Αρχείο θεμάτων:

Η Printing Packaging Γεωργιάδης ΑΕ αλλάζει τα δεδομένα στην ελληνική αγορά συσκευασίας με το MGI JETVarnish 3D Evo


Αιχμαλωτίζοντας τη συναισθηματική δύναμη της αφής με μοναδικά 3D εφφέ σε έντυπα και συσκευασίες


21/07/2017. Η πρώτη εγκατάσταση MGI JETVarnish 3D Evo στην Ελλάδα πραγματοποιήθηκε στην εταιρία Printing Packaging Γεωργιάδης ΑΕ και αναμένεται να αλλάξει το τοπίο στην ελληνική αγορά εκτυπώσεων και συσκευασίας.

Ο κ. Δ. Γεωργιάδης της Printing Packaging Γεωργιάδης ΑΕ (δεξιά) και ο κ. Alexandre Tavernier, EMEA Regional Sales Manager της MGI δίνουν τα χέρια στην έκθεση GRAPHICA (περίπτερο GRAPHCOM)

Με έδρα το Βόλο και ισχυρή παρουσία στην ελληνική αγορά ειδικά τα τελευταία χρόνια, η Printing Packaging Γεωργιάδης Α.Ε. δραστηριοποιείται στο σχεδιασμό και την παραγωγή συσκευασιών και εκτυπώσεων για βιομηχανίες και μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Ειδικά στον τομέα της συσκευασίας, προσφέρεται ένα ευρύ φάσμα λύσεων στο σχεδιασμό και την παραγωγή, για την κάλυψη των αναγκών εταιριών με χαμηλό αλλά και υψηλό όγκο παραγωγής, καθώς και εξατομικευμένων επιλογών. Συσκευασίες προϊόντων αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής, τροφίμων, ποτών, καλλυντικών, δώρων κ.α. με ειδικά μελάνια, υψηλής ποιότητας υλικά & premium φινιρίσματα αποτελούν τη βάση του χαρτοφυλακίου της εταιρίας. Τα τελευταία 10 χρόνια, η Printing Packaging Γεωργιάδης Α.Ε. είναι μία από τις πλέον αναπτυσσόμενες εταιρίες του χώρου, με συνεχείς επενδύσεις σε παραγωγικές μονάδες και νέες τεχνολογίες που της επιτρέπουν να συμβαδίζει με τις απαιτήσεις που δημιουργεί η σύγχρονη καθημερινότητα και το ανταγωνιστικό επιχειρηματικό περιβάλλον.

Το τμήμα R&D της εταιρίας δοκιμάζει διαρκώς νέα υλικά βάσεων για τις συσκευασίες και τεχνικές φινιρίσματος που δίνουν ιδιαίτερη εμφάνιση και υφή στο τελικό προϊόν. Βερνίκια glossy, ματ, σατινέ ή αρωματικά, glitter, χρυσοτυπίες, ανάγλυφα σχέδια, όλα επιστρατεύονται με τελικό στόχο τη δημιουργία καλαίσθητων και λειτουργικών προϊόντων που ξεχωρίζουν στο ράφι. Υπάρχει καταιγισμός αγαθών κάθε κατηγορίας και ο ρόλος της συσκευασίας στο να ξεχωρίσει κάποιο και να κερδίσει την προτίμηση του καταναλωτή είναι καθοριστικός.

Η ανάγκη, διαφορετικής προσέγγισης του πελάτη με στοχευμένο τρόπο και ανταπόκρισης στα νέα δεδομένα της αγοράς – μικρά τιράζ, on demand παραγωγή, συμπίεση τιμών, καλύτερο ποιοτικό αποτέλεσμα – οδήγησε τους υπεύθυνους στην επιλογή μιας ψηφιακής λύσης υψηλής παραγωγικότητας και απόδοσης.

Το MGI JETvarnish 3D Evo χάρις στο Β1+ σχήμα του, τη βιομηχανική του πλατφόρμα με το σύστημα τροφοδοσίας & εξαγωγής παλέτας και την τεχνολογία αιχμής AIS, ταιριάζει ιδανικά στο στήσιμο μιας τέτοιας παραγωγής. Πραγματική επανάσταση αποτελεί το σύστημα AIS SmartScanner©, τεχνολογίας Touchless Sheet Registration, στην επίτευξη ακρίβειας συμπτώσεων φύλλο προς φύλλο. Το AIS χρησιμοποιεί ένα εξελιγμένο σύστημα πολλαπλών scanner για να βρίσκει αυτόματα τις συμπτώσεις για την εφαρμογή βερνικιού και hot foil σε κάθε φύλλο ξεχωριστά. Είναι πλήρως συμβατό με εργασίες με Μεταβλητά Δεδομένα (Variable Data Finishing). Το σύστημα AIS μειώνει έως και κατά 80% τον χρόνο που ξοδεύει ο χειριστής  για να επιτύχει σωστές συμπτώσεις.

Χρησιμοποιώντας το ανάγλυφο βερνίκι και τις μεταλλικές υφές του foil σε μεταβλητά δεδομένα (VDP, VDF) προσωποποιείται η εταιρική επικοινωνία με τέτοιο τρόπο ώστε οι άνθρωποι να μπορούν να βλέπουν, να νιώθουν και να θυμούνται (το brand). Με τη χρήση ολογραφικού foil (σε συνδυασμό με μεταβλητά δεδομένα) προσδίδονται χαρακτηριστικά πιστοποίησης/γνησιότητας σε εκτυπώσεις. Οι τεχνολογίες Digital Print Embellishment βοηθούν τις εταιρίες να συνδέονται με τους καταναλωτές χρησιμοποιώντας την πραγματική αξία της εκτύπωσης ως μέσο μετάδοσης πληροφορίας πιο ουσιαστικό και αξιομνημόνευτο από τις οδούς ηλεκτρονικής επικοινωνίας.

Περισσότερες πληροφορίες για την Printing Packaging Γεωργιάδης ΑΕ στο www.georgiadisprint.gr

GRAPHCOM

GRAPHCOM ΛΥΣΕΙΣ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ ΕΠΕ
Αργοστολίου 11 & Λογοθετίδη,
173 42 Άγιος Δημήτριος Αττική
ΑΦΜ: 999998032 - ΑΡ.Γ.Ε.ΜΗ: 008507701000
Τηλ./Fax: 210.98 23 800
e-mail: info@graphcom.gr
www.graphcom.gr

GRAPHCOM.RS
Savska 19, ulaz II
Beograd - Serbia
Tel.: (+381) 11-3617977, 3621659
Fax: (+381) 11-2645602
E: office-rs@graphcom.rs

GRAPHCOM.AL
Rruga "Sadik Petrela", Nr. 2
Tirana - Albania
T/F: (+355) 44504690
E: office-al@graphcom.al

GRAPHCOM.BG
T/F: (+30) 210 9823800
E: office-bg@graphcom.bg

    info@graphcom.gr


Copyright © 2014 GRAPHCOM