Αρχείο θεμάτων:

Η Konica Minolta και η GRAPHCOM έδωσαν στη δημιουργία διάσταση

12/10/2017. Η Konica Minolta και η GRAPHCOM παρουσίασαν σε μια διήμερη εκδήλωση με πολλές εκπλήξεις την τεχνολογική καινοτομία JETVARNISH 3DS + iFOIL S της MGI, που προσφέρει μοναδικά αποτελέσματα φινιρίσματος/ωραιοποίησης εντύπου.

Συγκεκριμένα, αρχισυντάκτες και συντάκτες κλαδικών μέσων, δημοσιογράφοι, διευθυντές παραγωγής, τυπογράφοι αλλά και εκπρόσωποι διαφημιστικών εταιριών είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν την ξεχωριστή εμπειρία μιας ψηφιακά τελειοποιημένης εκτύπωσης με εφφέ τοπικού UV και χρυσοτυπίας κατόπιν live demonstration αλλά και να θαυμάσουν μια γκαλερί από ιδιαίτερες εκτυπώσεις 3D στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της  Konica Minolta. Η δημιουργία πήρε κυριολεκτικά διάσταση  και κορυφώθηκε όταν χορευτές έδωσαν ζωή και κίνηση σε μια στατική εικόνα και βίντεο παρουσιάζοντας ένα εντυπωσιακό χορευτικό ντουέτο!  

Η εταιρική επικοινωνία εξελίσσεται, και η δημιουργία διευρύνεται με τις απεριόριστες πρακτικά δυνατότητες που προσφέρει το  JETVARNISH 3DS & IFOIL S. Το  εκάστοτε  brand έχει πλέον τη δυνατότητα να πραγματοποιεί μικρές και μεγάλες παραγωγές χωρίς περιορισμούς, να πραγματοποιεί δοκιμαστικές προωθητικές ενέργειες και το πιο σημαντικό να προσωποποιεί την επικοινωνία του με τη χρήση ανάγλυφου βερνικιού και τις μεταλλικές υφές του foil σε μεταβλητά δεδομένα (VDP, VDF) και να ξεχωρίζει.


Το JETVARNISH 3DS & IFOIL S, προσφέρει πολλαπλές λειτουργίες φινιρίσματος σε ένα και μόνο μηχάνημα: τοπικό βερνίκι απλό και ανάγλυφο (3D) και χρυσοτυπία επίπεδη ή ανάγλυφη ψηφιακά, μεμονωμένα ή και ταυτόχρονα στην ίδια εργασία. Για τη λειτουργία της χρυσοτυπίας ακολουθείται μια 100% ψηφιακή διαδικασία, χωρίς κλισέ και τσίγκους, με δυνατότητα εφαρμογής έως δύο διαφορετικών χρωμάτων foil σε ένα πέρασμα, καθώς και foil on foil.

Το JETVARNISH 3DS & IFOIL S είναι φιλικό προς το περιβάλλον, χωρίς τη χρήση φιλμ, τελάρων, χημικών και χωρίς την απαίτηση διαχείρισης επικίνδυνων αποβλήτων.

Η επαναστατική τεχνολογία AIS SmartScanner που ενσωματώνει το σύστημα χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη και ένα εξελιγμένο σύστημα πολλαπλών scanner για να βρίσκει τις σωστές συμπτώσεις σε κάθε φύλλο ξεχωριστά.
 

 

 

 


 

 

 

 

 


 


Σχετικά με την Konica Minolta Επιχειρηματικές Λύσεις Ελλάς A.E.:
Η Konica Minolta Επιχειρηματικές Λύσεις Ελλάς Α.Ε., με έδρα στη Μεταμόρφωση Αττικής, αποτελεί θυγατρική της Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH και δραστηριοποιείται στην εμπορεία και υποστήριξη επιχειρηματικών λύσεων υψηλής τεχνολογίας. Ως κορυφαίος πάροχος υπηρεσιών στον τομέα της Πληροφορικής και των διαδικασιών διαχείρισης εγγράφων καθώς και ψηφιακών λύσεων παραγωγικής εκτύπωσης, η Konica Minolta διαπρέπει στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών προς επιχειρήσεις καθώς και στην πώληση, εγκατάσταση και διαχείριση κορυφαίων παγκοσμίως συστημάτων εκτύπωσης και λύσεων. Σε αυτό το πλαίσιο και στο χώρο των διαχειριζόμενων υπηρεσιών εκτυπώσεων η πρόταση της Konica Minolta είναι η Optimized Print Services (OPS), μία ολοκληρωμένη προσέγγιση που συνδυάζει  την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών και υπηρεσιών εγκατάστασης και παραμετροποίησης των μηχανών και του λογισμικού με στόχο τη βελτίωση της αποδοτικότητας των επιχειρηματικών διαδικασιών και τον έλεγχο του κόστους. Στη προσπάθειά της να υποστηρίζει τους πελάτες της με ισχυρές και ταυτόχρονα καινοτόμες λύσεις και υπηρεσίες, η Konica Minolta επενδύει σταθερά στην έρευνα και ανάπτυξη νέων τεχνολογιών και πρωταγωνιστεί στον καθορισμό νέων προτύπων.

Σχετικά με τη GRAPHCOM:
Με συνεχή, δυναμική παρουσία στο χώρο των γραφικών τεχνών και της οπτικής επικοινωνίας από το 1994, η GRAPHCOM έχει καθιερωθεί ως μια από τις κορυφαίες εταιρίες του κλάδου στην παροχή εξοπλισμού και αναλωσίμων ψηφιακής εκτύπωσης. Οι μακροχρόνιες συνεργασίες με αναγνωρισμένους οίκους της παγκόσμιας αγοράς, η συνεχής αναζήτηση νέων τεχνολογιών, η τεχνογνωσία και η πολυετής εμπειρία έχουν φέρει τη GRAPHCOM στην κορυφή της προτίμησης των επαγγελματιών που αναζητούν έναν πολύτιμο συνεργάτη για την επιχείρησή τους.
Το portfolio της εταιρίας περιλαμβάνει τις λύσεις (εξοπλισμό) ψηφιακής εκτύπωσης MGI, Xante, OKI, HP, τα συστήματα φινιρίσματος (DigitalPrintEmbellishment) της MGI,τα υλικά ψηφιακής εκτύπωσης των MACtac, Ferrari, Mehler, MDV, Natura, JM, λύσεις μεταξοτυπίας (Thieme, Kiwo, Grunig, Natgraph,Sefar, Signtronic, Nazdar), εξοπλισμό επιγραφοποιίας και λύσεις workflow (Caldera).

GRAPHCOM

GRAPHCOM ΛΥΣΕΙΣ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ ΕΠΕ
Αργοστολίου 11 & Λογοθετίδη,
173 42 Άγιος Δημήτριος Αττική
ΑΦΜ: 999998032 - ΑΡ.Γ.Ε.ΜΗ: 008507701000
Τηλ./Fax: 210.98 23 800
e-mail: info@graphcom.gr
www.graphcom.gr

GRAPHCOM.RS
Savska 19, ulaz II
Beograd - Serbia
Tel.: (+381) 11-3617977, 3621659
Fax: (+381) 11-2645602
E: office-rs@graphcom.rs

GRAPHCOM.AL
Rruga "Sadik Petrela", Nr. 2
Tirana - Albania
T/F: (+355) 44504690
E: office-al@graphcom.al

GRAPHCOM.BG
T/F: (+30) 210 9823800
E: office-bg@graphcom.bg

    info@graphcom.gr


Copyright © 2014 GRAPHCOM