Ετικέτες

Η αγορά της ετικετοποϊίας έχει αλλάξει δραματικά τα τελευταία χρόνια και συνεχίζει να εξελίσσεται, με τη βοήθεια της ψηφιακής εκτύπωσης. Η μείωση των τιράζ, οι ιδιωτικές ετικέτες για προϊόντα μικρών παραγωγών, οι ανάγκες του σύγχρονου marketing που επιβάλλουν μεγαλύτερη εξατομίκευση και χρήση μεταβλητών δεδομένων (φωτογραφίες, barcodes κ.α.), αυξάνουν το μερίδιο της ψηφιακής παραγωγής στη συγκεκριμένη αγορά.

Λύσεις ψηφιακής εκτύπωσης - φινιρίσματος

Ενσωματώνοντας την επαναστατική τεχνολογία Memjet Printhead Technology™, ο inkjet εκτυπωτής ρολού Excelagraphix L850 Digital Narrow Web Press της Xante αποτελεί μια γρήγορη και οικονομική λύση αποκλειστικά για παραγωγή τετράχρωμων ετικετών, στίκερς, ταμπελών κ.α. Με ταχύτητα εκτύπωσης που αγγίζει τις 12”/sec (30,5cm/sec), ο Excelagraphix L850 εξασφαλίζει υψηλή παραγωγικότητα, ενώ υποστηρίζει modes Roll-Roll, Roll-Cut, Cut Sheet και Fan Fold

Για μικρότερα τιράζ, η Xante διαθέτει ακόμα τις σειρές Ilumina και Impressia, που διαχειρίζονται χαρτί, αυτοκόλλητα και συνθετικά υλικά.

Για οικονομικές μικρομεσαίες παραγωγές και πλήρη διαχείριση Μεταβλητών Δεδομένων, το ψηφιακό τετράχρωμο πιεστήριο MGI Meteor DP8700XL προσφέρει υψηλής ποιότητας εκτύπωση, εφάμιλλη της offset, σε χαρτί, συνθετικά (PET, PVC, XTP, PP κ.α.) και αυτοκόλλητα PVC φιλμ, καλύπτοντας ένα μεγάλο εύρος εφαρμογών. Τα μελάνια είναι silicon & oil-free, κατάλληλα για επιτύπωση σε offset εκτυπώσεις, δίνοντας τη δυνατότητα  προσθήκης εναλλασσόμενων στοιχείων σε έτοιμα στοκ εκτυπώσεων offset.

Το MGI Meteor DP8700 S προσφέρει τα παραπάνω σε αυτοκόλλητο χαρτί και συνθετικά υλικά.

Λύση print-and-cut για ετικέτες σε αυτοκόλλητο υλικό προσφέρουν ακόμα οι inkjet εκτυπωτές Seiko Colorpainter, σε συνδυασμό με τα κοπτικά περιγραμματικής κοπής Summa - μικρές ποσότητες, χωρίς κόστος φιλμ και καλουπιών.

Περισσότερα: Ψηφιακή παραγωγή ετικέτας, Εκτυπωτές Laser, Xante iQueue, Ψηφιακοί εκτυπωτές>Ψηφιακή Offset, Seiko ColorPainter W series, Κοπτικά>Περιγραμμικής κοπής, Λογισμικό > Μεγάλο Σχήμα


Λύσεις μεταξοτυπίας

Φυσικά για μεγάλους όγκους παραγωγής, τα εκτυπωτικά συστήματα της THIEME για διαφημιστικές εφαρμογές σε συνδυασμό με τον κατάλληλο περιφερειακό εξοπλισμό μεταξοτυπίας αποτελούν την πρώτη επιλογή, προσφέροντας αξεπέραστη ευελιξία σε υλικά και μελάνια και καλύπτοντας το σύνολο των αναγκών ετικετοποϊίας.

Μάθετε περισσότερα: Εκτυπωτικά μεταξοτυπίας > διαφημιστικά, Περιφερειακά μεταξοτυπίας


Αυτοκόλλητα φιλμ

Οι σειρές αυτοκόλλητων PVC φιλμ ψηφιακής εκτύπωσης IMAGin και μεταξοτυπίας MACscreen της MACtac είναι κατάλληλες για διαφημιστικά στίκερς και logos.

Δείτε περισσότερα: Αυτοκόλλητα φιλμ > Ψηφιακής εκτύπωσης, Αυτοκόλλητα φιλμ> Μεταξοτυπίας

Η MACtac ωστόσο διαθέτει ανεξάντλητη γκάμα αυτοκόλλητων φιλμ ετικετοποιίας, με διαφορετικά υλικά επιφανείας για την κάλυψη κάθε τύπου εφαρμογής, ακόμα και των πιο εξειδικευμένων. Μεταξύ αυτών, το MACsilky Permanent Secury 13, ύφασμα rayon με σατινέ φινίρισμα, κατάλληλο για ετικέτες πολυτελείας και badges εκθέσεων-συνεδρίων (24ωρης χρήσης), εκτυπώσιμο με offset, μεταξοτυπία, laser εκτυπωτές και φωτοαντιγραφικά μηχανήματα.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της MACtac http://www.mactac.eu/products-label-printing-products-2.htm


Συνθετικά φιλμ MDV Robuskin®

Η σειρά Robuskin® της MDV περιλαμβάνει συνθετικά χαρτιά που συνδυάζουν την εξαιρετική ποιότητα εκτύπωσης με τα φυσικά χαρακτηριστικά των σύγχρονων πλαστικών φιλμ. Διατίθεται μια μεγάλη ποικιλία υποστρωμάτων PE, PP, PET, XTP και PVC, με επίστρωση ή χωρίς, σε ρολό ή φύλλα και σε διάφορα πάχη (36-400 μm).

Είναι εξαιρετικά δυνατά και ανθεκτικά υλικά στο σχίσιμο, την έκθεση σε εξωτερικό περιβάλλον, στο κρύο και τη θερμότητα (ανάλογα με τον τύπο Robuskin® που χρησιμοποιείται και το φιλμ βάσης του, από – 60° C εως + 190° C), στο νερό (ακόμα και το θαλασσινό), το σάλιο και τον ιδρώτα, στο λίπος και τη βαφή και σε πολλά χημικά, συμπεριλαμβανομένων βενζίνης και πετρελαίου.

Η εκτύπωση του Robuskin® και οι περαιτέρω διαδικασίες περατώσεων γίνονται όπως και με το συνηθισμένο χαρτί. Τυπώνεται με μέθοδο offset, τυπογραφίας, φλεξογραφίας, βαθυτυπίας και μεταξοτυπίας, καθώς και σε συστήματα εκτύπωσης με Θερμική Μεταφορά, Dot Matrix, Mono Inkjet, Laser ψυχρής τήξης κ.α.

Διατίθενται τύποι Robuskin® πιστοποιημένοι για άμεση επαφή με στερεά ή υγρά τρόφιμα (σύμφωνα με τους κανονισμούς BGA /FDA).

Οι παραπάνω μοναδικές ιδιότητες των συνθετικών χαρτιών Robuskin® τα καθιστούν ιδανικά για μια σειρά εφαρμογών ετικετοποϊίας, από συσκευασίες τροφίμων και απορρυπαντικών μέχρι ταμπέλες τιμών.

Δείτε περισσότερα: Συνθετικά χαρτιά & φιλμ

 

 

GRAPHCOM

ΛΥΣΕΙΣ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ ΕΠΕ
Κεντρικά:

Aργοστολίου 11
173 42 Αγ. Δημήτριος
T/F: 210 9823800
E: info@graphcom.gr

GRAPHCOM.RS
Savska 19, ulaz II
Beograd - Serbia
Tel.: (+381) 11-3617977, 3621659
Fax: (+381) 11-2645602
E: office-rs@graphcom.rs

GRAPHCOM.AL
Rruga "Sadik Petrela", Nr. 2
Tirana - Albania
T/F: (+355) 44504690
E: office-al@graphcom.al

GRAPHCOM.BG
T/F: (+30) 210 9823800
E: office-bg@graphcom.bg

    info@graphcom.gr


Copyright © 2014 GRAPHCOM