεχωριστές ανάγκες παραγωγής.

Για περισσότερες πληροφορίες και προεγγραφή επισκεφθείτε το site www.news.graphcom.gr

GRAPHCOM

GRAPHCOM ΛΥΣΕΙΣ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ ΕΠΕ
Αργοστολίου 11 & Λογοθετίδη,
173 42 Άγιος Δημήτριος Αττική
ΑΦΜ: 999998032 - ΑΡ.Γ.Ε.ΜΗ: 008507701000
Τηλ./Fax: 210.98 23 800
e-mail: info@graphcom.gr
www.graphcom.gr

GRAPHCOM.RS
Savska 19, ulaz II
Beograd - Serbia
Tel.: (+381) 11-3617977, 3621659
Fax: (+381) 11-2645602
E: office-rs@graphcom.rs

GRAPHCOM.AL
Rruga "Sadik Petrela", Nr. 2
Tirana - Albania
T/F: (+355) 44504690
E: office-al@graphcom.al

GRAPHCOM.BG
T/F: (+30) 210 9823800
E: office-bg@graphcom.bg

    info@graphcom.gr


Copyright © 2014 GRAPHCOM