Αρχείο θεμάτων:

Δύο μεγάλες Inkjet καινοτομίες από την MGI στη drupa 2016


 

 

 

24/05/2016. Η MGI Digital Technology, η κορυφαία κατασκευάστρια ψηφιακών συστημάτων εκτύπωσης και φινιρίσματος, ανακοίνωσε δύο νέα προϊόντα για την αγορά της offset και των ψηφιακών εκτυπώσεων.

JETvarnish 3DW
Το πρώτο ψηφιακό πιεστήριο φινιρίσματος τροφοδοσίας ρολού για ετικέτα και εύκαμπτη συσκευασία

Ένα μεγάλο τεχνολογικό άλμα
Το JETvarnish 3DW είναι η πρώτη ψηφιακή λύση παγκοσμίως για εφαρμογή τοπικού βερνικιού επίπεδου ή ανάγλυφου (3D) και προσωποποιημένων εφφέ χρυσοτυπίας σε ετικέτα από ρολό. Δέχεται ρολά πλάτους 100 έως 420mm. Η ολοκληρωμένη αυτή λύση είναι σχεδιασμένη ώστε να προσθέτει υπεραξία σε ετικέτες τυπωμένες σε ψηφιακά πιεστήρια ή μηχανές offset/flexo, αυξάνοντας τα περιθώρια κέρδους των προϊόντων αυτών.

Αναβάθμιση της εταιρικής εικόνας μέσω του δημιουργικού φινιρίσματος
Το νέο JETvarnish 3DW & iFOIL W αναβαθμίζει σημαντικά την εικόνα μιας συσκευασίας στο ράφι μέσω πολυτελών, ελκυστικών εφφέ που προσελκύουν το ενδιαφέρον του καταναλωτή και ενισχύουν την αναγνωρισιμότητα της μάρκας. Για τις επιχειρήσεις εκτύπωσης και μεταποίησης, το νέο ψηφιακό σύστημα της MGI ενδυναμώνει τις σχέσεις με τους πελάτες προσφέροντας δυνατότητες γρήγορων δειγματισμών και μικρών τιράζ με προσωποποίηση.

Προ-επεξεργασία υλικού και «Έξυπνο» Σύστημα Ελέγχου Συμπτώσεων μέσω scanner
Το σύστημα παράγει επίπεδο ή/και ανάγλυφο (μπομπέ) τοπικό UV και χρυσοτυπία σε ένα πέρασμα. Περιλαμβάνει σταθμό flexo (προαιρετικά) για την εφαρμογή primer στο υλικό εκτύπωσης, όταν απαιτείται. Η MGI πρόσθεσε την διαδικασία αυτή της προετοιμασίας του υλικού inline για να βελτιστοποιήσει το αποτέλεσμα του φινιρίσματος. Το JETvarnish 3DW διαθέτει ακόμα ένα νέο, «έξυπνο» σύστημα ελέγχου και διόρθωσης των συμπτώσεων του φύλλου, το AIS SmartScanner, το οποίο θα παρουσιαστεί επίσημα στη drupa και θα ενσωματώνεται σε όλη τη γκάμα των Inkjet συστημάτων της MGI.
Το JETvarnish 3DW θα παρουσιαστεί ζωντανά στο περίπτερο της MGI στη drupa .

ALPHAJET B1+
Το πρώτο Β1+ UV Inkjet πιεστήριο φύλλου παγκοσμίως με ενσωματωμένη μονάδα τυπωμένων ηλεκτρονικών
Ψηφιακό φινίρισμα και τυπωμένα ηλεκτρονικά σε μια κοινή εκτυπωτική πλατφόρμα

Το ALPHAJET αντιπροσωπεύει ένα νέο, ισχυρό και καινοτόμο τύπο inkjet πιεστηρίου. Για πρώτη φορά στη βιομηχανία, ένα εκτυπωτικό σύστημα συνδυάζει την παραγωγική δύναμη και δημιουργικότητα των Γραφικών Τεχνών με την επιστήμη των Τυπωμένων Ηλεκτρονικών σε μια πραγματικά μοναδική τεχνολογική λύση – ειδικά για τη ραγδαία αναπτυσσόμενη αγορά της συσκευασίας και ετικέτας.
Το ALPHAJET είναι ένα ψηφιακό πιεστήριο Β1+ με δυνατότητα διαχείρισης φύλλου σχήματος έως 75x120cm. Χρησιμοποιεί την τελευταία τεχνολογία Inkjet της MGI για εκτύπωση 4 έως 8 UV χρωμάτων. Μέσα από μια σειρά διαφορετικών επιλογών σύνθεσης , το ALPHAJET μπορεί ακόμα να εφαρμόζει 2D/3D τοπικό UV ή ειδικά εφφέ χρυσοτυπίας ψηφιακά.
Μια από τις προηγμένες τεχνολογικές επιλογές παρέχει μια εξειδικευμένη λύση παραγωγής για «έξυπνη» εκτύπωση (για παράδειγμα, RFID antennas). Στην περίπτωση αυτή χρησιμοποιείται αγώγιμο μελάνι που κατασκευάζεται ειδικά για το σύστημα από την AGFA.
Εκτός από τα παραπάνω, η MGI θα παρουσιάσει την ολοκληρωμένη γκάμα της συστημάτων ψηφιακής εκτύπωσης & φινιρίσματος, συμπεριλαμβανομένων των JETvarnish 3D Evolution, της νέας της λύσης για spot UV και εφφέ χρυσοτυπίας σε τροφοδοσία φύλλου σχήματος B1+ για την αγορά των γραφικών τεχνών και της συσκευασίας. Όλη η σειρά Meteor Digital Press και το σύστημα ολοκληρωμένης παραγωγής πλαστικής κάρτας JETcard 3D θα βρίσκονται ακόμα σε λειτουργία στο περίπτερο. Θα πραγματοποιούνται συνεχώς ζωντανά επιδείξεις λειτουργίας σε όλα τα μοντέλα. MGI – Αιθ. 5, D21.

GRAPHCOM

GRAPHCOM ΛΥΣΕΙΣ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ ΕΠΕ
Αργοστολίου 11 & Λογοθετίδη,
173 42 Άγιος Δημήτριος Αττική
ΑΦΜ: 999998032 - ΑΡ.Γ.Ε.ΜΗ: 008507701000
Τηλ./Fax: 210.98 23 800
e-mail: info@graphcom.gr
www.graphcom.gr

GRAPHCOM.RS
Savska 19, ulaz II
Beograd - Serbia
Tel.: (+381) 11-3617977, 3621659
Fax: (+381) 11-2645602
E: office-rs@graphcom.rs

GRAPHCOM.AL
Rruga "Sadik Petrela", Nr. 2
Tirana - Albania
T/F: (+355) 44504690
E: office-al@graphcom.al

GRAPHCOM.BG
T/F: (+30) 210 9823800
E: office-bg@graphcom.bg

    info@graphcom.gr


Copyright © 2014 GRAPHCOM