Γυαλί

Η GRAPHCOM προσφέρει λύσεις εκτύπωσης & διακόσμησης σε γυαλί για αρχιτεκτονικές/διακοσμητικές εφαρμογές, διαφημιστικές εφαρμογές καθώς και βιομηχανικές χρήσεις.

Εκτύπωση μεταξοτυπίας

Η εκτύπωση σε γυαλί είναι μια τυπική αγορά της μεταξοτυπίας με υψηλές απαιτήσεις. Βρίσκει εφαρμογή στην αρχιτεκτονική με την εκτύπωση π.χ. γυάλινων διαχωριστικών και υαλοπινάκων κτιρίων, στην αυτοκινητοβιομηχανία (πίσω τζάμια αυτοκινήτων), στην παραγωγή ηλεκτρικών συσκευών, κοντρόλ πάνελ κ.α.

Η THIEME διαθέτει μονόχρωμες και πολύχρωμες μηχανές μεταξοτυπίας για εκτύπωση απευθείας σε γυαλί, που καλύπτουν τις παραπάνω κατηγορίες εφαρμογών. Διαθέτει ακόμα μηχανές για εκτύπωση transfer σε χαρτί θερμομεταφοράς, για οικιακά σκεύη (ποτήρια, πιάτα, φιάλες κ.α.). Η εξαιρετική ποιότητα εκτύπωσης, η ποικιλία χρωμάτων, η αντοχή των μελανιών αποτελούν εγγύηση για εφαρμογές υψηλής υπεραξίας με μεγάλη διάρκεια ζωής. Συνδυάζονται με τον κατάλληλο περιφερειακό εξοπλισμό.

Δείτε περισσότερα: Εκτυπωτικά μεταξοτυπίας>Βιομηχανικά>Σε γυαλί, Εκτυπωτικά μεταξοτυπίας > διαφημιστικά, Περιφερειακά μεταξοτυπίας


Ψηφιακή εκτύπωση

Η ψηφιακή εκτύπωση σε γυαλί είναι ένας τομέας σε ανάπτυξη, με πλήθος εφαρμογών στη διακόσμηση και αρχιτεκτονική κυρίως λόγω της δυνατότητας προσωποποίησης και παραγωγής προϊόντων one-off. Οι εφαρμογές αυτές περιλαμβάνουν:

  • Εσωτερικές πόρτες με γυαλί
  • Καμπίνες μπάνιου
  • Διαχωριστικά χώρου
  • Γραφεία
  • Γυάλινες οροφές
  • Γυάλινα δάπεδα
  • Τραπέζια
  • Επένδυση σε εσωτερικές κολώνες / τοίχους
  • Καθρέφτες κ.α.

Οι επίπεδοι και υβριδικοί UV εκτυπωτές HP Scitex FB500/700 εκτυπώνουν απευθείας σε άκαμπτα ή εύκαμπτα φύλλα βάρους έως 64mm , συμπεριλαμβανομένων ειδικών υλικών όπως γυαλί και κεραμικά. Τα UV μελάνια επιτυγχάνουν υψηλή πρόσφυση και ποιότητα εκτύπωσης, με μοναδική χρωματική κάλυψη.

Το προαιρετικό Λευκό χρώμα, το οποίο εφαρμόζεται με τρεις δυνατούς τρόπους (Λευκό κάτω από το χρώμα (CMYK), Λευκό πάνω από χρώμα και spot εφαρμογή), προσφέρει μεγάλη ευελιξία και δημιουργικές δυνατότητες στην εκτύπωση γυαλιού.

Το GrandRIP+ software της Caldera αποτελεί μια αξιόπιστη λύση για γρήγορη και αποτελεσματική ροή εργασίας.

Μάθετε περισσότερα: HP Scitex FB700 Printer, HP Scitex FB500 Printer, Λογισμικό > Μεγάλο Σχήμα


Υλικά

Μια μοναδική σειρά φιλμ διακόσμησης τζαμιών είναι διαθέσιμη από τη MACtac. Οι μεμβράνες Glass Decor 700 είναι κατάλληλες για CAD-CAM εφαρμογές και περιλαμβάνουν αμμοβολές σε 5 ματ χρώματα (dusted και frosted) Υπάρχει ακόμα η σειρά Glass Decor 600 διαφανών φιλμ με έτοιμα διακοσμητικά μοτίβα (4 μοτίβα), ιδανικά για χώρους γραφείων.

Για διαφημιστικές και διακοσμητικές εφαρμογές σε τζάμια και βιτρίνες, η σειρά ψηφιακής εκτύπωσης IMAGin της MACtac περιλαμβάνει λευκά ή διαφανή εκτυπώσιμα φιλμ, διάτρητα φιλμ και εκτυπώσιμες αμμοβολές που συνδυάζονται με τα κατάλληλα φιλμ πλαστικοποίησης Permacolor. Αντίστοιχα η σειρά MACscreen περιλαμβάνει αυτοκόλλητα βινύλια μεταξοτυπίας, ενώ στη σειρά MACmark θα βρείτε έγχρωμα φιλμ CAD/CAM για κάθε ανάγκη εφαρμογής.

Για προστασία τζαμιών από βανδαλισμούς και ατυχήματα, η MACtac διαθέτει ακόμα τις μεμβράνες WFS που προσφέρουν επιπλέον προστασία από την ακτινοβολία UV (αντανακλούν έως και 99% των ακτινών όταν εφαρμόζονται στο εσωτερικό των τζαμιών).

Περισσότερα: Αυτοκόλλητα φιλμ ψηφιακής εκτύπωσης, Έγχρωμα για CAD/CAM

http://www.mactac.eu/products-security-films-for-windows-wfs-range-3-2323--2324.htm


Μελάνια

Η μεγαλύτερη γκάμα μελανιών ψηφιακής εκτύπωσης και μεταξοτυπίας, για κάθε εκτυπωτικό μοντέλο της αγοράς.

Δείτε: Μελάνια Ψηφιακής εκτύπωσης, Μελάνια μεταξοτυπίας

GRAPHCOM

ΛΥΣΕΙΣ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ ΕΠΕ
Κεντρικά:

Aργοστολίου 11
173 42 Αγ. Δημήτριος
T/F: 210 9823800
E: info@graphcom.gr

GRAPHCOM.RS
Savska 19, ulaz II
Beograd - Serbia
Tel.: (+381) 11-3617977, 3621659
Fax: (+381) 11-2645602
E: office-rs@graphcom.rs

GRAPHCOM.AL
Rruga "Sadik Petrela", Nr. 2
Tirana - Albania
T/F: (+355) 44504690
E: office-al@graphcom.al

GRAPHCOM.BG
T/F: (+30) 210 9823800
E: office-bg@graphcom.bg

    info@graphcom.gr


Copyright © 2014 GRAPHCOM