Αρχείο θεμάτων:

Η μοναδική λύση ψηφιακής εκτύπωσης & χρυσοτυπίας χωρίς κλισέ και νέοι ψηφιακοί εκτυπωτές στο large format από τη GRAPHCOM στη GRAPHICA ‘17

22/02/2017. Σε ένα δημιουργικό τριήμερο και ένα πολυσύχναστο περίπτερο στην έκθεση GRAPHICA, οι επισκέπτες της GRAPHCOM είχαν την ευκαιρία να δούνε:

 

 

 

 

 

 

 

 
-    Την παγκόσμια καινοτομία της MGI για in-line εκτύπωση και χρυσοτυπία χωρίς κλισέ, με πλήρως ψηφιακή διαδικασία. Το Meteor Unlimited Colors παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στην εκδοχή με το πιεστήριο MGI Meteor DP8700 Se+ σχήματος 33x65cm. H πλατφόρμα Meteor Unlimited Colors προσφέρει στους επαγγελματίες τη δυνατότητα να παράγουν εκτυπώσεις με απεριόριστο σχεδόν αριθμό χρωμάτων, που προκύπτουν από τη μίξη των CMYK τόνερ με τις μεταλλικές/αντανακλαστικές ιδιότητες του foil - σε αυτές περιλαμβάνονται νέες χρωματικές παλέττες με μεταλλικά, ολογραφικά ή glitter εφφέ. Η δυνατότητα πολλαπλών περασμάτων ή ρολών (έως 2 ταυτόχρονα) επιτρέπει εφαρμογές foil σε foil ή τόνερ σε foil). Με τον τρόπο αυτό πολλαπλασιάζεται η χρωματική γκάμα του 4-χρωμου Meteor εκτυπωτή χωρίς την προσθήκη 5ου ή 6ου χρώματος. Η 100% ψηφιακή λύση του Meteor Unlimited Colors εξαλείφει το κόστος και χρόνο προετοιμασίας, φωτογράφισης φιλμ και κατασκευής κλισέ, προσφέροντας εύκολη και οικονομική παραγωγή. Συσκευασίες από βαρύ χαρτί, κάρτες, καρτολίνες, folders, εταιρικά έντυπα αποκτούν ιδιαίτερο φινίρισμα και υψηλή υπεραξία σε κόστος σημαντικά χαμηλότερο - έως και 10 φορές! - από αυτό της συμβατικής μεθόδου.

-    Το τελευταίο μοντέλο της σειράς υβριδικών εκτυπωτών μικρής & μεσαίας παραγωγής HP Scitex FB550 της ΗΡ. Οι επίπεδοι & roll-to-roll εκτυπωτές HP Scitex FB550 και HP Scitex FB750 είναι η έξυπνη επιλογή για μικρές εταιρίες ψηφιακών εκτυπώσεων large format και διαφημιστικών κατασκευών που αναζητούν ευελιξία, εύρος εφαρμογών και φθηνά κοστολόγια σε διάφορα υλικά. Χάριν στην τεχνολογία inkjet UV και τα UV-curable μελάνια, επιτυγχάνουν κατάλληλη πρόσφυση σε οποιοδήποτε πρακτικά εύκαμπτο & άκαμπτο υλικό πάχους έως 64mm – ακόμα και σε οντουλέ πλαστικό, Coroplast, styrene και καμβά χωρίς primer. Στο περίπτερο δείξαμε εκτύπωση με λευκό χρώμα σε διάφορα υλικά, όπως ξύλο, διαφανές pet φιλμ και plexi, καθώς και εκτύπωση με υφές (ματ ή glossy).

-    Το νέο μοντέλο ψηφιακού εκτυπωτή large format της OKI για μικρές παραγωγές. Ο ColorPainter E-64S αποτελεί την ιδανική entry level λύση προσφέροντας άριστη ποιότητα, άοσμες εκτυπώσεις indoor, ταχύτητα και μοναδική τιμή κτήσης. Ενσωματώνει τις τελευταίες τεχνολογίες της ΟΚΙ για βελτίωση της ποιότητας σε υψηλές ταχύτητες (SP4, SNM3 κ.α.) με τα άοσμα, πιστοποιημένα με GREENGUARD Gold μελάνια SX του μοντέλου M-64S. Ο εκτυπωτής είναι 6χρωμος με πλάτος εκτύπωσης 1,62m.
Στο περίπτερο παρουσιάστηκε ακόμα το δημοφιλές μοντέλο ColorPainter M-64S για μεγαλύτερο όγκο εργασιών, το οποίο έχει δυνατότητα ανοιχτού συστήματος μελανιών υψηλής χωρητικότητας για οικονομία παραγωγής (ColorPainter M-64S LCIS).

-    Το σύστημα κοπής & χάραξης Optima V160 της Valiani με διπλή κεφαλή και σχήμα τραπεζιού  1,23 x 1,60m, ιδανικό για μικρές παραγωγές κουτιών & ειδικών κατασκευών σε χαρτί, χαρτόνι, foam board κ.α. Το Optima διαχειρίζεται εύκαμπτα και άκαμπτα υλικά πάχους έως 20mm.

-    Τον Xante Ilumina HWC, laser ψηφιακό εκτυπωτή για παραγωγή εντύπων 4 χρωμάτων, ιδανικό για ειδικές εφαρμογές χάρη στη δυνατότητα εκτύπωσης 500gr και σχήματος 33x132cm αλλά και μεταβλητών δεδομένων

-    Νέες ποιότητες ταπετσαρίας ψηφιακής εκτύπωσης με μοναδικές υφές (DecoFresco, DecoSilky, DecoMural) και νέα έγχρωμα φιλμ κοπής με ειδικές αποχρώσεις για εφαρμογές deco (MACal 8900 Designer Series) από τη MACtac.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

-    Τη σειρά φύλλων κάθετου οντουλέ χαρτονιού για ψηφιακή εκτύπωση & κοπή Allison, κατάλληλα για POP, διαφημιστικές κατασκευές & 3D (το περίπτερο είναι εξ’ ολοκλήρου κατασκευασμένο από υλικό Allison), καθώς και τα φύλλα επιγραφοποιίας BRET MARTIN.

Οι υπεύθυνοι της GRAPHCOM βρισκόταν συνεχώς στη διάθεση των επισκεπτών για να τους ενημερώνουν για όλα τα προϊόντα των εταιριών που αντιπροσωπεύει η GRAPHCOM, καθώς και για να προτείνουν τις κατάλληλες λύσεις για τις εκάστοτε ανάγκες παραγωγής.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

GRAPHCOM

GRAPHCOM ΛΥΣΕΙΣ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ ΕΠΕ
Αργοστολίου 11 & Λογοθετίδη,
173 42 Άγιος Δημήτριος Αττική
ΑΦΜ: 999998032 - ΑΡ.Γ.Ε.ΜΗ: 008507701000
Τηλ./Fax: 210.98 23 800
e-mail: info@graphcom.gr
www.graphcom.gr

GRAPHCOM.RS
Savska 19, ulaz II
Beograd - Serbia
Tel.: (+381) 11-3617977, 3621659
Fax: (+381) 11-2645602
E: office-rs@graphcom.rs

GRAPHCOM.AL
Rruga "Sadik Petrela", Nr. 2
Tirana - Albania
T/F: (+355) 44504690
E: office-al@graphcom.al

GRAPHCOM.BG
T/F: (+30) 210 9823800
E: office-bg@graphcom.bg

    info@graphcom.gr


Copyright © 2014 GRAPHCOM