Περίπτερα εκθέσεων

Τα γραφικά και οι κατασκευές σε εκθέσεις και συνέδρια απαιτείται να είναι εντυπωσιακά και να τραβούν την προσοχή των επισκεπτών. Αφίσες, λάβαρα, αμφίπλευρες εκτυπώσεις, backlit, σημαίες, κατασκευές από foam board, ακρυλικό και άλλα άκαμπτα υλικά συνθέτουν τον εξοπλισμό περιπτέρων και συνεδριακών χώρων.

Λύσεις που σας ενδιαφέρουν

HP Latex

Η ποιότητα εκτύπωσης HP Latex είναι εξαιρετική σε μεγάλη γκάμα επιχρισμένων και μη υλικών, από backlit φιλμ έως κοινό χαρτί, banner ή αυτοκόλλητο. Τα συστήματα υποστηρίζουν μεγάλο πλάτος εκτύπωσης (έως 3,2m), κατάλληλο για πλάτες περιπτέρων αλλά και outdoor σήμανση.

Μάθετε περισσότερα: HP Latex 820 Printer, HP Latex 850 Printer, HP Latex 3000 Printer


HP Scitex

Οι επίπεδοι και υβριδικοί εκτυπωτές HP Scitex καλύπτουν το μεγαλύτερο εύρος εφαρμογών σε άκαμπτα και εύκαμπτα υλικά, όπως foam board, forex, χαρτόνι, PVC, αυτοκόλλητο βινύλιο, banner κ.α.

Για μεγαλύτερο πλάτος εκτύπωσης (έως 5m) και υψηλή παραγωγικότητα, επιλέξτε έναν από τους UV roll-to-roll εκτυπωτές HP Scitex XP5500, HP Scitex XP2500.

Μάθετε περισσότερα: HP Scitex FB700 Printer, HP Scitex FB500 PrinterHP Scitex XP5500 Printer, HP Scitex XP2500 Printer


Seiko ColorPainter series

Οι σειρές εκτυπωτών Seiko ColorPainter καλύπτουν τις περισσότερες ανάγκες παραγωγικότητας, σχήματος, ποιότητας και χρωματικής απόδοσης για γραφικά εκθέσεων/συνεδρίων.

Μάθετε περισσότερα: Seiko ColorPainter W series, Seiko ColorPainter M-64S, Seiko ColorPainter H2 Series, Seiko ColorPainter H2P series, Seiko ColorPainter H Series


Υλικά

Επιλέξτε PVC banners (frontlit, backlit, mesh, blockout) των Serge Ferrari και Mehler Texnologies για λάβαρα εσωτερικού ή εξωτερικού χώρου, φανάρια ή stands που δεν κυρτώνουν και διαθέτουν πιστοποιήσεις FR. Δημιουργείστε ζεστή, προσεγμένη ατμόσφαιρα με τα υφάσματα ψηφιακής εκτύπωσης JM Textiles για λάβαρα, διαχωριστικά, scrolling boards, φουσκωτά συστήματα προώθησης κ.α. Ενημερωθείτε για τα συνθετικά φιλμ όπως backlit PET και PP banner της Natura για φανάρια, roll-ups και αφίσες, κατάλληλα για κάθε τύπο μελανιού. Τέλος, τα εκτυπώσιμα και έγχρωμα CAD/CAM φιλμ της MACtac είναι κατάλληλα για σήμανση, γραφικά δαπέδου, διακόσμηση τοίχων και άλλων επιφανειών, κάλυψη τραπεζιών και πολλές άλλες εφαρμογές.

Δείτε: Υλικά > Αυτοκόλλητα φιλμ, PVC banners, Υφάσματα ψηφιακής εκτύπωσης, Συνθετικά χαρτιά & φιλμ, Μοκέτες ψηφιακής εκτύπωσης

 


Ψηφιακή επικοινωνία

Μια επαναστατική εφαρμογή προσφέρει το φιλμ Glassmovie της MACtac, το οποίο τοποθετείται σε διαφανείς επιφάνειες (τζάμια, βιτρίνες) και χρησιμεύει για προβολή βίντεο. Κατάλληλο τόσο για εσωτερικούς όσο και εξωτερικούς χώρους, προσφέρει ευρεία οπτική γωνία (έως 100°) και είναι ιδανικό για διαφημιστικές προβολές και interactive εφαρμογές σε εκθεσιακά και συνεδριακά κέντρα.

Δείτε: Υλικά > Ψηφιακή επικοινωνία


Εξοπλισμός κοπής & διαμόρφωσης άκαμπτων υλικών

Τα συστήματα CNC της Gerber Scientific Products και VHF, καθώς και τα συστήματα κοπής laser Cutlite Penta για κοπή ή χάραξη μαλακών και σκληρών υλικών αποτελούν κατάλληλο εξοπλισμό για κατασκευή και εξοπλισμό περιπτέρων (stands και 2D/3D displays από χαρτόνι ή foam board, promoters κ.α.)

Ειδικά για τη διαμόρφωση plexiglass, η σειρά συστημάτων κάμψης θερμοπλαστικών υλικών FLEXA PGM προσφέρει απεριόριστες δυνατότητες κατασκευών όπως επιτραπέζια και επιδαπέδια stand, βάσεις, ράφια, ειδικές προθήκες κατά παραγγελία κ.α.

Ακόμα, τα κοπτικά συστήματα πολυστερίνης GRAPHfoam είναι ιδανικά για κατασκευές 2D και 3D από φελιζόλ, όπως γράμματα, κολώνες, κ.α.


Φινίρισμα

Τα αυτόματα κοπτικά Χ/Υ της Fotoba, διαθέσιμα σε διάφορα πλάτη, τα μαχαίρια επιγραφοποιίας Fletcher, τα συστήματα πλαστικοποίησης μεγάλου σχήματος αποτελούν απαραίτητα εργαλεία για την ολοκλήρωση και εφαρμογή των εκτυπώσεών σας.

Για κοπή γραμμάτων & γραφικών σε έγχρωμο βινύλιο, ενημερωθείτε για τις σειρές μας κοπτικών συστημάτων περιγραμμικής κοπής

Δείτε: Κοπτικά > Αυτόματα Χ/Υ - Ξακριστικά, Μαχαίρια επιγραφοποιίας, Κοπτικά < Περιγραμμικής κοπής, Πλαστικοποιητές Μεγάλου σχήματος, Συστήματα θερμοκόλλησης, Μπουντουζιέρες


Stands

Ενημερωθείτε για την ολοκληρωμένη σειρά stand προβολής που διαθέτουμε: banner systems, roll-ups, αράχνες, poster boards, lightboxes και πολλά άλλα.

Υλικά>Stand προβολής


Μελάνια

Η μεγαλύτερη γκάμα μελανιών ψηφιακής εκτύπωσης και μεταξοτυπίας, για κάθε εκτυπωτικό μοντέλο της αγοράς.

Δείτε: Μελάνια Ψηφιακής εκτύπωσης, Μελάνια μεταξοτυπίας


Software

Επιλέξτε την κατάλληλη λύση RIP software για το εκτυπωτικό/κοπτικό σας σύστημα μέσα από τις γρήγορες και αξιόπιστες σειρές της Caldera.

Δείτε: Λογισμικό > Μεγάλο Σχήμα

 

GRAPHCOM

ΛΥΣΕΙΣ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ ΕΠΕ
Κεντρικά:

Aργοστολίου 11
173 42 Αγ. Δημήτριος
T/F: 210 9823800
E: info@graphcom.gr

GRAPHCOM.RS
Savska 19, ulaz II
Beograd - Serbia
Tel.: (+381) 11-3617977, 3621659
Fax: (+381) 11-2645602
E: office-rs@graphcom.rs

GRAPHCOM.AL
Rruga "Sadik Petrela", Nr. 2
Tirana - Albania
T/F: (+355) 44504690
E: office-al@graphcom.al

GRAPHCOM.BG
T/F: (+30) 210 9823800
E: office-bg@graphcom.bg

    info@graphcom.gr


Copyright © 2014 GRAPHCOM