Αρχείο θεμάτων:

Παρουσίαση του νέου ColorPainter M-64s -“the Beauty”- της Seiko InstrumentsΤΑΧΥΤΗΤΑ – ΑΚΡΙΒΕΙΑ - ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ

29-08-2013. Η Seiko instruments παρουσίασε με υπερηφάνεια στη φετινή FESPA στο Λονδίνο το νέο της 6-χρωμο μοντέλο ColorPainter M-64s, ή αλλιώς “The Beauty”.

Με το κλείσιμο οκτώ συμφωνιών την πρώτη κιόλας μέρα της έκθεσης, ο ColorPainter M-64s αποδείχτηκε bestseller και κατάφερε να συγκεντρώσει συνολικά 60 παραγγελίες.

Το εντυπωσιακό αυτό αποτέλεσμα οφείλεται στη μοναδική ποιότητα εκτύπωσης σε υψηλές ταχύτητες παραγωγής – έως και 33.1 m²/h σε PVC (Production mode) και ποιότητα εκποιήσιμη - και όχι μόνο.

Ο νέος εκτυπωτής προσφέρει εκτύπωση 6 (CMYK,Lc,Lm) ή 7 χρωμάτων (CMYK,Lc,Lm,Gy) σε πλάτος έως 162cm και μέγιστη ταχύτητα 66.5 m²/h. Η δυνατότητα εκτύπωσης υψηλών ταχυτήτων ήταν το χαρακτηριστικό στο οποίο βασίστηκε ο σχεδιασμός της νέας πλατφόρμας ώστε να καλύπτει τις αυξανόμενες απαιτήσεις για υψηλή παραγωγικότητα στις αγορές των επιγραφών και εφαρμογών εσωτερικού χώρου.

Περισσότερες από 100 καινοτομίες και βελτιώσεις έχουν ενσωματωθεί στη νέα πλατφόρμα, με σκοπό την κάλυψη της μεγαλύτερης γκάμας εφαρμογών εσωτερικού και εξωτερικού χώρου. Οι μηχανικοί της Seiko αναθεώρησαν προσεκτικά όλα τα βήματα της ροής εργασίας ξεκινώντας από τη φόρτωση υλικού, τις μηχανικές ρυθμίσεις, την εκτύπωση, το στέγνωμα, την ανατύλιξη και το ξεφόρτωμα του ρολού και προχώρησαν στις απαραίτητες βελτιώσεις για την καλύτερη και αποδοτικότερη λειτουργία του εκτυπωτή. Το αποτέλεσμα; Το πιο προηγμένο μοντέλο ColorPainter που δημιούργησε ποτέ η Seiko I Infotech.

Η εταιρία λάνσαρε τον εκτυπωτή με το σλόγκαν “Color On Time”, που συνοψίζει την απόδοση του μοντέλου σε μια μικρή φράση. Όλα τα νέα χαρακτηριστικά του M-64s αναπτύχθηκαν γύρω από τρεις κατευθυντήριες αρχές: «Ταχύτητα», «Ακρίβεια» και «Αξιοπιστία».

Χαρακτηριστικά:

1. Μελάνια SX χαμηλής οσμής

Τα μελάνια SX είναι σχεδόν άοσμα και υποστηρίζουν εκτύπωση σε υψηλές ταχύτητες με εκποιήσιμο αποτέλεσμα. Έχουν αντοχή outdoor 3 έτη* χωρίς πλαστικοποίηση.
Τα μελάνια SX διαθέτουν τη χαρακτηριστική υψηλή πυκνότητα που έχουν παραδοσιακά οι σειρές μελανιών της Seiko, γεγονός που τα κάνει ιδανικά για εκτυπώσεις backlit με εξαιρετικά μαύρα και απόδοση λεπτομέρειας στις σκούρες περιοχές.

2. 7ο Χρώμα εκτύπωσης (γκρι)

Η 7-χρωμη έκδοση του M-64S παρέχει δυνατότητα χρήσης 7ου χρώματος – του γκρι. Η προσθήκη του γκρι στο στάνταρ σετ των 6 χρωμάτων προσφέρει πραγματική αναπαραγωγή ασπρόμαυρων εικόνων χωρίς χρωματικές μετατοπίσεις, καθώς και πιο ομαλές χρωματικές διαβαθμίσεις στις έγχρωμες εκτυπώσεις. Η 7-χρωμη έκδοση δίνει στον ColorPainter M-64s ανταγωνιστικό πλεονέκτημα από πλευράς ποιότητας σε σχέση με άλλους 6-χρωμους εκτυπωτές.

3. Αυτόματη Ρύθμιση Εκτύπωσης

Αυτή η νέα λειτουργία βασίζεται σε έναν οπτικό αισθητήρα που καλιμπράρει αυτόματα τον εκτυπωτή όταν φορτώνεται νέο υλικό. Ο χρήστης απλά θέτει σε λειτουργία την αυτόματη ρύθμιση εκτύπωσης και εκτυπώνει εξασφαλίζοντας μέγιστη ποιότητα.

4. On-Carriage Ionizer

Ο ιονιστής που έχει τοποθετηθεί στον φορέα των κεφαλών εξουδετερώνει τον στατικό ηλεκτρισμό του υλικού**, μειώνοντας τα προβλήματα που προκύπτουν από αυτόν στην εκτύπωση, ακόμη και σε ξηρά περιβάλλοντα.

5. Τεχνολογία Smart Pass 4 (SP4)

Η πατενταρισμένη αυτή τεχνολογία της Seiko έχει εξελιχθεί περαιτέρω. Οι νέοι αλγόριθμοι ρύθμισης κουκίδας της SP4 ελέγχουν τη ροή μελάνης ώστε να παράγεται το ιδανικό μέγεθος κουκίδας για κάθε υλικό, επιτυγχάνοντας εξαιρετική ποιότητα εικόνας. Χάρις στην τεχνολογία αυτή μειώνεται δραστικά το banding στις υψηλές ταχύτητες και η ποιότητα παραμένει υψηλή.

6. Smart Nozzle Mapping 2 (SNM2)

Οι νέοι αλγόριθμοι ρύθμισης κουκίδας έχουν βελτιώσει την απόδοση της λειτουργίας Smart Nozzle Mapping, με αποτέλεσμα να καλύπτονται πιο αποτελεσματικά τα χαμένα ακροφύσια.

7. Τεχνολογία Dynamic Dot Printing (DDP)

Η Τεχνολογία Dynamic Dot Printing (DDP) ελέγχει και βελτιστοποιεί το μέγεθος και την πυκνότητα της κουκίδας ώστε να παράγεται πλούσιο χρώμα με μεγάλη λεπτομέρεια και γυαλιστερό φινίρισμα. Η τεχνολογία DDP προσφέρει υψηλή χρωματική πυκνότητα χωρίς απώλεια ταχύτητας, δίνοντας στον M-64s ασύγκριτες δυνατότητες παραγωγής backlit εκτυπώσεων.

8. Βελτιωμένο Σύστημα Ανατύλιξης

Το σύστημα ανατύλιξης του M-64s υποστηρίζει υλικά βάρους έως 50kg. Το νέο loose mode βοηθά στο να μη μεταφέρεται το μελάνι της εκτύπωσης από την επιφάνεια του υλικού στον φορέα. Ο μηχανισμός slide out διευκολύνει κατά πολύ τη φόρτωση και εξαγωγή του ρολού.

9. Μηχανισμός Ανύψωσης ρολού

Ο μηχανισμός ανύψωσης ρολού βοηθά τον χειριστή να φορτώνει και να ξεφορτώνει πιο εύκολα το υλικό από τον εκτυπωτή.

10. Λειτουργία Ελέγχου εξ’ Αποστάσεως (Remote communication)

Το CP Manager software που περιλαμβάνεται στον στάνταρ εξοπλισμό ειδοποιεί τον χειριστή για οποιοδήποτε πρόβλημα μέσω email ή μηνύματος στο Twitter. Ο χειριστής έχει πρόσβαση στον CP Manager μέσω PC, tablet ή κινητού τηλεφώνου και μπορεί να ενημερώνεται για τη λειτουργία του εκτυπωτή, ενώ έχει τη δυνατότητα να δίνει και εντολές στον εκτυπωτή εξ’ αποστάσεως.

11. Εγγύηση 2 ετών

Η Seiko προσφέρει εγγύηση 2 ετών για τον εκτυπωτή και τις κεφαλές, χωρίς περιορισμό στη χρήση των κεφαλών.

12. Στάνταρ RIP Software

O ColorPainter M-64s περιλαμβάνει ειδική έκδοση ONYX RIP Center software (SIIT edition), ενώ υποστηρίζεται και από ειδική έκδοση RIP software της Caldera.

Ο εκτυπωτής θα είναι εμπορικά διαθέσιμος από τα μέσα Σεπτεμβρίου του 2013.

* Η αντοχή outdoor των μελανιών βασίζεται σε δοκιμές τεχνητής (επιταχυνόμενης) γήρανσης της SIIT και μπορεί να αλλάξει ανάλογα με το περιβάλλον εκτύπωσης.

** Η επίδραση μπορεί να διαφέρει από υλικό σε υλικό

GRAPHCOM

GRAPHCOM ΛΥΣΕΙΣ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ ΕΠΕ
Αργοστολίου 11 & Λογοθετίδη,
173 42 Άγιος Δημήτριος Αττική
ΑΦΜ: 999998032 - ΑΡ.Γ.Ε.ΜΗ: 008507701000
Τηλ./Fax: 210.98 23 800
e-mail: info@graphcom.gr
www.graphcom.gr

GRAPHCOM.RS
Savska 19, ulaz II
Beograd - Serbia
Tel.: (+381) 11-3617977, 3621659
Fax: (+381) 11-2645602
E: office-rs@graphcom.rs

GRAPHCOM.AL
Rruga "Sadik Petrela", Nr. 2
Tirana - Albania
T/F: (+355) 44504690
E: office-al@graphcom.al

GRAPHCOM.BG
T/F: (+30) 210 9823800
E: office-bg@graphcom.bg

    info@graphcom.gr


Copyright © 2014 GRAPHCOM