Αρχείο θεμάτων:

ILUMINA Heavyweight Champion - Η νέα γενιά ILUMINA

 

 

 

Έκανε επίσημη πρεμιέρα στην έκθεση SYSKEVASIA ’14 και εντυπωσίασε με την ευελιξία του, διαχειριζόμενο έτοιμες χαρτοσακούλες και κομμένα κουτιά (πλακέ). Ο λόγος για το νέο μοντέλο της οικογένειας ILUMINA της Xante, το Ilumina HWC (HeavyWeight Champion), που μετράει ήδη εγκαταστάσεις σε Ελλάδα και Βουλγαρία και επιβεβαιώνει πως είναι πολλά περισσότερα από έναν ακόμα laser εκτυπωτή.

Ο Ilumina HWC (HeavyWeight Champion) είναι ένα προηγμένο σύστημα που συνεχίζει την παράδοση της δημοφιλούς σειράς Ilumina με βελτιώσεις που αναβαθμίζουν την ποιότητα εκτύπωσης και τη διαχείριση των υλικών. Η νέα τεχνολογία κεφαλών LED προσφέρει υψηλή ευκρίνεια και, σε αντίθεση με την κοινή τεχνολογία των laser εκτυπωτών, δεν περιλαμβάνει κινούμενα μέρη στον μηχανισμό LED για μεγαλύτερη αξιοπιστία. Το σχήμα φύλλου έχει μεγαλώσει (33 x 132,1cm), η ταχύτητα έχει αυξηθεί (έως 50 σελ. Α4/λεπτό), το βάρος χαρτιού παραμένει στα 500gsm και η γκάμα χαρτιών και συνθετικών υλικών έχει επίσης αυξηθεί, περιλαμβάνοντας κοινά χαρτιά όπως velvet χωρίς προβλήματα γκριζαρίσματος. Τέλος και σημαντικό, το κόστος εκτύπωσης έχει μειωθεί.
Πιο αναλυτικά, τα χαρακτηριστικά του νέου συστήματος είναι:

Τεχνολογία κεφαλών LED

Ο ILUMINA Heavyweight Champion Digital Press χρησιμοποιεί LED  κεφαλές υψηλής ευκρίνειας για ανώτερη ποιότητα εικόνας και πιο έντονα χρώματα. Σε αντίθεση με την κοινή τεχνολογία των laser εκτυπωτών, δεν περιλαμβάνονται κινούμενα μέρη στον μηχανισμό LED.

Τεχνολογία HD Color Printing

Η Υψηλή Ευκρίνεια Χρώματος αποτελεί το στάνταρ για τον ILUMINA Heavyweight Champion Digital Press. Η τεχνολογία HD Color αποδίδει χρώματα μεγαλύτερου βάθους και κορεσμού, μεγαλύτερη λεπτομέρεια και ακρίβεια τοποθέτησης της χρωστικής από τους κοινούς έγχρωμους εκτυπωτές. Η μοναδική αυτή χρωματική επεξεργασία περιλαμβάνει:
•    Multilevel LED κεφαλές που ελέγχουν την ποσότητα χρωστικής που εφαρμόζεται σε κάθε κουκίδα των 1200-dpi, διατηρώντας υψηλή λεπτομέρεια σε χαρακτήρες κειμένου και χρωματική πιστότητα.
•    HD Microfine τόνερ σχεδιασμένα για μεγαλύτερη ακρίβεια και ευκρίνεια εκτύπωσης και φινίρισμα υψηλής ποιότητας.
•    Αναβαθμισμένη Τεχνολογία Single Pass Color™ για βελτιωμένες χρωματικές συμπτώσεις ανεξάρτητα από τον τύπο και το βάρος του χαρτιού και καλύτερη μεταφορά της χρωστικής σε ευρύτερη γκάμα υλικών εκτύπωσης.

Ευθεία διαδρομή του φύλλου, περισσότερες επιλογές χαρτιών

Ο μοναδικός σχεδιασμός της πορείας του φύλλου σε ευθεία διαδρομή στον ILUMINA Heavyweight Champion Digital Press επιτρέπει τη χρήση χαρτιών μεγάλου βάρους (έως 500 γρ.), ανάγλυφων/γκοφρέ χαρτιών, έτοιμων κομμένων με καλούπι ή διάτρητων προϊόντων (π.χ. προσκλητηρίων). Όλα τα τελικά έντυπα είναι laser safe, κατάλληλα για επιτύπωση.

Ευέλικτο και οικονομικό

Το ψηφιακό σύστημα εκτύπωσης ILUMINA Heavyweight Champion επιτρέπει στον επαγγελματία να αναβαθμίσει σημαντικά τις δυνατότητες in-house παραγωγής του. Η ολοκληρωμένη αυτή ψηφιακή λύση προσφέρει εκτύπωση σε μια ευρεία γκάμα χαρτιών συμπεριλαμβανομένων χοντρών χαρτιών και καρτολίνας, ανάγλυφων/γκοφρέ κ.α. Ο επαγγελματίας καλύπτει έτσι τις ανάγκες των πελατών του για 4χρωμα διαφημιστικά έντυπα, φυλλάδια, φακέλους, προσπέκτους και κάρτες, με άμεση παράδοση, ενώ μπορεί να αναπτύξει νέες εφαρμογές όπως χάρτινες συσκευασίες, POP κατασκευές, μενού, door hangers, αφίσες και πολύπτυχα έντυπα σχήματος 330 x 1321mm.
Το σύστημα οδηγείται από το iQueue Ultimate RIP-Workflow που παρέχει προηγμένα εργαλεία διαχείρισης εκτύπωσης και χρωματικών διορθώσεων, αλλά και νέα εργαλεία επεξεργασίας και μοντάζ.

iQueue Ultimate RIP-Workflow

Τα ψηφιακά εκτυπωτικά συστήματα της Xanté οδηγούνται από το iQueue Ultimate RIP-Workflow, που επιτρέπει στον χρήστη να διαχειρίζεται εύκολα τα ψηφιακά αρχεία των πελατών και αυτοματοποιεί σύνθετες εργασίες προεκτύπωσης. Κρίσιμες χρωματικές ρυθμίσεις, εισαγωγή μεταβλητών δεδομένων, υπολογισμός κόστους εργασίας, έλεγχος αναλωσίμων κ.α. γίνονται εύκολα και γρήγορα.

GRAPHCOM

GRAPHCOM ΛΥΣΕΙΣ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ ΕΠΕ
Αργοστολίου 11 & Λογοθετίδη,
173 42 Άγιος Δημήτριος Αττική
ΑΦΜ: 999998032 - ΑΡ.Γ.Ε.ΜΗ: 008507701000
Τηλ./Fax: 210.98 23 800
e-mail: info@graphcom.gr
www.graphcom.gr

GRAPHCOM.RS
Savska 19, ulaz II
Beograd - Serbia
Tel.: (+381) 11-3617977, 3621659
Fax: (+381) 11-2645602
E: office-rs@graphcom.rs

GRAPHCOM.AL
Rruga "Sadik Petrela", Nr. 2
Tirana - Albania
T/F: (+355) 44504690
E: office-al@graphcom.al

GRAPHCOM.BG
T/F: (+30) 210 9823800
E: office-bg@graphcom.bg

    info@graphcom.gr


Copyright © 2014 GRAPHCOM