Ύφασμα

Η αγορά του υφάσματος είναι μια αγορά ανεξάντλητη που περιλαμβάνει από υφάσματα επιπλώσεων και προωθητικές εφαρμογές (διαφημιστικά είδη όπως T-shirts, καπέλα, σακίδια, φόρμες κ.λ.π.) έως σήμανση (σημαίες, λάβαρα) και διακόσμηση.

Η μεταξοτυπία είναι η πλέον διαδεδομένη μέθοδος εκτύπωσης υφάσματος και ενδείκνυται για εφαρμογές heavy duty. Η ψηφιακή inkjet εκτύπωση χρησιμοποιείται κυρίως για σήμανση και διακόσμηση, για προωθητικές εφαρμογές αλλά και στη βιομηχανία της μόδας.

 

Λύσεις μεταξοτυπίας

Για εκτύπωση σε χαρτί θερμομεταφοράς με μελάνια dye-sublimation και παραγωγή με τη μέθοδο transfer, επιλέξτε την ιδανική για τις ανάγκες σας λύση μέσα από τη σειρά εκτυπωτικών συστημάτων της THIEME για διαφημιστικές εφαρμογές, σε συνδυασμό με τον κατάλληλο περιφερειακό εξοπλισμό μεταξοτυπίας.

Ειδικά για το στέγνωμα των εκτυπώσεων σε ύφασμα, η Natgraph διαθέτει δύο τύπους φούρνων: Air Force High Temp / IR Combination Dryers, Infra Red Dryers

Μάθετε περισσότερα: Εκτυπωτικά μεταξοτυπίας > διαφημιστικά, Περιφερειακά μεταξοτυπίας


Λύσεις ψηφιακής εκτύπωσης

Τα inkjet συστήματα HP Latex και Seiko ColorPainter είναι κατάλληλα για απευθείας εκτύπωση σε πολυεστερικά υφάσματα, για εφαρμογές σήμανσης (λάβαρα, backlit, σημαίες κ.α.), διακόσμησης αλλά και διαφημιστικές (ομπρέλες, τσάντες, είδη ρουχισμού), προσφέροντας μια εύκολη - ενός βήματος - εναλλακτική στις dye-sub τεχνικές.

Τα HP Latex μελάνια προσφέρουν πολλά πλεονεκτήματα έναντι των UV και low-solvent μελανιών στην εκτύπωση υφασμάτων, καθώς αποκτούν ισχυρή πρόσφυση με το υπόστρωμα με αποτέλεσμα να μη «σπάνε», να διατηρούν τη μαλακή υφή του υφάσματος αλλά και να μην απορροφώνται, διατηρώντας τη ζωντάνια και γυαλάδα των χρωμάτων.

Ειδικά ο HP Latex 850 με τον στάνταρ ink collector επιτρέπει την εκτύπωση σημαιόπανου χωρίς φορέα και άλλων πορωδών υλικών. Αντίστοιχο εξοπλισμό διαθέτουν (προαιρετικά) οι Seiko ColorPainter H2P, H2 και H-104S.

Δείτε περισσότερα: HP Latex 820 Printer, HP Latex 850 Printer, HP Latex 3000 Printer
Seiko ColorPainter W series, Seiko ColorPainter M-64S, Seiko ColorPainter H2 Series, Seiko ColorPainter H series, Seiko ColorPainter H2P Series


Xante

Οι εκτυπωτές Xante Ilumina προσφέρουν δυνατότητα εκτύπωσης σε χαρτί θερμομεταφοράς για στάμπες σε t-shirts και άλλα διαφημιστικά προϊόντα.
Δείτε: Xanté Ilumina 650GS, Xanté Ilumina 502GS, Xante Ilumina 330GL


Εξοπλισμός dye-sublimation

Ενημερωθείτε για τις καλάνδρες και τους φούρνους της Flexa για αξιόπιστη dye-sublimation παραγωγή εκτυπώσεων σε ύφασμα.
Δείτε: Flexa Sublimax, Kala Calender DS67


Υφάσματα JM Textiles

Η JM Textiles διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία υφασμάτων ψηφιακής εκτύπωσης για εφαρμογές σήμανσης & διακόσμησης, εξαιρετικής ποιότητας, με πιστοποίηση OEKO-TEX.

Δείτε: Υλικά > Υφάσματα ψηφιακής εκτύπωσης

 

 


 


Μελάνια

Η μεγαλύτερη γκάμα μελανιών ψηφιακής εκτύπωσης και μεταξοτυπίας, για κάθε εκτυπωτικό μοντέλο της αγοράς.
Δείτε: Μελάνια Ψηφιακής εκτύπωσης, Μελάνια μεταξοτυπίας


Software

Επιλέξτε την κατάλληλη λύση RIP software για το εκτυπωτικό/κοπτικό σας σύστημα μέσα από τις γρήγορες και αξιόπιστες σειρές της Caldera.
Δείτε: Λογισμικό > Μεγάλο Σχήμα

GRAPHCOM

ΛΥΣΕΙΣ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ ΕΠΕ
Κεντρικά:

Aργοστολίου 11
173 42 Αγ. Δημήτριος
T/F: 210 9823800
E: info@graphcom.gr

GRAPHCOM.RS
Savska 19, ulaz II
Beograd - Serbia
Tel.: (+381) 11-3617977, 3621659
Fax: (+381) 11-2645602
E: office-rs@graphcom.rs

GRAPHCOM.AL
Rruga "Sadik Petrela", Nr. 2
Tirana - Albania
T/F: (+355) 44504690
E: office-al@graphcom.al

GRAPHCOM.BG
T/F: (+30) 210 9823800
E: office-bg@graphcom.bg

    info@graphcom.gr


Copyright © 2014 GRAPHCOM